26let starejši...bi ali nebi
okej, zdaj si zamisli svojo familijo, fotra, mami, brate, sestre, in eno mladenko ki fuka s tvojim očetom. oče postane vse bolj skrivnosten, vedno mora kam iti, ne pove kje je bil, konec je skupnih kosil ob nedeljah, ker more nujno nekam iti, večkrat se zapre u sobo in telefonira, ko ga mami vpraša s kom govori, se zadere nanjo da to ni njena stvar, nič več se ne zanima zate, za to kaj počneš, nič več se ne pogovarjate, drug drugemu ste si tuji. tastara dva se sam še kregata, ti ne morš bit več doma in tega poslušat, konec je sanj o tem kako je tvoja familija popolna in kako se razumete. u trenutku je vsega konec. vsega v kar si verjela celo svoje življenje.
verjetno se težko uživiš v tak položaj, ampak verjemi mi, če bi to doživela, nebi sedaj razmišljala kako bi seksala z nekom ki ima ženo in otroke. tebi je mogoče samo seks, ampak ti si brez obveznosti in nimaš doma familije, ki te čaka doma in se sprašuje kje si, kaj počneš in zakaj se vse bolj čudno vedeš.
verjetno se težko uživiš v tak položaj, ampak verjemi mi, če bi to doživela, nebi sedaj razmišljala kako bi seksala z nekom ki ima ženo in otroke. tebi je mogoče samo seks, ampak ti si brez obveznosti in nimaš doma familije, ki te čaka doma in se sprašuje kje si, kaj počneš in zakaj se vse bolj čudno vedeš.
MilkyWay napisal/-a:Bedno! Meni mi je bedno, tebi pa verjetno ne...
Ah dej no...Zdej si pa predstavlji da te tvoj tata osvaja in si predstavlji njega med sexom s tabo... Dejte no --> nekaterim se gnusi že, če njihovi starši sexajo (ki naj bi bili toliko stari), ker so kao za to že prestari!! (sej res...zakaj že?).
In zdej pa starost kar naenkrat ni več problem?
Seks z očetom ali z nekom, ki ni v sorodu sta dve različni stvari. Ne vam zakaj bi si moral kdo predstavljat, da seksa z očetom. Oče je oče, moški, ki me privlači nima nobene veze s tem. Da se z nekom ful privlačiva in sva oba samska mi na misel ne pride, da bi ga vprašala po osebni in začela računat, če bi pa mogoče lahko bil po starosti moj oče. Imam brata približno moje starosti- lahko seksam z vrstniki ali si moram predstavljati, da seksam z bratom? Res žalostno, da se nekaterim gnusi seks njihovih staršev, ampak najbrž so imeli takšno vzgojo.
joj predstavljaj si da tvoj oče seksa s punco tvoje starosti. mogoče se boš šele pol začela zavedat kaj bi naredila. mogoče bi blo dobr da pomislš še mal na druge, ne sam na svojo rit
kako bi ti blo ko bi zvedla da si uničla življenje ženi in otrokom, ki niso nič krivi in jih s tem zaznamovala za vse življenje, a bi lahko mirno živela naprej? mislm če že un str osel ne zna normalno razmišljat, dej usaj ti. mislm men se taki ljudje gabijo res! sploh pa je ZASEDEN, dej punca.... don't!

-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Poročaj kako je bilo na nočni vožnji.....mislim,da ne moreš biti tako grozna da si ne najdeš kakšnega tipa svoji let ali pa mal starejšega...Če je taka panika,se registrirej na kakšno spletno stran pa boš takoj najdla.Osebno mi se gadijo taki starčki,ki težijo puncam,ki so na vožnji.......men osobeno je nerodno,če je punca mlajša par let,vidim pa da se je pedofilija razcevetela.
Poslušaj svoje srce in razum. Če bi bila jaz na tvojem mestu in bi bila razdvojena, bi se odločila za možnost ne.
Seveda pa je tukaj v igri še veliko faktorjev o katerih bi bilo pametno razmisliti: ali ima družino, ali je "one night stand" (možnost prenosa bolezni), ali je izkoriščevalec, ali ga poznajo v okolici ( če ga ne, bolje prste stran),...
ali bi bilo, tudi če je vse "optimalno", dobro se zapletati z njim, dokler ne narediš izpita,...
Good luck!
Seveda pa je tukaj v igri še veliko faktorjev o katerih bi bilo pametno razmisliti: ali ima družino, ali je "one night stand" (možnost prenosa bolezni), ali je izkoriščevalec, ali ga poznajo v okolici ( če ga ne, bolje prste stran),...
ali bi bilo, tudi če je vse "optimalno", dobro se zapletati z njim, dokler ne narediš izpita,...
Good luck!

gregalina napisal/-a:Predstavljaj si, kako bi okolica gledala nate, če bi to pršlo na dan..in da bi po možnosti bla ti kriva za ločitev
Ce ima nekdo toliko "morale", da to naredi, potem ga verjetno ne skrbi, kaj bo, ce se bo razvedelo.
Sicer pa ja, najboljse bos pomoje dojela, kako gledati na stvar, ce si bos predstavljala svojega oceta, kako sexa s pol mlajso od sebe in s tem vara tvojo mamo.