Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala... »

Moja kolegica se čez en meseč poroči.V bistvu iščem tako čist enostavno oblekco,dolžina do kolen, pa pojma nimam kje nej najdem kej tazga,k je vse kr primem vroke tok kičasto.Ma kera kako idejo?
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Moja kolegica se čez en meseč poroči.V bistvu iščem tako čist enostavno oblekco,dolžina do kolen, pa pojma nimam kje nej najdem kej tazga,k je vse kr primem vroke tok kičasto.Ma kera kako idejo?
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

sory za tok sporočil,kr nek error mi napiše pa sm mislila d ni poslalo
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Jst sem danes vidla v Zero (City park, Lj) v izložbi ene par zelo luštnih in elegantnih oblekic (ampak vseeno ne preveč), za cene pa res ne vem. Pa niso ble vrečaste.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

zero nima dragih stvri - tm 50 evrov naprej, pa zlo luštne. zdj seveda kaj hočš je odvisn - kšna zara, mango, pa v emporiumu znajo met kšne luštne poletne oblekce k so tud mal bl elegantne. vzem se en popoldne cajta pa pejt mal pogledat
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

hmm to temo sem iskala! torej! sestra ima valeto v kratkem in ima že obleko, vendar pa manjkajo čevlji! prosim za pomoč! to je sestra v obleki:
Slika

ful hvala!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

jez bi mela pr taki oblekci črne čevlje, pa pol neki črnga od nakita... ne vem verižica, mgoče pas, zapestnica...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

No punce prosim če mi svetujete kaj obleči zraven takih hlač (oz. zelo podobnih- malo bolj zelene). Kakšno barvo majčke, srajčke,...?

http://www.neckermann.si/articlecloseup ... =6&small=0
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

vojni post
Zadnjič spremenil habibi7, dne 25. Jun. 2008 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

habibi7 napisal/-a:No punce prosim če mi svetujete kaj obleči zraven takih hlač (oz. zelo podobnih- malo bolj zelene). Kakšno barvo majčke, srajčke,...?
Fora je ker nism mela nikol pisanih hlač, le pisane majčke...

http://www.neckermann.si/articlecloseup ... =6&small=0

sigurn enobarvno majčko :D npr. belo, js belo tlačm povsod, tko da mislm da ne boš nč zgrešila, tut črna bi šla pomojm.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Hja, jaz bi tole nosila brez modrca.
Če pa nikakor ne moreš brez, pa poskusi takega brez naramnic ali takega, ki se zapenja okrog vratu (v rdeči barvi - da ne moti, če se malo vidi).
Prozorne naramnice so meni osebno "not to wear" pri takih zadevah. grdo zgleda, pa še lima se na kožo tista plastika.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

buubbika napisal/-a:Punce, a ve takšne majice nosite brez modrca? Js namreč nimam ful nekih huge jošk, tako da rabm modrc, pa ne vem kakšnega, silikone pa ne vem če bi si upala nosit, v strahu da bi mi dol padli.. :D

:help:
Slika

absolutno brez :D lih zato ker nimaš huge jošk, si lahko prvoščiš tako majčko brez modrčka ker itak stojijo pokonc hihi in pride to čist kjut :P
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

uni silikoni polet prec dol padejo k je koža vlažna. jst mam sicr en modrc k ma mal več z prlimat, pa sm ga mogla na maturantskem plesu it vsake par ur mal popravt
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

glede na to, da nimas velikih prsi, bi ti mogla vecina modrcev brez naramnic stat brez problema. jaz mam b kosarico, pa komot nosim modrcek brez naramnic. kupi taksnega, ki ima na notranji strani silikonske crte, ce ves kaj mislim. taki bolje drzijo gor.
Zaklenjeno