26let starejši...bi ali nebi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

To je tvoja odločitev. Če ne bi imel žene bi ti rekla, da ne pomišljaj. Še posebno, ker gre samo za seks. Pa tudi ljubezen ne pozna starosti, vere, spola, barve... Ampak jaz načeloma ne spim z zasedenimi, kako je s tabo pa moraš ti razčistiti.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Leta niso pomembna. Pomisli sam malo kako bi blo tebi, da bi tvoj mož biu na mestu tvojega inštruktorja in ti žena inštruktorja. . . sama se odloči, tako da se kasneje neboš kesala.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...

torej,moje mnenje: čim dlje stran.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Hej poznam nekoga, ki je poročen in je hotu mal šmerglat z neko punco, bil je šofer ( ki je kot vsi tudi on rad pogledal za mladimi dekletami ki so se z njim vozile), in zapev se je z eno, ona pa se je vanj skoraj zaljubila, doma je imel ženo, ki jo je sicer imev baje rad a je biv tko rečeno potreben ene mlajše. Šlo mu je le za sex, sedaj pa je tej punci žav, ker se je zapletla z njim, sicer ni bilo nič sexa, vendar zmeraj ko ga sreča, bi se najraje udrla v zemljo. Jaz ti svetujem da ne, ker ti bo mogoče potem žav, ker boš svojemu fantu kasneje težko povedala da si bila z nekom ki je poročen in ima doma družino, če ne boš povedala, boš pa celo življenje imela slabo vest. Povem ti to iz izkušen tiste punce, ki jo dobro poznam, zaupala mi je pa ravno tako vse.Še se srečavata in ona bi se najraje udrla v zemlo zaradi tega...

Tko da, če hočeš da ti kasneje ne bo žal, raje ne!!!!
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

starfish napisal/-a:sprašujem za mnenje, ker me zanima kako na stvar gledate ve...
ne delam si utvar ,da bi bila skupaj ali karkoli. ne želim si tega. vem ,da ima ženo in otroke.
stvar je samo v tem, da me moti tako velika razlika v letih. in ne vem, ali naj grem preko tega ali naj use pustim na miru.

in ti še vedno razmišljaš o seksu z njim???
če bi že nekako lahko spregledala razliko v letih (kar je js definitivno ne bi), tega, da ima ženo in otroke res ne bi mogla.
on bi ti ja lahka biv oče, zdaj si pa predstavljaj, da bi bla v postli s svojim očetom :lol: ali pa kako bi bilo tebi, če bi tvoj oče osvajal 19-letnice in jim ponujal seks, doma pa bi imel tebe in tvojo mamo :?
če bi bila sama na tvojem mestu, ga ne bi samo zavrnala ampak bi si takoj poiskala še drugega inštruktorja.
So give me your forever.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Fuj, men se taka stvar gabi! Tut ti boš to ugotovila čez čas, ampak takrat bo že prepozno, ti boš pa razdrla družino :? Čudim se takemu staremu oslu, da se sploh spravlja na tolk mlajše punce :roll:
Malo pomisli na otroke in njegovo ženo...
Uporabniški avatar
starfish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a starfish »

*little girl* napisal/-a:ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...

hvala vsem, ki ste mi pomagale odpret oči. še posebej pa tebi *little girl*.
jutri imam namreč nočno vožnjo...
definitivno se ne bom spuščala v tole... hvala*
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

freaky napisal/-a:
starfish napisal/-a:vem ,da ima ženo in otroke.

Zame je to sicer zelo velika ovira, tebi očitno ne. Vsak ma svoje prioritete, želje, potrebe, zato ti ne mormo rečt, kaj nared. Dost si stara, da presodiš, kaj je prav in kaj ne. :wink:

ko sem prebrala sem si najprej rekla, ja seveda, zakaj pa ne, ampak tole z ženo in otroki je pa odločen ne!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Bedno! Meni mi je bedno, tebi pa verjetno ne...
Ah dej no...Zdej si pa predstavlji da te tvoj tata osvaja in si predstavlji njega med sexom s tabo... Dejte no --> nekaterim se gnusi že, če njihovi starši sexajo (ki naj bi bili toliko stari), ker so kao za to že prestari!! (sej res...zakaj že?).
In zdej pa starost kar naenkrat ni več problem?

Da ne govorim samo o starosti, ampak o njegovi družini!! Dej no punca dej se malo spoštuj in ne bodi tko lahka!! :?
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

In kako veš, da je za stvar? A te je direktno vprašal, če bi sexala z njim?
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

ajoj ma ni varjante da bi se dol dajala s 45 let starim sploh pa če ma družino, ni šans!
če se gre samo za sex si še zmer lahko najdeš kkšnga bl svojim letom primernega (mene osebno bi ful motla taka razlika v letih) al pa vsaj tazga ki je samski :?
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lady gumica »

Mislim, da tukaj naše mnenje sploh ni pomebno ker se boš tako in tako sama odločila.Naredi kakor se ti zdi prav in razmisli o možnih posledicah.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

js
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

jaz nebi no. sam če lahko greš preko družine...nevem no,malo debilno je no. mislim,da bi te kdo obsojal izključno zaradi tega dejstva!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

starfish napisal/-a:
*little girl* napisal/-a:ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...

hvala vsem, ki ste mi pomagale odpret oči. še posebej pa tebi *little girl*.
jutri imam namreč nočno vožnjo...
definitivno se ne bom spuščala v tole... hvala*

oh hvala bogu da si se tko odločla, ker sem se že res ustrašla ko sem tole brala. se strinjam z mnenji večine deklet, ki so pisala. sm ponosna na vas ;)
Odgovori