26let starejši...bi ali nebi
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...
torej,moje mnenje: čim dlje stran.
Hej poznam nekoga, ki je poročen in je hotu mal šmerglat z neko punco, bil je šofer ( ki je kot vsi tudi on rad pogledal za mladimi dekletami ki so se z njim vozile), in zapev se je z eno, ona pa se je vanj skoraj zaljubila, doma je imel ženo, ki jo je sicer imev baje rad a je biv tko rečeno potreben ene mlajše. Šlo mu je le za sex, sedaj pa je tej punci žav, ker se je zapletla z njim, sicer ni bilo nič sexa, vendar zmeraj ko ga sreča, bi se najraje udrla v zemljo. Jaz ti svetujem da ne, ker ti bo mogoče potem žav, ker boš svojemu fantu kasneje težko povedala da si bila z nekom ki je poročen in ima doma družino, če ne boš povedala, boš pa celo življenje imela slabo vest. Povem ti to iz izkušen tiste punce, ki jo dobro poznam, zaupala mi je pa ravno tako vse.Še se srečavata in ona bi se najraje udrla v zemlo zaradi tega...
Tko da, če hočeš da ti kasneje ne bo žal, raje ne!!!!
Tko da, če hočeš da ti kasneje ne bo žal, raje ne!!!!
starfish napisal/-a:sprašujem za mnenje, ker me zanima kako na stvar gledate ve...
ne delam si utvar ,da bi bila skupaj ali karkoli. ne želim si tega. vem ,da ima ženo in otroke.
stvar je samo v tem, da me moti tako velika razlika v letih. in ne vem, ali naj grem preko tega ali naj use pustim na miru.
in ti še vedno razmišljaš o seksu z njim???
če bi že nekako lahko spregledala razliko v letih (kar je js definitivno ne bi), tega, da ima ženo in otroke res ne bi mogla.
on bi ti ja lahka biv oče, zdaj si pa predstavljaj, da bi bla v postli s svojim očetom

če bi bila sama na tvojem mestu, ga ne bi samo zavrnala ampak bi si takoj poiskala še drugega inštruktorja.
So give me your forever.
*little girl* napisal/-a:ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...
hvala vsem, ki ste mi pomagale odpret oči. še posebej pa tebi *little girl*.
jutri imam namreč nočno vožnjo...
definitivno se ne bom spuščala v tole... hvala*
freaky napisal/-a:starfish napisal/-a:vem ,da ima ženo in otroke.
Zame je to sicer zelo velika ovira, tebi očitno ne. Vsak ma svoje prioritete, želje, potrebe, zato ti ne mormo rečt, kaj nared. Dost si stara, da presodiš, kaj je prav in kaj ne.
ko sem prebrala sem si najprej rekla, ja seveda, zakaj pa ne, ampak tole z ženo in otroki je pa odločen ne!
Bedno! Meni mi je bedno, tebi pa verjetno ne...
Ah dej no...Zdej si pa predstavlji da te tvoj tata osvaja in si predstavlji njega med sexom s tabo... Dejte no --> nekaterim se gnusi že, če njihovi starši sexajo (ki naj bi bili toliko stari), ker so kao za to že prestari!! (sej res...zakaj že?).
In zdej pa starost kar naenkrat ni več problem?
Da ne govorim samo o starosti, ampak o njegovi družini!! Dej no punca dej se malo spoštuj in ne bodi tko lahka!!
Ah dej no...Zdej si pa predstavlji da te tvoj tata osvaja in si predstavlji njega med sexom s tabo... Dejte no --> nekaterim se gnusi že, če njihovi starši sexajo (ki naj bi bili toliko stari), ker so kao za to že prestari!! (sej res...zakaj že?).
In zdej pa starost kar naenkrat ni več problem?
Da ne govorim samo o starosti, ampak o njegovi družini!! Dej no punca dej se malo spoštuj in ne bodi tko lahka!!

-
- Debatorica
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
starfish napisal/-a:*little girl* napisal/-a:ojoj! pri moji sestri se je dogajalo isto...inštruktor vožnje,poročen z otroki, veliko starejši od nje, bil prijazen blablabla... nekoč jo je povabil na vožnjo ponoči (kao zaknjučno...čeprav je imela izpit že v žepu!!)...na srečo je dojela kam pes taco moli in je povabilo hladnokrvno odklonila. kasneje je zvedela,da mu je podleglo že veliko naivnih deklet,ki jih je učil vožnje...
hvala vsem, ki ste mi pomagale odpret oči. še posebej pa tebi *little girl*.
jutri imam namreč nočno vožnjo...
definitivno se ne bom spuščala v tole... hvala*
oh hvala bogu da si se tko odločla, ker sem se že res ustrašla ko sem tole brala. se strinjam z mnenji večine deklet, ki so pisala. sm ponosna na vas