26let starejši...bi ali nebi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
starfish
Sramežljivka
Sramežljivka

26let starejši...bi ali nebi

Neprebrana objava Napisal/-a starfish »

en lep pozdrav vsem skupaj!
sem v dilemi in upam, da mi boste lahko svetovali kaj bi vi naredili v tem primeru.
stara sem 19let in nisem več nedolžna. stvar je v tem, da gledam na sex kot stvar užitka in da za to ne potrebuješ ravno partnerja...znašla sem se v situaciji ki je kar čudna. osvaja me 45let star moški, ki je precej zainterisiran za stvar. je moj inštruktor vožnje in potem veste ,da sva kar nekaj časa na dan skupaj. všeč mi je njegov karakter in tudi nasploh je kar dober za pogledat. problem pa je v meni, predsodki. moti me tako velika razlika v letih... gre dejansko samo za sex, ampak vseeno mi je tako čudno...po eni strani bi ,po drugi pa ne. piha mi na dušo in me s tem razneži, všeč mi je, vendar si nikoli v življenju nisem niti upala pomislit na kaj takega kot je razmerje s starjšim moškim . kaj menite vi, se splača poskusit ali si naj najdem rajši svojim letom primernega...?? hvaležna vam bom za vse odgovore in vaša mnenja. čaw čaw
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ok, moje ,mnenje...ne delaj si utvar, da bi lahko taka veza uspela, ker boš ti nastradala.kaj če ima ženo in otroke? res hočeš s svojim vedenjem prizadeti še koga?ne upaj na kaj več in si najdi nekoga, ki je bližje tvojim letom...papa
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Smem vprašati, zakaj za lastno odločitev potrebuješ mnenje neznancev?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Re: 26let starejši...bi ali nebi

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

starfish napisal/-a:stvar je v tem, da gledam na sex kot stvar užitka in da za to ne potrebuješ ravno partnerja...
problem pa je v meni, predsodki. moti me tako velika razlika v letih... gre dejansko samo za sex, ampak vseeno mi je tako čudno...

Jz mislim, da je to kar sm tuki citrirala čisto nasprotje. Punca, če se ti gre za seks in za užitke pol ne vem sploh kaj sprašuješ tuki. Lepo se zmenta in seksita. Če ti je čudna razlika v letih, razmišlji takole : bolj ko je star, več izkušenj ( naj bi ) ima . :D
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
starfish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a starfish »

sprašujem za mnenje, ker me zanima kako na stvar gledate ve...
ne delam si utvar ,da bi bila skupaj ali karkoli. ne želim si tega. vem ,da ima ženo in otroke.
stvar je samo v tem, da me moti tako velika razlika v letih. in ne vem, ali naj grem preko tega ali naj use pustim na miru.
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

hmmm...to pa je dilema! :?:

Jst iskreno povedano nebi...prvič zarad let, drugič pa na sex ne gledam kot zgolj na užitek...no, sm ga pa že tut prakticerala sam zarad užitka, pa dobr...

Če maš sama pr seb razčiščen, kaj ti sex predstavlja, pol ja, če pa obstaja možnost da se vanj zaljubiš...rajš ne...

sam je pa res, da leta niso ovira, so le plod presodkov in stereotipov...tko da če se ti v to spustiš, morš presodke najprej rešit sama...pa bit pol dovolj trdna, da boš sprejela tut presodke drugih in se z njimi ne boš preveč obremenjevala!
In love with live!!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hja, če je v tebi toliko karakterja (ali tako malo), da boš šla tudi čez ženo in otroke, potem je tvoja zadnja skrb starostna razlika.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

starfish napisal/-a:vem ,da ima ženo in otroke.

Zame je to sicer zelo velika ovira, tebi očitno ne. Vsak ma svoje prioritete, želje, potrebe, zato ti ne mormo rečt, kaj nared. Dost si stara, da presodiš, kaj je prav in kaj ne. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

najdi si koga primernejšega. mislim tip ima družino! če ti je že toliko do seksa s starejšim ali pač s katerim koli samo zaradi užitka, vsaj tolko glej, da ob tem ne prizadeneš koga drugega. kako bi se ti počutila, če bi izvedla, da je tvoj ati bil z eno tvojih let??
drugače pa...vsi inštruktori vožnje pihajo na dušo...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst definitivno ne bi :) . Če je pa teb to uredu pa dej a ne..čeprov če gledaš tole tvojo situacijo..a se res želiš zaplest s svojim inštruktorjem? Tud če se ti gre sam za seks, lahko bi misla mal na posledice. Se sprašujem kok jih je on že na takle način položu kot bo (mogoče) zdej tud tebe.
Jst bi se na tvojem mestu poiskala usaj mal mlajšiga..halo no tip gre že proti 50 :D

In ja še tole..tip ma ženo pa otroke..jst bi ga na tvojem mestu prezirala,ne pa se z njim fukala okol.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz ne bi. Prvič zaradi let, drugič zaradi njegove družine.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

starfish napisal/-a:sprašujem za mnenje, ker me zanima kako na stvar gledate ve...
ne delam si utvar ,da bi bila skupaj ali karkoli. ne želim si tega. vem ,da ima ženo in otroke.
stvar je samo v tem, da me moti tako velika razlika v letih. in ne vem, ali naj grem preko tega ali naj use pustim na miru.

Samo pomisli kako fajn zgleda če si u postli s 45 let starim fotrom - ki bi dobesedno lahko bil - tvoj fotr! Še jst si ne predstaulam da bi sexala s 45 let starim dedcom, pa mam 10 let več k ti. Bljak. Razlika v letih je za moje pojme prevelika...Sex gor al pa dol. Sej so na svetu menda tut kšni 20 let mlajši pohotneži, ki bi lahko zadovoljili tvoje potrebe...al ne?
+ dejstvo da ima ženo in otroke...
Torej, še enkrat: bljak. Odsvetujem v vseh pogledih.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Re: 26let starejši...bi ali nebi

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Sem skoraj prezrla, da ima ženo in otroke. Nikakor ne, jaz ne bi, ni šans. Imej malo dostojanstva in samospoštovanja. Premisli, da bi ti bila stara 45 let, pa bi ti ga mož nekaj prckal okoli. Jaz ne bi.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Mislim, da ti je najbolje odgovorila MsN.
In ja, jaz sem absolutno proti!
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

jst ne bi. že zato ne, ker ma družino in otroke. in res ne razumem žensk, ki jih to ne moti, tut če gre sam za sex. da o tipu, ki vara in ne pomisli na svojo družini, sploh ne govorim.
sicer pa mislm, da starost, če se gre samo za sex ni ovira [če je tip samski].
I Just Like Being Imperfect!!
Odgovori