ni tako živo rdeča kot na sliki (slikano s flashom)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ to da zgledajo bitchy me pa prov nč ne mot Pa res niso tako žive barve kot zgleda Js do pred enim mesecem sploh nisem prenesla rdečih nohtov, zdej mi pa zmeri bolj priraščajo k srcu sm rabla najprej par dni da se navadm, zdej mi je pa zakon!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Js do pred enim mesecem sploh nisem prenesla rdečih nohtov, zdej mi pa zmeri bolj priraščajo k srcu sm rabla najprej par dni da se navadm, zdej mi je pa zakon!
kako si ve naredite francosko manikuro?z unimi trakci al kr s prosto roko? men se vedno lak popacka ko odlepm trakec al pa če brez delam je vse postran.grrrr kkšna ideja?
^^Kupi si odstranjevalec laka v svinčniku in si potem,ko si odlepiš trakec popravi oz zbriši,kar se ti zapaca.Jst si sicer nardim kr s prosto roko,pol pa s tem svinčnikom sam "lunco" popravm in je full lepo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.