Potem pa pride en mlad parček in ga usi buljo
Se pa drugače sončim zgoraj brez na plažah kjer ni ravno ogromno ljudi. Spodaj imam pa brazilke, tako da imam tudi rito rjavo 
Potem pa pride en mlad parček in ga usi buljo
Se pa drugače sončim zgoraj brez na plažah kjer ni ravno ogromno ljudi. Spodaj imam pa brazilke, tako da imam tudi rito rjavo 

čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?
čivava napisal/-a:sej vrjamem d je to zihr drgač, ker nimajo nič na sebi, kot pa kje drugje

k sm bla mlajša smo redno hodil na nudl, pol sm pa js itak začela s kolegi hodt pa se je logično to nehal. sicr mi je pa to čist kul, ponavad je tm dost skuliran folk. drugo je na divjih plažah, k ni ustopnine. tja se prkradejo raznorazni čudaki, k radi gledajo in se razkazujejo
. drgač tut na klasičnih plažah prakticiram topless, ker mi je res grdo, če se mi pol vid belo od štrikcou.freaky napisal/-a:čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?
Ne, ker ne hodim na nudistično plažo gledat tiče oz. spolne organe obiskovalcev. Sploh ne razumem, kaj je tle tako smešnega?
čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji???![]()
![]()
![]()
Jest ne vem če bi mojga pelala, k bi mu kuj ustov hahahahaha
Ne ne vem, u bistvu nisva za take stvari, raje razkrivam svoje telo mojmu najdražjemu![]()