jst sm učerej zvečer gledala solstice .. mater me je prestrašu kar se mi ni zgodilo že kar ene par let .. šit, kok sm bla presrana pol, sm mogla pogledat še eno komedijo da sm pol lahko zaspala
Anna napisal/-a:mullholand drive ti je biu fajni film al ka????? ka mi lahk prosim obrazložiš njegovo vsebino, ker je ni meu!!!! ta film je pa res najslabši kar sm jih pogledla pa sm jih res že velik.....kar se pa ostalih tiče ki si jih napisala, so pa fajni
no tista blond punca, ki je bla na koncu, je vse tisto na začetku u bistvu sanjala...sanjala je o tistem česar ni mela pa je hotela met: Uspešnost v snemanju, ljubezen tiste črne punce... zajeban film... edino kar nism razumela je biu tisti modr ključ in modra škatlica (???)
ma js tko mam rada bol psihične srhljivke.. tipo krog... klanje mi ni tolko...
^^ja čarovnica iz blaira ... jst sm jo gledala ko sm bla stara 13 pri eni kolegici (na rojstnem dnevu) .. tko enkrat pozno zvečer, okoli polnoči .. in pol ko konča film pride njen fotr in reče: "no punce, zdej gremo pa v gozd" me sam -
Libido. napisal/-a:^^ja čarovnica iz blaira ... jst sm jo gledala ko sm bla stara 13 pri eni kolegici (na rojstnem dnevu) .. tko enkrat pozno zvečer, okoli polnoči .. in pol ko konča film pride njen fotr in reče: "no punce, zdej gremo pa v gozd" me sam -
oo bed sj ne da je cev film u gozdu an hahah.
dvojka je pa res bedna sam fak .. bohvet kwaje blo u resnic z gunimi študenti ..
meni je bil pa ta film kr neki. nic konkretnega se ne zgodi, najbolj disturbing je njihovo prepiranje. sem presenecena, da dejansko kdo misli, da je bilo res.