tor napisal/-a:Verdenik navija za Nemce????? Prvič slišim. Udovič tut najbrž...saj sta bla čist poklapana , ko so Nemci Turke izločil.
Zahovič je dal dan po tekmi intervju za RTV Slovenija.
Statistika ne kaže dogodkov na igrišču.
Seveda statistike so za okras in brez veze...in sploh ne pomagajo trenerjem pri analizah tekem
Seveda sta bila poklapana...saj so Nemci igrali slabo in bi si Turčija zaslužila uvrstitev naprej.
In Verdenik je zagovarjal Nemce na začetku tekme in jih koval v zvezde dočim je Udovič jasno povedal, da navija za Turke in povedal da znajo presenetiti. Mah...ti si kar nekaj zmišljuješ...navijaj za Nemce in živi v svojem svetu
Zdenko Verdenik, nekdanji slovenski selektor:
»
Izrazitega favorita ni, v krogu tistih z največ možnostmi za vrh so države, v katerih se igra najmočnejši nogomet - izraziti sta Francija in Nemčija, pa tudi Španija in Portugalska. Lahko presenetijo Rusi, Romuni, tudi Nizozemci. Vsekakor pa bo odločal tudi srečen splet okoliščin in trenutna forma. Fernando Torres in Cesc Fabregas denimo, izvrstno igrata v klubih, le vprašanje je, kdaj bosta kakovost pokazala še v reprezentančnem dresu.
Na drugi strani izjemnih posameznikov pa imamo trden kolektiv - Nemci so bojeviti, imajo močno moštvo, z izrazitim zmagovalnim duhom, ki jih je pripeljal do vseh naslovov EP. Kdo ve, morda pa se bo ponovila nova Grčija? Zelo pomembno je, da so igralci pred velikim tekmovanjem spočiti in sveži. Ključ do uspeha danske reprezentance leta 1992 je bil ravno v sproščenosti. Vodstvo je igralce skorajda lovilo po plažah in jih z dopusta potegnilo na igrišča, kar je sicer skregano z zdravo logiko, a se je pozneje izkazalo, da je bila spočitost pomemben dejavnik, ki jim je prinesel naslov. Ogledal si bom tekmo za četrtfinale na Dunaju.«
Lej ne najdem vseh komentarjev, ki so jih dali vsi ti akterji ki jih naštevaš..našel sem samo od Verdenika...kjer je jasno povedal, da so Nemci zanj favoriti...res se mi ne da odgovarjati na tvoje rekla kazala izjave.
Prosil sem te za kakšen dokaz ti pa spet z nekimi netehtnimi argumenti prihajaš na plano.
Bilo je nekje na enem radiu da je Zahovič rekel da niso imeli šans proti Nemcem...

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE