Jaz nazadnje, ko sem pelala avto (imela sem japanke) sem se skoraj zaletela. Hotela sem zabremzat, pa mi je nekako japanka napol padla iz noge za bremzo in sem se zataknila na sreco sem se pravocasno zabremzala
Meni pa visoke pete sploh niso več všeč in jih ne obujem več, ker so že kao malo iz mode baje.
Včasih sem jih pa nosila in se res med vožnjo uničijo še pa še. Mi je pa enkrat en policaj zatežil kako lahko vozim v petah, in če se zavadam, da je večja verjetnost, da povzročim nesrečo zaradi neprimernih čevljev za vožnjo.
Sedaj imam najrajši kaj nizkega, športnega, za nataknit, čeprav tudi ti niso najbolj primerni za vožnjo.
Ve mogoče katera kak dolgo rabijo pri Humanicu da naročijo in dobijo ene čevlje katerih je zmanjkalo? Sn si namreč šla v Maribor v Humanic po gladiatorke pa niti enega para več niso meli
bom kr tuki povprašala mam čevlje z visoko peto in bi jih ful rada nosila kadar je pač priložnost, problem pa je v tem da se mi zdej, ko je taka vročina, peta drgne ob čevelj in me začne precej hitr bolet pa tut kkšn žulj se nrdi....skratka nič kaj prijetno
in me zanima če mogoče obstaja kej kar bi lahko nrdila glede tega?slišala sm za neke gelne obliže k jih nalepiš na čevelj...ma mogoče že kera izkušnje z njimi?
^^ Js sem s temi "gelnimi obliži" obupala. Vse se mi je premikal sem pa tja, levo desno .. Zdej dam pa ponavadi notr osvežilne vložke (take kot za navadne čeule) in se nič ne drgne / nič ne žuli.
Js mam pa ogledane ene ful lepe Replayeve (s peto) v Massu v LJ, sam me zdej ni blo nč tam in si jih nism mogla kupit, sicer grem zdle v četrtek, sam jih verjetn že zdavni ne bo več. Al pa moje št. ne bo, kar mam itak vedno tako srečo.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
hruška:), zdej obstajajo obliži za čevle s peto, k so iz silikona..in jih odlimaš iz unga papirja in nalimaš na čevel... js sm to kupila, k sm mela maturanca in ti noga nč ne drsi po čevlu, pa ful bolj je udobno..ne vem, pomoje bi jih mogl met v vseh trgovinah s čevlji...