Kot vidte, sem nova na forumu...razlog, da sem se vpisala? Počitnice in preveč prostega časa....
komaj sem čakala, da naredim vse izpite, da imam frej počitnice.
Ker vem, da ste tukaj punce vseh sort in tort, me zanima, kaj boste ve počele čez počitnice? Kako si boste zapolnile čas? Kako boste maximalno izkosritile počitnice in si nabrale nove moči za naslednji letnik?
Ja dost bedno, da rabim ideje drugega folka, ampak sem čez šolsko leto pozabila na vse kar me je prej zanimalo, zdej me ne zanima več....iščem pač nove ideje, kaj početi
lp

poletje sem si kr organizirala, najprej grem s starši na morje (ja, vem, sliši se precej bedno, je pa zelo ugodno za učenje, ker me septembra čaka še precej dela), potem grem za en mesec delat, potem pa spet učenje, izpiti.....in......potem pa končno 100% ŽUR!!! s frendicami bomo šle najbrž malo po sloveniji z obveznim postankom na slovenski obali!!! tam je vedno žur!!! to je to 

.Jutri še pičim v Lj ker mam izpit, potem bom ceu teden doma, verjetno nič posebnega,pa neki bom še delala, v soboto spet v Lj na EP, v nedeljo pa na morje.Potem bom spet 1 teden doma, v glavnem se pripravljala na morje, pa še 2 dni bom v službi.V soboto gremo, jooj komi že čakam, da dam možgane na off in samo uživam na sončku, kopanju v najčistejšem morju, na najlepših samotnih mini otočkih...ja, že sanjarim.

Joj to pa more bit sprememba...si ne predstavljam..sva z mojim 4 leta skupi...upam, da bojo počitnice kljub temu, maximalno dobre in da boš čimprej prebolela