Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Damyanchyka napisal/-a:No punce drage..to so mediji..In nism zagovornica Naskeja,kar je razvidno ;)
Mediji pišejo stvari,da se prodajajo revije,berejo neumnosti..sam še vedno je folk napaliu na to. Mam znanca,k dela za Novo...in vem kako prbližno to zgleda.Zakluču se je BB,o njem treba kej pisat...da pa ne bo use tako nezanimivo promovirajo določene osebe ;) Naske in Sara se namensko skupej pojavljata,da bi se pisalo,govorilo itd. Sej pa to ni nč tazga,to je tak biznis in eni so za ceno slave,prepoznavnosti(boljše) prpravleni nardit mrskej..

Tole s Sandijem se mi je pa use skup zamerlo ej!!!Kako so ga prkazal,k tavečega gnoja..pou kar se bere ni res..pač al te pouvzdignejo al pa potlačjo ;)

A ne poznaš tudi nekoga s PopTV- ja, ki je kao neki vedu, pa pol ni blo tako kot je reku? Tudi njim ni use za verjet :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Alni napisal/-a:Naske in Sara opažena skupaj - držala sta se za roke. Imam tudi dokumetirano :) Če želi kakšna revija odkupit fotke ha ha.

Torej obstajate tudi čudaki, ki te kao zvezde, dejansko tudi slikate? Ah joj ... :roll:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

No da vidmo, kr hitr prlimi fotke :rofl:
Prej pa na Novo poklič pa jih prodaj! :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Pa daj, jaz ne verjamem, da bi ta dva skup bla, oz. vsaj ne predstavljam si. Niti, ko sem kdaj gledala BB se mi niti malo ni zdelo, da bi bla kaka simpatija med njima. Mozno, da sta se primla za roke kar tako, za finto.
Sicer pa ja, hecni ste, da slikate. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

MsN napisal/-a:
Alni napisal/-a:Naske in Sara opažena skupaj - držala sta se za roke. Imam tudi dokumetirano :) Če želi kakšna revija odkupit fotke ha ha.

Torej obstajate tudi čudaki, ki te kao zvezde, dejansko tudi slikate? Ah joj ... :roll:

Zakaj pa bi nekdo bil zaradi tega čudak?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

3 mesce ste jih 24/7 lahko gledali zaprte v nekem kontejneru, potem so pa hecni in čudni samo tisti, ki jih slikajo??? :D Yeah, right :)
Gost

Bulma napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Zakaj pa bi nekdo bil zaradi tega čudak?

Ne vem, mogoče sem edina, ki pač ne vidim smisla v tem, da brez vednosti slikaš nekoga, ki je baje znan. Zakaj že? Če bi bila sama v koži poslikanih, bi ljudi, ki bi me slikali, tretirala kot čudake, ja - če ne gre za poklicne fotografe, ker res ne vem, kaj ima povprečen folk od tega, da slika 'zvezde'.
Gost

FreakChiq napisal/-a:3 mesce ste jih 24/7 lahko gledali zaprte v nekem kontejneru, potem so pa hecni in čudni samo tisti, ki jih slikajo??? :D Yeah, right :)

In kje je kdo napisal, da so hecni in čudni samo tisti, ki slikajo? Ti so le eni izmed tačudnih, čudnih je še več, jap :wink:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Dobesedno ni noben tega napisal, ne. Tak med vrsticami pa se je le dalo razbrat. :) Jaz se ponavadi zadržim negativnih komentarjev, ki letijo na neko skupino v katero po majhnem premisleku tudi jaz spadam. :D

Ampak kot zgleda se nekateri nea zavedajo, da so tudi oni malo čudni, če spremljajo take showe :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

O tem, ali je to isto, podobno itd. bi se dalo debatirati, ampak jaz vseeno mislim, da je razlika, ce ti na TV spremljas nekaj, kar ti ponujajo, ali pa na cesti slikas dva kao zvezdnika.
S Sandijevo tozbo je kaj? :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

KiLLyKa napisal/-a:men se je pa Sara še bolj zagabla.

meni tudi..sem brala ta članek na šihtu ko je bla ravno ta nova tam nastavljena, pa je blo prav bedno vse skupaj, ona naga in tista ženska v nekih žabah s trebuhom ven brr...pa se mi je v bb zdela še kar vredu punca...pa tole z Naskejem mi tudi nekam smrdi, ker mi sploh nista zgledala nekaj navezana v bajti...
Houd de wereld tegen
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

mah brezveze so usi skupi :!: prej ko bomo nehali govorit o BB "zvezdah" prej bodo šli v pozabo..tku d folk..pozabte na te kretene, ki jih btw mi (in vsi ostal) delamo "slavne".. meni se preprosto zdi zelo kretensko, da ko se ena P***a prijavi v en resnič.šov, da kr rata "slavna slovenska osebnost"...kr neki no..in to s čem? s poležavanjem pred kamerami! ah dej no.. škoda da ke razpravljamo o takih :?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sj baje gresta skupej v Egipt zj, ker je šla Đanin z Marcelom
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

dada se je dans prou postavljala po trgovini..kr nekej!! je mislna da jo bodo pa vsi opazil - usa privzdignjena.. :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Danes brala v Lei, da se Naske in Sara odpravljata konec tedna v Egipt, odšla sta že pa Marcelo in Žanin.... Naske že pred časom (ne more biti dosti časa nazaj) zapustil Emino.

Prejšnji teden sem pa brala v Novicah, da je Naske bil z eno na večerji, kar so Novice organizirale, pridružila se jima je pa tudi Sara. Tako, da sta že morala potem nekaj skupaj "mučkati" :D

aja, pa ljubezen med Sandijem in Tjašo cveti :D STa tudi v Lei na naslovnici.
Odgovori