Biseksualnost
ja pri meni pa je tak ne..
1x je tema na to ponesla, če sem bi, pa sn mu lepo povedala, da sem in kak je reagiral ?? "Kaaak dorro, vidiš, zdaj te pa mam še rajši
" je bil njegou odgovor. sicer on ve, da mene najbol moški privlačijo, punce pa so samo za avanturice, če že. pa nima problema, če bi se z deklino poljublala, samo pod pogojem, da pred njim. hehe
.kr to je totaln turn on pr njemu. da bi se pa kje na samem, brez njega, bi pa to vzel kot varanje. saj, če gledaš tak, je to, da jaz nekomu jezik v usta tiščim, naj je to baba al ded.
moj bivši npr, pa ni tega maral. reko mi je, če se že mislim lupčkat z deklino, se pod nobenim pogojem nesem pred njim, kje drugje pa lahko
..ok..
sem prav vesela, da sem zdaj našla takega človeka, ki gleda tak na te stvari. sicer pa se niti jaz niti on ne bojima, da bi ga pustla zaradi kirekoli dekline, kr resna zveza z deklino pr meni ne pride v poštev. je pa za avanturice pravšnja. ;P ..
tak, da rešita tole z pubecom, kot se spodobi. naj te sprejme tako ko si, to je najbolšee.
1x je tema na to ponesla, če sem bi, pa sn mu lepo povedala, da sem in kak je reagiral ?? "Kaaak dorro, vidiš, zdaj te pa mam še rajši

moj bivši npr, pa ni tega maral. reko mi je, če se že mislim lupčkat z deklino, se pod nobenim pogojem nesem pred njim, kje drugje pa lahko

sem prav vesela, da sem zdaj našla takega človeka, ki gleda tak na te stvari. sicer pa se niti jaz niti on ne bojima, da bi ga pustla zaradi kirekoli dekline, kr resna zveza z deklino pr meni ne pride v poštev. je pa za avanturice pravšnja. ;P ..
tak, da rešita tole z pubecom, kot se spodobi. naj te sprejme tako ko si, to je najbolšee.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Tonja...ene nismo prej povedale....sej hvala bogu da so priznale tukaj gor in da pač pričakujemo da se nobede ne laže nevem kaj bi bla fora če bi se...
Nevem zakaj pol tak mali komentarček...zdej pa kr vse...
Punce imate srečo, da katero najdete, ki je tudi bisex...jaz nimam te sreče pa si včasih zaželim ko vidim res kako lušno punco
Nevem zakaj pol tak mali komentarček...zdej pa kr vse...
Punce imate srečo, da katero najdete, ki je tudi bisex...jaz nimam te sreče pa si včasih zaželim ko vidim res kako lušno punco

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mja mislim, da se tudi jaz morm sprijaznit z dejstvom da sem bi. sta bli že 2 punci v mojem življenju, ki sta mi bili hudo všeč in bi pod ustreznimi pogoji tudi kaj poskušala z njimi (resnega). ampak prav zaljubla sem se do zdaj v same tipe.. in ja, tud zdaj imam fanta ki ve za mojo usmerjenost ampak se ful boji, da bi ga pustila zaradi kakšne
čeprav dobro ve, da mam rada samo njega.
se mi pa zdi, da si ene posameznice malo napačno interpretirate bisexualnost.. če si kdaj pa kdaj s punco ali pa če si z eno punco pred svojim tipom zato da ga malo podražiš še to zdaaaaleč ni bisexualnost..halo?
to je to, ko ne začutiš samo do moških nekaj globljega, neko prijetno čustvo (zaljubljenost?), da veš da bi rada bila z njim.. ampak tudi do pripadnikov enakega spola. saj že po definiciji vidiš, da pomeni biti bisexualen to, da imaš rad moške IN ženske..se pravi na enak način.
ok ne mislim nikomur pameti solit ampak mi res gre na živce, ko poslušam včasih ene bejbe kako se pogpvarjajo, da so pa v soboto zvečer (pomožnosti pod konkretnim vplivom alkohola) bile z eno puno..tipom se je to zdelo ful fajn in zdaj so naenkrat bisexualke.. lol

se mi pa zdi, da si ene posameznice malo napačno interpretirate bisexualnost.. če si kdaj pa kdaj s punco ali pa če si z eno punco pred svojim tipom zato da ga malo podražiš še to zdaaaaleč ni bisexualnost..halo?

to je to, ko ne začutiš samo do moških nekaj globljega, neko prijetno čustvo (zaljubljenost?), da veš da bi rada bila z njim.. ampak tudi do pripadnikov enakega spola. saj že po definiciji vidiš, da pomeni biti bisexualen to, da imaš rad moške IN ženske..se pravi na enak način.
ok ne mislim nikomur pameti solit ampak mi res gre na živce, ko poslušam včasih ene bejbe kako se pogpvarjajo, da so pa v soboto zvečer (pomožnosti pod konkretnim vplivom alkohola) bile z eno puno..tipom se je to zdelo ful fajn in zdaj so naenkrat bisexualke.. lol
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Jaz sem bla čisto zaljubljena že v tri punce... Ampak si jim nisem nič upala priznat
sem se bala, da bi zgubila prijateljstvo
sem pa z vsemi tremi postala res dobra prijatelca in je blo skoraj tako, kot da bi ble skupaj... Zaradi ene sem se še enemu fantu odpovedala, ker sva mu ble obe všeč... in sem ga njej bolj privoščla kot sebi
Zdaj mi je itak najlepše z mojim lubijem, ampak se je že zgodilo, da sem se kdaj rajši dobila s kakšno prijtelco kot z njim... Ampak na srečo mu je blo to še všeč, ker si je predstavljal, kaj vse počneva
midve pa sva ble samo na pijači al pa v kinu al kaj podobnega 

xxwoman napisal/-a: Zdaj mi je itak najlepše z mojim lubijem
Al nista vidva skup u bistvu sam zarad sexa

Jaz drugače nimam a ma nič proti nubenemo, ne glede na to, na kaj pali, kaj če porivat itd. Vsaj naj ma poštimano tak, ko njemu paše.
Kaj mi gre na ku*ac... Da vsi so/delajo to, kar je kao in. Kot je napisala rachka_ citriram: ko poslušam včasih ene bejbe kako se pogpvarjajo, da so pa v soboto zvečer (pomožnosti pod konkretnim vplivom alkohola) bile z eno puno..tipom se je to zdelo ful fajn in zdaj so naenkrat bisexualke.
In zakaj naredijo to? Ker je to "in". Zakaj so grupiči tak grozno aktualni ratali? Ker so "in". Jaz sem bla z žensko, še prej, da se je o tem sploh govorilo, takrat je bil to tabu (vsaj pri nas). Sem zaradi tega bi? Ker če sem bi, potem sem narobe bi, ker žensk ne prenašam

In tudi za partnerja, pa ni važno klk bi ga rada mela, ne bi šla v to, da bi se po drugi babi slinla... Ccc, tolko jih je na svetu, ki bi šle to delat, zakaj bi jaz pole mogla bit ena izmed mnogih, naj si drugo dobi

Tonja napisal/-a:Kaj mi gre na ku*ac... Da vsi so/delajo to, kar je kao in.
Popravek: velika večina

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
kikiriki napisal/-a:Mal preveč je tut enostranskosti. Sej nimajo sam ženske istospolnih nagnjen. Me zanima kako bi ti odreagirala če bi ti moški reku, da so mu všeč moški in da bo imel s kakšnim avanturo.
Mal se zresnte pa prebolte travme iz otroštva (ko so vas vaši istospolni starši nadlegovali), ki biseksualnost povzročajo. Morate vedeti, da imajo težnje po istemu spolu otroci, ki so bili v otroštvu zlorabljeni in zanemarjeni. Problem je v tem, da si ljudje ne priznajo.
Men je čist vseen. Bisexualni tipi in geji so mi čist kul in nimam nič proti njim. In če bi lahko moj tip normalno sprejel, da kdaj pa kdaj z bejbiko zabluzim, bi tud jst čist normalno sprejela, da on kdaj s kakim tipom zabluzi. Tko da men je to čist kul, ne maram zategnenga folka, ki je poln predsodkov!
Edini, ki bi se mogu tle zresnt je ti. In nehaj posploševat, ker to sploh ni res. Da imajo težnje po istem spolu samo otroci, ki so bili zrolabljeni in zanemarjeni. Mal si pe kej preber pa nehi traparije govorit in se smešit tle.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Tonja: Ja, midva sva zaradi seksa skupaj, ampak jaz ga imam kljub temu rada, kakršenkoli že je in tudi če on mene nima tako. In mi je ful lepo z njim... kot z ljubimcem in najboljšim prijatlom v eni osebi. Pa ni tako popustljiv glede mene in punc zato, ker nima pravice bit ljubosumen... Je rekel, da bi blo tudi v resni zvezi tako, če bi mu blo do resne zveze.
Drugače pa tisto, da sem se rajši dobila s prijatelco kot z njim... to je moja pravica, glede na to, da on ni moj fant... malo sem se počutla krivo samo zato, ker sem bla že prej zmenjena z njim... in ponavadi se drživa tega, če sva zmenjena... pa tudi on mi nikoli ne razlaga o svojih drugih ženskah, ker ve, da bi mi blo težko... in vem, da je tudi njemu, če mu rečem, da mi je še kakšen drugi všeč, ker noče, da bi se končalo to med nama... Ampak če mu rečem, da mi je še kakšna punca všeč, pa se ne počuti nič ogroženega 

xxwoman: Aha štekam. Malo mi je blo čudno, ker sem že parkrat zasledila besedo moj, si pa enkrat govorila o tem, da samo sexaš z njim.
Pa spet mi je blo čudno, ker si jaz sama ne predstavljam, da bi kateremkoli svojem jebaču rekla moj, z mojim, mojemu ...
Sem misla, da sta mogoče pa šla korak naprej, sam še nista kot kaže
.
Pa spet mi je blo čudno, ker si jaz sama ne predstavljam, da bi kateremkoli svojem jebaču rekla moj, z mojim, mojemu ...
Sem misla, da sta mogoče pa šla korak naprej, sam še nista kot kaže

No, tako se pač kličeva... za hec... saj vem, da se čudno sliši
Imava nekakšne fore s tem... Saj se tudi pogovarjava o skupni prihodnosti... npr.: "Lubi... bova šla na poročno potovanje na Havaje?" On pa: "Kamor hočeš, lubica... ampak boš ti plačala pol."
Je zabavno, čeprav nama je jasno, da nimava skupne prihodnosti. 

Re: Biseksualnost
Chery napisal/-a:Am...moj tip se počuti ogroženo ker ve da me privlači tud nežnejši spol. Kar ne pomeni da bi zdej bla raje z punco, ker ga mam zlo rada in sam skupi že skor leto, vendar on komplicira...
heh pr meni isto oz,. meni je res redko kira všeč sao we pa da mi je tui pač kira punca.. komplicira glih nea sao ga kao moti če glih ve da njega nebi menjala za nobeno punco niti bla nebi z njo.. mogoče kao sao one night stand drga pa nič ampak še to bi mogla bit mi res fuul dobra..
sao mi je pa reko da za njega to ni varanje in nebi nič kompliciral.. hehe včasih se še heca pa mi kdaj reče da lahko tut kiro k nama v postlo prpeljem