Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Mogoče pa mu je šlo na živce ravno to, da je povsod z njim hodila. Ej, ne vem, me boli :P .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ja, ampak fora je v tem, da je ona ves čas hodila z njim na vsak intervju (v vikendu je celo ona zraven nekaj komentirala, čeprav so spraševali njega in ne njo :stupid: ).
Če sta bila prej samo en mesec skupaj, potem pa se tri mesece nista nič videla... Meni se ne zdi nič čudnega, da sta šla narazen. Bolj mi je bilo čudno tisto s poroko, pa da bosta imela otroke...
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

spoznal je, da se zdj več punc zanima za njega in zato je kr pusto Emino, mislim svašta :roll:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Black Amber napisal/-a:
sAdie napisal/-a:o bad, k njemu pa se niti pijana ne bi šla stričt :lach:

Zakaj pa ne? Kolikor jaz vem, je on šolan frizer in tud takrat, ko je Big brother stanovalce postrigel, se mi je zdel rezultat čist kul :nixweiss:

mhm.. ko je mene strigo, sem se mogla na kratko pol postričt. :evil:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Curica »

Ne vem kaj ste ene tok pametne, k da ste jima svetile 24h/dan pa vete da je skos z njim hodila na intervjuje :?

Z njim je bla sam dva dni na intervjujih, takoj v nedeljo in ponedeljek..tko da, ne pametovat in ugibat prosim.

Kar se pa tiče njune zveze- "slava" naredi svoje..
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

A svašta...najprej poroka, otroci in bla bla - zdej pa kr narazen al kaj?? Sam smejem se lahko ob tem, druzga bl pametnega komentarja res nimam :lol:
Pač, slava naredi svoje a ne...tko k je že ena napisala - je očitno ugotovil da je na svetu tok "boljših" punc, pa še pod noge se mu dobesedno mečejo :lach: Pač, Emina, preprosto kmečko delke enostavno ni več dovolj dobro za zmagovalca največjega resničnostnega šova, a ne :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

To je iz Obrazov:
Naslov clanka je: Zaljubljena do uses. :)

Emina govori kaj ji je vsec pri Naskeju in kako je romanticen in pozoren, ter da ji je po dveh dnevih, ko sta bila skupaj kupil prstan.

Obrazi: Po dveh dneh? To je res hitro...
Naske: Vedel sem, da je pac to to!
Emina: (ga zaljubljeno pogleda): Rada te imam!
Naske: Jaz pa tebe!

Pred tem pa eno vprasanje.
Obrazi: Kaj ste v hisi najbolj pogresali?
Naske:Nogomet, play station, pa tudi sluzbo, saj mi je bilo na trenutke kar precej dolgcas. Pa seveda glasbo!

:)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

kaj se zdaj čudite?

jaz sem že po prvih dveh tednih videla, da se tip samo šunja naprej. vedno je bil kot tiha miška, ni povedal svojega mnenja, nobenega ni užalil oz. povedal kaj si misli o njem... vsaj dokler si z "lepim obnašanjem" ni priskrbel nasprotnikove podpore... vsem se je prilizoval, jim rekel kakšno besedo in jim pihnil na dušo in si tako priskrbel zaveznike. skoraj noben ga ni nominiral, vsaj prvih nekaj tednov (prvič je bil nominiran po mescu in pol?). to je bila prvovrstna taktika, ki je uspela. in na koncu še tisto cartanje z mamo in problemi v družini (očetova smrt in posledice)... ne vem, mene ni prepričal in sedaj se po vaših besedah sodeč, samo potrjujejo moja predvidevanja o tem tipu. :?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Ja verjetno je reku svoji punci: Jah, skor pol leta sva skup pa še nikamor nisva pršla...tkole na gre več naprej. Hehe...To je izjava mojga tipa, k je slišu za Naskeja.
K da po enmu mesca lahk kr načrtuješ otroke pa to, pa itak da tri mesce spremeni vse, sploh k je zmagu in je kao slaven. Sej u bistvu je vsejn, moj dnar niso trošil zanjga.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

porcelain napisal/-a:
Black Amber napisal/-a:
sAdie napisal/-a:o bad, k njemu pa se niti pijana ne bi šla stričt :lach:

Zakaj pa ne? Kolikor jaz vem, je on šolan frizer in tud takrat, ko je Big brother stanovalce postrigel, se mi je zdel rezultat čist kul :nixweiss:

mhm.. ko je mene strigo, sem se mogla na kratko pol postričt. :evil:

no no no evo...ka sem rekla :D sicer pa vem, da si ti lušna punca in da ti verjetno vsaka frizura paše :wink:
I love SISLEY& RW
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

no no zdej pa nehite ugibat kaj je blo da sta šla narazen...če bo hotu povedat bo že povedu! pa sj ni rečen da je on kriv..
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

No punce drage..to so mediji..In nism zagovornica Naskeja,kar je razvidno ;)
Mediji pišejo stvari,da se prodajajo revije,berejo neumnosti..sam še vedno je folk napaliu na to. Mam znanca,k dela za Novo...in vem kako prbližno to zgleda.Zakluču se je BB,o njem treba kej pisat...da pa ne bo use tako nezanimivo promovirajo določene osebe ;) Naske in Sara se namensko skupej pojavljata,da bi se pisalo,govorilo itd. Sej pa to ni nč tazga,to je tak biznis in eni so za ceno slave,prepoznavnosti(boljše) prpravleni nardit mrskej..

Tole s Sandijem se mi je pa use skup zamerlo ej!!!Kako so ga prkazal,k tavečega gnoja..pou kar se bere ni res..pač al te pouvzdignejo al pa potlačjo ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

men se je pa Sara še bolj zagabla.
Res lažnivka da ji ni para. Se sleče za Novo in tam govori, da kako bo ona najprej po naravni poti probala povečat joške z enimi vajami in še tisto gospo vključijo v članek in nevemkaj vse. In da bo pač decembra viden rezultat.
Pol čez 14 dni gre pa izjavt, da si bo dala silikone notr.
Res, laže kot pes teče....
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Tista gospa je od Janeza iz lanskega BB zena. Ljubov al nekak tak. :)
Alni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alni »

Naske in Sara opažena skupaj - držala sta se za roke. Imam tudi dokumetirano :) Če želi kakšna revija odkupit fotke ha ha.
Odgovori