Najbolj nora stvar, ki ste jo kadarkoli storili?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Libido. napisal/-a: ja tudi take smo meli, da smo med poukom alkohol pili itd. :D

Haha, zdaj si me spomnila na uro slovenščine, ko sva s sošolko v zadnji vrsti pili Laško, ker je profesorica mela preveč dela z ustnim spraševanjem in kreganjem tam spredaj. :D Lepi cajti ja... :rofl:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

- v srednji soli smo s sosolkami parkrate sle v drogerijo, pokradle svega i svasta. Ko smo sle od tam, je bilo pol drogerije prazne. Se zdaj imam razna sencila od takrat itd.

- z eno kolegico sva sle iz enega festivala tu pri nas, sle sva k meni domov spat in na poti domov sva iz zunanjih okenskih polic vsem dol metale roze. Ni neka nora stvar, ampak sve bile pijene in bilo je zabavno.

- enkrat sve se z eno kolegice odlocile, da greve pit v eno od bliznjih mest, pa nisve imele prevoza in sva sle kar pes. Doma sve rekle, da grevi na eno pijaco, naju pa potem ni bilo domov ves vecer in jutro.

- v srednji soli smo se odlocili spricati eno uro s sosolko in sosolcem. Zgodilo se je to, da smo spricali tri ure. Sli smo na literske pive v bliznjo pivnico, potem smo se odlocili, da bomo se nekaj skadili. Naslednjo uro pa naj bi pisali test. Jaz seveda nisem nic vedla, slabo mi je pa bilo kot se nikoli. Pred zacetkom ure sem pokozlala cel hodnik, cel wc, razen skoljske seveda. Prisla sem v ucilnico, se vsedla za mizo in pokozlala se tla. Mimo je prisel profesor in en test mu je padel direkt v moje bruhanje. Na sreco sem imela tak dobre sosolke, ki so me opravicile z izgovorom, da sem ze ves dan taka boga. In ja, pisala sem cvek.

- dane omenim to, koliko pepelnikov sem ze pokradla po gostilnah. Vem, da ni pohvalno, ampak oni to itak dobijo zastonj.

- ko sem bla mlajsa, sem se druzila z enim sosedom, ki je moj letnik. Enkrat pa sva se nekaj skregala in glih tisti dan so oni, cela familija, prisli k nam na obisk. On me je zacel nekaj provocirat, jaz pa sem ga fuknila na tla in ga zacela brsat v trebuh in kamor je pac prislo. Se zdaj mi je zal za to, ampak jebatga, shit happens.

- ne da se presteti na vse prste, ki jih imamo, kolikokrat sem jaz "sla spat" in sredi noci skoz okno in ali k fantu ali pa zurat. Enkrat sem celo ze oblecena in pripravljena za zur v postelji cakala, da nasi odidejo spat, poleg postelje sem imela 1,5l bambusa in to pila pokrita. Ko so nasi odsli spat, sem ze vse spila, skocila skoz okno, pocakala, da kolega pride po mene in gremo v lajf. Ko pa smo prisli tja, sem bila ze v komi in nisem mogla zurat zaradi prevec spitega bambusa. Tam sem sedela ves cas in gnjavila, kdaj gremo domov. :D

Niso glih neke nore stvari, ampak so pa zabavni spomini na mlada leta. :)
You want me to be something I can never ever be.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Foxy-lady napisal/-a:- dane omenim to, koliko pepelnikov sem ze pokradla po gostilnah. Vem, da ni pohvalno, ampak oni to itak dobijo zastonj.

hehe ... enako ... s kolegico sva šle najprej v dve gostilni na pijačo in spotoma ko sva odhajali vzeli še pepelnik .. pol sva pa ugotovili, da je to vseeno predrago in sva se samo prišetali mimo vsake gostilne in vzeli pepelnik z mize :D v enem večeru sm jih nabrala polno torbo :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

mi2 mava ponavad s frendom ful take utrgane stvari...drugače pa da bi bila ravno takšna hudo nora stvar ne vem...
rugače pa so mi ful ušeč take stvari...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

em ..fuuuul norih stvari.najbolj odbita je bla vrjetno ta,ko sem mela par let nazaj fuuuuuul strog hausarest in res nikamor nisem smela..še s psom ne ven, po šoli so hodli po mene itd. no in jaz sem si ful zaželela na en parti,ki je bil takrat za 1.maj ko smo šli v evropsko unijo.No in sem napisala en letak.. da je v namen pridružitve k evropski uniji organiziran en tabor na bledu z imenom EVROPA IN MLADI. ful dobro sem napisala.. vse..dnevne rede, podpisala sem enga ministra(kao) in dobla še en taki štempl z slovenskim grbom. in so pristali :D še keš so mi dali "za tabor" in me zvečer takrat klicali kako je kaj.. in sem si kr nekaj zmišljevala medtem ko sem bila v novi gorici :D in nikoli niso izvedeli..
aja pa ene nora stvar je bila, ko sem imela v 3. letniku 2 popravca v ponedeljek.. v soboto pa sem bila na inštrukcijah in se mi je fuuuuuul luštalo it na (spet) en parti in sem se kr naenkrat vstala.. v žepu (od trenirke) sem mela 3 jurje in šla s taxijem najprej do maribora do enih kolegov..nakar smo vlak v divačo zamudili in se odločili da gremo kar s taxijem :D nakar smo se peljali IZ MARIBORA DO DIVAČE s taxijem:D res noro.. dali smo sicer 25k ampak ok:D doli so mi eni keš posodili za vstopnino, varnostniki so mi čuvali knjige in kalkulator, pa ena kolegica nekaj bolj spodobnega za oblečt kr sem bla čist za doma oblečena. doma sem rekla da prespim pr kolegici kr se bova učile.. vem da ni blo fer da sem lagala.. ampak pred popravnimi ni blo neke variante it ven :D no v nedeljo sem prišla domov.. in šla v ponedeljek na popravne in vse naredila :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

jaz mam ful veliko tega, ampak se več niti ne spomnim...
Ko sem brala od račke sem se spomnila edino tega, da sva hotela it s fantom v prvem letniku srednje na morje na en koncert, pa me doma ne bi nikoli pustili, ker je on komaj dobil izpit, zato sem doma rekla da greva za en vikend z njegovimi na morje, midva pa sva dejansko šla s šotorom v Lucijo in vmes še na tisti koncert...mislim da sem 1x kasneje pol to celo omenila doma, ampak ne vem če je mama sploh vedela o čem govorim.
Pa enkrat ko smo šli na Dunaj v galerije smo s kolegom in kolegico v eni trgovinici od galerije ful dolgo gledali tiste kartice s slikami, ki so bile razstavljene in so bile 3€ kar se je nam zdelo grozno dosti. In se tako pogovarjamo da bi to rabili za maturo in ta kolga kar vtakne te kartice v en prospekt ki je bil zastonj in naju potegne ven iz galerije. Pol nam je blo pa še cel čas, še zunaj na cesti, bad da nas bodo dobili, pa še profesorica je mislim da vedela za to.
Drugače pa smo imeli na morju vedno kake scene zaradi alkohola, ampak jaz sem ponavadi samo bila zraven kot opazovalec. Enkrat vem da je en kolega ponoči scal dol z naše terase na spodnjo teraso, ker je bila bolj ven in je bila spodaj direkt miza, na kateri so vedno zajtrkovali. Pa ta isti je v enem baru, kjer ni bilo skoraj nič folka, začel plesat striptiz na mizi in je potem, ko si je že spodnje hlače slekel, kar padel dol in se cel podrgnil.
Aja pa walda smo jemali skoz kozarce in pepelnike v diskačih, ker je en kolega želel imeti v študentu ne vem koliko kozarcev. In pol ker sem jaz imela ponavadi največjo torbico sem si jih morala skrivat not. Včasih sem mu jih pol pozabla dat in sem še naslednji dan nosila tisto steklovino notri v torbici.
Houd de wereld tegen
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ko že vsi govorite kje vse ste bli ne da bi za to vedli starši :D
jst sm itak med tednom v internatu, tako da se mi zalušta kaka žurka tam lepo rečem da grem domov, doma pa itak mislijo da sm v internatu .. parkrat so me sicer že skorej dobili na laži, ampak sm vedno nekaj zmutila da sm kao spala pri sošolki al pa neki tako da sm se vedno rešla ..

aja pa enkrat, dve leti nazaj, sm hotla it k enmu kolegu (z neta sva se poznala) v maribor in sm šla lepo eno jutro na štop iz ljubljane - sama. na srečo mi je ustavu en tak dokaj uredu človek (sicer mi je celo pot nalagal kako so bosanci bolši od slovencev, ker slovenci samo na sex mislijo, pa da nej si bosanca najdem blabla .. ampak lahko bi dobila še kakega večjega psihiča) .. no pol sm kolega čakala pred kolosejem dve uri ker je mel lih maturo ... prišu je tja za deset minut, lih tok da sva se vidla in pol je reku da more it (pa zmenjena sva bla da pridem, prejšnji dan sva o tem govorila po telefonu - ampak tip mi zgleda ni vrjel da bom res prišla) .. povedal mi je kje morem štopat nazaj v lj in pol me je pustil samo :? jst valda, prvič v mariboru, nism našla tistega placa .. delala sm kroge po mariboru ene 4 ure (tisti ki ste iz mb pa veste kje je štop plac - no, jst sm šla kr dol do rutarja :D ) .. na koncu sm mogla tega kolega klicat da ne znam pridet nazaj v lj .. jst itak pametna, mela sm samo samo enga ubogega jurja kar ni blo dovolj za vlak .. tip mi ni znal povedat kje bi lahko prespala, samo to mi je reku da si on ne upa ponoči sam sprehajat po mb ker je tolko psihičev okoli - tenks, res si me pomiril :roll: tam malo pred deveto sm sedela v merkatorju (vmes me je še fotr klical, se je slišalo šumenje vode od enga vodometa, jst sm pa rekla da se to sliši promet in da sm pred internatom v lj) .. no, po zvočniku so lih rekli da zapirajo merkator, jst sm se tresla ko neumna, tok me je blo strah, nism vedla kaj naj nardim .. na srečo me je pol ta tip klical da nej pridem njemu prespat .. njegovi starši so bli ful prijazni, tko ful so lepo poskrbeli zame ('boš kavico? si kej lačna? rabiš brisačo, krtačko? ...'), spala sm v spodnjem štuku v stanovanju ki je blo od njegove babice in zjutraj me je njegov fotr peljal v lj (ko je lih neki službeno šel tja) ... fora pa je v tem, da tam ko sm pred merkatorjem sedela, bi mogla samo čez križišče it in bi prišla do štop placa .. pa bed mi je blo pol ful ker se je tip s svojo punco skregal zradi tega ker sm jst tam spala :oops:

še ena - eno nedeljo zvečer ko sm prišla v lj, sva šle s cimro še na pijačo, kao preden greva v internat .. nevem kira je prišla na to idejo pol, da bi ble celo noč zunaj .. prtljago sva pustile tam v lokalu, ker itak kelnarje poznava in sva šle na železniško v simplona .. tko nekje od 23h pa do 4h zjutraj sva visele tam in spile precej alkohola .. enkrat vmes si je ona zmislila da bi šle zjutraj z vlakom v novo mesto in tako sva šle res (namesto v šolo) .. tam sva se dobile z njenimi sestričnami in kolegi, cel dan smo viseli na postaji v peronu in pili ... ženska je pomojem porabla ene 300€ tisti dan ... ob 22h pa na zadnji vlak za lj ... po prtljago sva prišle malo pred polnočjo, rekla sva pa da prideva takoj zjutraj ob 6h .. kelnarjo so bli že čisto zaskrbljeni zakaj naju cel dan ni blo po prtljago .. aja, za to so moji pol zvedeli, ker so mi gledali fotke na compu .. ampak na srečo mi niso nič težili ...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Zanimive reči smatrate pod "nore" :D . Sj ne vem, al je treba pisat o odbitih (norih) rečeh, nespametnih dejanjih ali otročjih reakcijah :? .
Anyway...
Meni nora dejanja so :
-planinarjenje v času nevihte, plezanje, kopanje v mrzlih in nepredvidljivih rekah, lovljenje kač (tega ne delam več, ker me je hmali gad piču zarad tega :D ), raziskovanje starih, zapuščenih a še ne raziskanih bunkerjev, obiskovanje raznoraznih jam (sploh ko grem na kako goro, pa če vidim kako votlino, vse prešnofam), streljanje (pa ne z wannabe puškami), skok s padalom (še čakam, da se mi uresniči) in bungee (tudi še čakam), teranje lastnega telesa in uma ...

Ostalo pa spada v druge kategorije dejanj (nespametna, otročja, nepotrebna ipd)...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ko sem končala OŠ sve z enako staro sestrično spale pri meni in šle zvečer v disko. Rekle sve, da imave prevoz (še ena kolegica naj bi šla), vendar ga nisve imeli, zato sve šle s kolesi po najbolj prometni cesti v 5 km oddaljeni diskač in žurale vso noč. Zjutraj je mama ugotovila, da sve šle s kolesi in sve bile zelooo kregani, zaradi nevarnosti. A sve se odločile, da greve drugo noč spat k starejši sestrični, ki je bila sama doma. Najprej smo se napile ruma, nato pa sve spet šle s kolesi v isti disko. Tam sve žurale do konca, nato še šle k dvema tipčkoma na after party v njun šotor in se vračale ob sedmih zjutraj domov, ko so ljudje šli k rani maši. Se spravive spat in čez dve uri se mama nalima na vratih, da morave midve tudi k maši (poznejši). Še nikoli mi ni bilo tak slabo kot takrat, ko sem mogla tam neprespana in pijana stati.

To je ena... še ful vsega bilo, mogoče kasneje napišem, zdaj nimam več volje. :razz:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Prva stvar na katero sem pomislila, je naslednja:
Ko z bivšim fantom še nisva bila skupaj, sem sredi poletne, a dokaj hladne noči ( no, ob 00 ) prišla na idejo, da bi ga poklicala ( takrat sem bila obenem tudi zaljubljena vanj in se mi ni sanjalo, da je tudi on vame ) in mu predlagala, če greva na nočno kopanje v naravno kopališče, kakih 10 km oddaljeno od kraja bivanja. Mislila sem si da se bo le smejal in si mislil svoje, zgodilo pa se je ravno nasprotno. Tako sva sredi noči drvela proti kopališču, se tam slekla v kopalke in z mostu skočila v mrzlo vodo. In sva kar skakala in skakala, dokler nisva istočasno prilezla iz vode, ki je kar naenkrat povsem spontano postala prijetno topla. To je bil začetek dokaj kvalitetne zveze. :)
( Kako lepo je obujati spomine. :D )

Drugače pa imam podvigov veliko. Nekaj jih temelji na preizkušanju svojega telesa in psihe, nekaj je produktov moje občasne raztresenosti ( ti so še najboljši :razz: ), nekaj pa "spontano načrtovanih", kot je zgoraj omenjena dogodivščina.

Ja, pa še ena zanimiva, na hitro. Ko sem se z gorskim kolesom spuščala po ozki makadamski poti, sem naletela na jelena. Ta me je pogledal in se sploh ni premaknil. Jaz pa nisem vedela, kaj naj ( rogovje je imel zelo razvito :eek: ), pa sem sklenila, da je boljša preventiva od kurative ter da je najboljša obramba napad. Zato sem šla proti njemu s kolesom. Jelen me je samo posmehljivo ( tako se mi je zdelo) pogledal, in se počasi odpravil PO POTKI navzdol. In tako sva se premikala kakšne 2 km, lepo počasi, jelen kraljevsko naprej, jaz pa s kolesom za njim z rahlim cmokom v grlu. No, potem se je le naveličal in je skočil v gozd. Meni pa so se začela tresti kolena. :lol:
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jao.. kakšne sva mele mi2 s kolegico, k sve ble mlajše- ene izmed takih "biserov":
*Vaškemu pijančku sva na kaselc narisale penis z zobno pasto, in naja je negova soseda zatožila.. k je pršu, je biu tok besn, da sva se skrivale v špajzi k je biu vin not. :D

*Mačke sva skrivale doma. Njej je ratal neki ur, men pa ceu dan :P Zdej so v dobrem domu :)

*Kampirale sva na dvorišču njenega očeta po največji nevihti, pol sva pa u pounoč gor lezle. :oops: :D

* S kolesom sva se šle taksije pa barbike pobirale pa take.. o beed

Več je takih.. jaooo sam niso lih za v javnost :oops: :oops: :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

S kolegico se včasih samo voziva naokrog z avtom in malo debatirava. Včasih naletiva na zanimive stvari ...

Nekaj mesecev nazaj sva se vozili po mestu (vozila je ona) in sva šli obrnit na parkirišče pred vrtcem. Tam je bil parkiran en avto in ko sva se pripeljali blizu, se je na oknu pokazala ženska. Bila pa je obrnjena tako, da je bilo očitno, da nekoga jaha. :D Potem sva se pa vozili mimo in vedno obračali na tem parkirišču. To je bilo smeha ... Šele, ko sva se sedmič pripeljali tja, ju ni bilo več!

Tole se je pa dogajalo prejšnji teden:
Šli sva ven in ker je bilo že temno, sem s sabo vzela svetilko. Med vožnjo (spet vozila ona) sem si jaz, ko so mimo vozili avtomobili, svetila v obraz. Hehe, saj potem sem pogledala, kako to izgleda - sem šla ven in si je ona posvetila. Grozno. Vrhunec pa je pa bil, ko sva se vračali domov ... V gozdu sva videli parkiran avto. Ona ustavi, gre čisto počasi nazaj, v tistem trenutku pa je tisti avto hotel speljati - 100% je mislil, da je policija. Potrobili sva, jaz sem jima pokazala svetlečo se prikazen in sva šli naprej. Seveda sva potem obrnili in šli še enkrat mimo - s trobljenjem, svetilko in dolgimi lučmi. :rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

loool
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Enkrat sm vrgla sestrični v glavo coklo...groza,k sva ble še mejhne pa sva se skregale enkrat.
Pol enkrat smo eni ženski na vasi po ceumu hodniku posul cvete od vrtnic pa kamne notr nametal :D za crknt
To so ble take otroške vragolije...
Zdj v tem času pa hmmm skok z mostu že dvakrat( seveda mišljen bungee jumping) :D
pa vožnja z motorjem z mojim dragim po zadnjem...
pa vse take odtrgane zadevce,ki ti kr mal utrip pospešjo....
Odgovori