- v srednji soli smo s sosolkami parkrate sle v drogerijo, pokradle svega i svasta. Ko smo sle od tam, je bilo pol drogerije prazne. Se zdaj imam razna sencila od takrat itd.
- z eno kolegico sva sle iz enega festivala tu pri nas, sle sva k meni domov spat in na poti domov sva iz zunanjih okenskih polic vsem dol metale roze. Ni neka nora stvar, ampak sve bile pijene in bilo je zabavno.
- enkrat sve se z eno kolegice odlocile, da greve pit v eno od bliznjih mest, pa nisve imele prevoza in sva sle kar pes. Doma sve rekle, da grevi na eno pijaco, naju pa potem ni bilo domov ves vecer in jutro.
- v srednji soli smo se odlocili spricati eno uro s sosolko in sosolcem. Zgodilo se je to, da smo spricali tri ure. Sli smo na literske pive v bliznjo pivnico, potem smo se odlocili, da bomo se nekaj skadili. Naslednjo uro pa naj bi pisali test. Jaz seveda nisem nic vedla, slabo mi je pa bilo kot se nikoli. Pred zacetkom ure sem pokozlala cel hodnik, cel wc, razen skoljske seveda. Prisla sem v ucilnico, se vsedla za mizo in pokozlala se tla. Mimo je prisel profesor in en test mu je padel direkt v moje bruhanje. Na sreco sem imela tak dobre sosolke, ki so me opravicile z izgovorom, da sem ze ves dan taka boga. In ja, pisala sem cvek.
- dane omenim to, koliko pepelnikov sem ze pokradla po gostilnah. Vem, da ni pohvalno, ampak oni to itak dobijo zastonj.
- ko sem bla mlajsa, sem se druzila z enim sosedom, ki je moj letnik. Enkrat pa sva se nekaj skregala in glih tisti dan so oni, cela familija, prisli k nam na obisk. On me je zacel nekaj provocirat, jaz pa sem ga fuknila na tla in ga zacela brsat v trebuh in kamor je pac prislo. Se zdaj mi je zal za to, ampak jebatga, shit happens.
- ne da se presteti na vse prste, ki jih imamo, kolikokrat sem jaz "sla spat" in sredi noci skoz okno in ali k fantu ali pa zurat. Enkrat sem celo ze oblecena in pripravljena za zur v postelji cakala, da nasi odidejo spat, poleg postelje sem imela 1,5l bambusa in to pila pokrita. Ko so nasi odsli spat, sem ze vse spila, skocila skoz okno, pocakala, da kolega pride po mene in gremo v lajf. Ko pa smo prisli tja, sem bila ze v komi in nisem mogla zurat zaradi prevec spitega bambusa. Tam sem sedela ves cas in gnjavila, kdaj gremo domov.
Niso glih neke nore stvari, ampak so pa zabavni spomini na mlada leta.