Čudna nožnica peče in srbi, boli...
-
- Sramežljivka
hej...
mislim, da je to posledica večkratnega sexa.....sploh če je bil še mal bl grob
tut jst, k naprimer priden čez vikend domov iz lj....pol se pa tipu strga (pa men tut mal) pol pa kakih 3 -4x na dan....me pol tut vse peče...pa to še kak dan po tem zihr...pa se mi zdi da mam vse zatečeno
pa tut beli tok se mi poveča!!
aja, pa tole z ranico se je men tut že nardil, sam da na klirotisu, če me je fant bl grobo s prsti rajcu...se mi je pol gor nardila taka ranica, pa me je ful pekl pa bolel, sam v roko neki dni to zgine....tko da mislim da ni panike....je pa seveda vsen priporočljivo, da obiščeš še ginekologa...
mislim, da je to posledica večkratnega sexa.....sploh če je bil še mal bl grob

tut jst, k naprimer priden čez vikend domov iz lj....pol se pa tipu strga (pa men tut mal) pol pa kakih 3 -4x na dan....me pol tut vse peče...pa to še kak dan po tem zihr...pa se mi zdi da mam vse zatečeno

aja, pa tole z ranico se je men tut že nardil, sam da na klirotisu, če me je fant bl grobo s prsti rajcu...se mi je pol gor nardila taka ranica, pa me je ful pekl pa bolel, sam v roko neki dni to zgine....tko da mislim da ni panike....je pa seveda vsen priporočljivo, da obiščeš še ginekologa...
In love with live!!!
-
- Sramežljivka
*pikyca* napisal/-a:hej...
mislim, da je to posledica večkratnega sexa.....sploh če je bil še mal bl grob![]()
tut jst, k naprimer priden čez vikend domov iz lj....pol se pa tipu strga (pa men tut mal) pol pa kakih 3 -4x na dan....me pol tut vse peče...pa to še kak dan po tem zihr...pa se mi zdi da mam vse zatečenopa tut beli tok se mi poveča!!
A se ti ne zdi, da ti/vama telo sporoča, da očitno pretiravata v količino seksa? Verjamem, da se pogrešata po enem tednu, ampak a je vredno svojo nožnico, ki je ja, zelooo občutljiva, mučiti do te mere, da je zatečena, pekoča in podobno?
Ene se res igrate in zavoljo tega, da boste prekosile naravo, tvegate razne okužbe in zaplete. Že res, da se tovrstne zadeve lahko čez noč popravijo, ampak zagotovo na dolgi rok ni zdravo, da imaš (recimo) vsako soboto tam doli vse uničeno.
Poleg tega - grobotost tipa. Lahko je strasten in grob, ampak to ne pomeni, da pride do ranic in krvi, halo? In ti mu to pustiš, nič ne rečeš, naj zadevo opravi malo bolj nežno?

Rositaviolet, ti pa res ne vem zakaj se zdaj že drugi dan sprašuješ, ali bi šla h ginekologu ali ne. Je tak problem iti? Imaž težavo, enkrat boš tako ali tako morala iti vsaj na redni pregled, torej ti to ne uide ... In, če imaš rada sebe in svoje telo ter se želiš znebiti nepotrebnih dvomom, kaj je tam doli sploh narobe, potem idi. Če misliš, da boš pozdravila zadevo po svoje, potem se pač sprašuj, kaj je to bilo in upaj, da se naslednjič ne ponovi. Malo več odločnosti, punca, saj si ja skoraj polnoletna!

dobro jutro
no, lepo da te ne peče več....pa tut če je ranica manjša, to po vsej vrjetnosti pomen, da se vse lepo celi....tko, da ne vem...če bi bla jst na tvojem mestu nebi šla, razen, če se nebi spet kaj začel slabšat.
pa, kolkr jst vem, če bi šlo za kako vnetje al pa glivice, se to nebi samo celilo, tko da po mojem mnenju ni to to!

no, lepo da te ne peče več....pa tut če je ranica manjša, to po vsej vrjetnosti pomen, da se vse lepo celi....tko, da ne vem...če bi bla jst na tvojem mestu nebi šla, razen, če se nebi spet kaj začel slabšat.
pa, kolkr jst vem, če bi šlo za kako vnetje al pa glivice, se to nebi samo celilo, tko da po mojem mnenju ni to to!
In love with live!!!
-
- Sramežljivka
MsN..
poglej, prvo kot prvo, se to definitivno ne dogaja vsako soboto....ampak bl redko, ker taka obsedenka pa spet nism...
Pa k me je fant rajcu bl grobo...če bi mene to takrat bolel valda d bi mu rekla....ampak jst sm bla takrat v sedmih nebesih, mislim da je pol dokaj logično da sm mu pustila
aja, pa še eno vprašanje, a ti še nikol nisi s svojim tipom več k pa enkrat na dan
k kolkr jst poznam vezanega folka se jim to definitivno včash nardi....pač pride kak dan, k si cel zagret!!!
drgač o boleznih me pa ni treba poučevat, ker mi je vse jasno, kaj ja kaj ne....že zato ker sm hodla na zdravstveno, pa sm mela kr dobr uspeh...to pa pomen da sm mogla o tem velik znat!!!
poglej, prvo kot prvo, se to definitivno ne dogaja vsako soboto....ampak bl redko, ker taka obsedenka pa spet nism...
Pa k me je fant rajcu bl grobo...če bi mene to takrat bolel valda d bi mu rekla....ampak jst sm bla takrat v sedmih nebesih, mislim da je pol dokaj logično da sm mu pustila

aja, pa še eno vprašanje, a ti še nikol nisi s svojim tipom več k pa enkrat na dan

drgač o boleznih me pa ni treba poučevat, ker mi je vse jasno, kaj ja kaj ne....že zato ker sm hodla na zdravstveno, pa sm mela kr dobr uspeh...to pa pomen da sm mogla o tem velik znat!!!
In love with live!!!
*pikyca*, no verjetno so vas v šoli naučili tudi to, da je nožnična sluznica izredno občutljiva in lahko ob prodiranju, ki je grobo, ne dovolj vlažno ali prepogosto, pač reagira z ranicami, pekočim občutkom in bolečino. Tudi z vnetji.
In, če vse to veš, potem pač ne počni teh zadev tako pogosto pa bo vse ok. Vsaka ženska zase ve, koliko prenese njena nožnica, jaz zase vem, da je 1- 2x na dan čisti maksimum za moje telo in predvsem tiste dele in jih zato pač ne mučim z vso mogočo akrobacijo, ki se ji lahko zaradi tega potem za nekaj dni odpoveš, ker je vse natrgano in razdraženo. Ni vredno, vsaj v mojih očeh ne. So pa spet izjeme, ki kljub večkrat dnevnemu seksu nimajo tovrstnih težav in jim to ni problem. Kakor kdo.
Sicer pa nekateri strokovnjaki, predvsem ginekologi, pravijo, da je s stališča flore v nožnici zdravo imeti spolne odnose okoli 3x na teden, vse ostalo naj bi bilo za nožnico preveč. To je teorija, v praksi naj se vsaka punca spozna do te mere, da zna kvaliteto in kvantiteto spolnih odnosov pač prilagoditi sebi in telesu. Ko slediš temu, ni težav, ranic, krvi in bolečin
In, če vse to veš, potem pač ne počni teh zadev tako pogosto pa bo vse ok. Vsaka ženska zase ve, koliko prenese njena nožnica, jaz zase vem, da je 1- 2x na dan čisti maksimum za moje telo in predvsem tiste dele in jih zato pač ne mučim z vso mogočo akrobacijo, ki se ji lahko zaradi tega potem za nekaj dni odpoveš, ker je vse natrgano in razdraženo. Ni vredno, vsaj v mojih očeh ne. So pa spet izjeme, ki kljub večkrat dnevnemu seksu nimajo tovrstnih težav in jim to ni problem. Kakor kdo.
Sicer pa nekateri strokovnjaki, predvsem ginekologi, pravijo, da je s stališča flore v nožnici zdravo imeti spolne odnose okoli 3x na teden, vse ostalo naj bi bilo za nožnico preveč. To je teorija, v praksi naj se vsaka punca spozna do te mere, da zna kvaliteto in kvantiteto spolnih odnosov pač prilagoditi sebi in telesu. Ko slediš temu, ni težav, ranic, krvi in bolečin

ja, še enkrat....vse kristalno jasno!!!
pa ranica se je pojavla sam enkrat....pa tut če sexam večkrat na dan, je zlo poredko da tokrat...ampak dobr, tut če se zgodi se je tako stanje pojavlo sam nekikrat!
Aja, pa čist podpiram teorijo ginekologov....sam a veš, računam na to, da k bom zaročena bom sexala za tretino manj, k bom poročena bom sexala za pol manj, k bom pa star pa sploh ne bom več
....in je treba zdej tok nadomistit, da se bodo cifre na konc ujemale 
pa ranica se je pojavla sam enkrat....pa tut če sexam večkrat na dan, je zlo poredko da tokrat...ampak dobr, tut če se zgodi se je tako stanje pojavlo sam nekikrat!
Aja, pa čist podpiram teorijo ginekologov....sam a veš, računam na to, da k bom zaročena bom sexala za tretino manj, k bom poročena bom sexala za pol manj, k bom pa star pa sploh ne bom več

In love with live!!!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rositaviolet napisal/-a:Mene peče ne več, vidi pa se ranico ampak je manjša.
Kaj naj grem vseeno ginekologup?
če je bolje, pa počakaj še 1 dan. pa boš videla, kakšno je novo stanje. kaj pa fant? ima on tudi kakšne probleme?
možno pa je res, da sta samo pretiravala. tudi meni se naredi, da če preveč seksava, je treba potem narediti nekajdnevno pavzo in je spet vse ok.
samo če pa ne bo bolje, pa h ginekologu!! pa naj gre še fant s teboj.
-
- Sramežljivka