Biseksualnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

tocno to je.. Ko si v resni zvezi recimo s tipom, pa ti neki casa sploh ni do njega ampak si zazelis zensko met.. to znajo bit grde scene pomoje.. :)
dokler mas tko neobvezne stvari je vse ql :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

po mojem tip ne bi mel kaj dosti proti... bi z veseljem pustil, da ga malo varaš s punco (v njegovi prisotnosti), če bi bil le dovolj samozavesten in prepričan, da ga zaradi nje ne boš zapustila. :D Če pa misliš, da bi ga lahko, pa je drugo. :razz:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

hehe je drugo tako imet zdraven punco za popestrit sex recimo..
Ce pa tvoj tip ve da si bisex in da bi se lahko v punco zaljubila pol dvomim da bi hotu babo zdraven ;)
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Vsekakor je malo težje za njega, ker ni samo na fante ljubosumen... in ga ne moreš pomirit, če rečeš, da si bla samo s prijatelco na pijači :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Moj ve, da sem malo bisex, pa ga to nič ne moti... sem ga dovolj uspešno prepričala, da je najboljši in da ga ne bi nikoli zamenjala za punco... Sem pa rekla, da bi probala s kakšno... pa se mu je zdelo fajn :D
mirella
Kofetarica
Kofetarica

in pol tezi tezi in naklada in se boji da te bo zgubil.. :roll:
vids da ni bisex vedno ql :P
ja no to je dobro ce je njemu ok ! :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

ne vem, zakaj bi se tolko bal, da bi te izgubil... Saj če ljubiš njega, ga ne boš zapustila... ne zaradi druge punce ne zaradi drugega fanta. Lahko ti je še kakšna všeč, kot ti je lahko še kakšen fant všeč... ampak če tipa res ljubiš, se jim pač odpoveš... kot v vsaki zvezi. (No, razen če imaš takega, kot je moj... ki ti z veseljem pusti :razz: )
mirella
Kofetarica
Kofetarica

ah pojma nimam kaj se je pletlo temu tipu po glavi da je vidu groznjo v vsaki babi ;)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

xxwoman napisal/-a:Moj ve, da sem malo bisex, pa ga to nič ne moti... sem ga dovolj uspešno prepričala, da je najboljši in da ga ne bi nikoli zamenjala za punco... Sem pa rekla, da bi probala s kakšno... pa se mu je zdelo fajn :D

Enako je pri nama:)

Pač kdor je bisex se ima kr fajn ;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ja, mojm je to dejstvo full fajn...zdej sam čaka, kdaj se nama bo kera prdružla :lol: ...haha..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Jaz pa sem mu rekla, da nočem pripeljat kakšne, ki mi bo ful všeč... ker potem bo tudi njemu sigurno ful všeč... in bi bla jaz ljubosumna, če bi kaj počela onadva skupaj, glede na to, da bi mi bla oba všeč... še hujše, kot če bi mi bil samo on všeč :razz: tako da je pristal celo na to, da bi samo midve kaj počele skupaj in bi on samo gledal... al pa da bi se obadva samo z mano ukvarjala :D očitno si res to želi... :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Zdj ste pa kr vsi/vse neke bisex :roll: .
Jaz sem ful bisex, jaz sem malo bisex, jaz bi bla bisex, a dokler mediji niso začeli oglaševat, kaj to je, tak nuben ni vedo... Svašta :D .
Jz pa nisem bisex (jebi ga, stara moda rula :D ), pa tut mi ni kraj pameti ne pride, da bi bla, poskušala bit, si želela bit.
Nak.
Sicer pa ne štekam, kaj komplicirate al si homo, hetero al bi, prevaraš lahko, če hočeš prevarat. Kje je problem.
Avtorica pravi, da se njen boji, da bi ga prevarala z žensko? Ja dddd, mi navadni heteriči mamo pa možnosti tipa prevarat z tipom, lejzbe babo z babo, ... Isti šmorn koncu koncu.
No... Po eni strani pa štekam... Če ženska pusti deda zaradi druge ženske, zastopim da zabije dedji ego do podna :D .
xxwoman
Debatorica
Debatorica

To pa res ne... Lahko se tolaži s tem, da je on še vedno najboljši moški zanjo... da je lahko samo kakšna punca boljša od njea :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz sm Mojmu povedala, da sem sem "malo" igrala z mojima cimrama :twisted: in je biu užaljen, ker ga nisem povabla zraven. In mi ni biu čist jasen njegou odziu. :gruebel:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori