Ja, lahko, če ima aplikacijo Profile Counter, ki šteje, koliko ljudi si je ogledalo njegov profil in prikaže slike zadnjih nekaj ljudi, ki so si ogledali njegov profil.
Za to aplikacijo jaz vem, lahko pa da je še kakšna podobna.
U svet msn-ja sm se (zarad izrednega primera, hihi) upelala leta za drugimi, fejsbuk, majspejs in žblj me pa še kr niso prepričal ...
Učas je blo dost, da sm mela mail naslou, kasnej msn, zdej hoče usak še tri druge klike ... js ne morem bit na desetih koncih hkrat . Za kofe jim pa zmanka cajta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Imam svoj Facebook, čeprav ga na njem ne visim ves čas. Tko včasih mal pogledam kaj počnejo prijatelji in rešim kakšen kviz. Najljubša aplikacija: Sandbox!
Sit, ze skoraj eno leto sem odvisna od tega. Pomoje bo treba na zdravljenje Resno mislim, ker mi gresta takoj 2 uri/dan da odfejsbukam svoje. Sej je fletno, ampak ni vec zdravo
Ne čez čas res ni več zdravo js sm tut čist odvisna ratala, pa nimam neki ful aplikacij, sam ene so res fletne. Najnovejša odkrita Pieces of flair. Me like a lot
Jaz ga uprabljam predvsem za vzdrzevanje kontaktov s frendi iz tujine; jim tu pa tam kako čokoladico, rožico al pa kužka pošljem Drugače pa nisem kaj preveč zasvojena s temi aplikacijami, za zabit čas tu pa tam kakšen test rešim - seveda probavam tak dolgo, da pridem do željenega rezultata , v nasprotnem primeru ga hitro dol zbrišem ...no ja, tak grozna pa spet nisem