Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Naredi blokado v glavi in si ne dovoli, da razmišljaš o bivšemu. Na začetku bo težko, sam pol se boš tolko strenirala, da bo šlo. Uprašanje seveda pa je to, če ti sploh nočeš nehat mislt na bivšega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
lažeš sama sebi! logično je da še z bivšim nisi predelala vsega v glavi! ker če si hitro po končani zvezi skočila v tole sedaj, normalno da nisi predelal vsega z njim! zato se je pa sedaj potrebno v roke vzet in definitvo razmislit o nastali situaciji, ki definitivno ni prijetn za nobenega od vaju z dragim! če še karkoli čutiš do bivšega,če ga pogrešaš, če ga želiš nazaj....? potem je najbolje da prekineš s sedanjim in nato razčistiš v glavi kako pa kaj! šele potem boš videla kako naprej. ali z bivšim, ali sedanjim ali novim! ni druge se men zdi!
aja pa definitivno si sedanji ne zasluži, da bi mu na kakršnkoli način lagala ali igrala v zvezi!
aja pa definitivno si sedanji ne zasluži, da bi mu na kakršnkoli način lagala ali igrala v zvezi!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
me2u napisal/-a:DrFreud napisal/-a:Ne se silit k temu, da ne razmišljaš o njemu in ne se silit k temu, da razmišljaš o njegovih slabih lastnostih, ker s tem storiš ravno to, da se celo siliš k temu, da misliš nanj ...
Sploh nevem kaj mi v bistvu je.. Zveza ni bila nekak posebno globoka.. A vseeno so bili nepozabni trenutki.. Vedno ko ga vidim mislim samo na to, kako bi bilo, če bi me še enkrat objel, poljubil.. Tisti trenutek, ko je pred mano je to mišljenje neizogibno.. Ko pa mineta dva ali trije dnevi od snidenja, pa pomislim na to in nikakor si več ne želim objema, poljuba al karkoli.. Takrat se mi zdi, da je mogoče to samo vizualna privlačnost, ki pa je zelo močna.. Mogoče res? Ali lažem sama sebi?
Ko mi nekdo reče, da ne ve kaj mu je, jaz vedno pravim, da on dobro ve, kaj mu je, le da si tega ne upa (ne sme?) priznati. Izgovore pa se seveda išče vsepovsod - v tem primeru v fizični privlačnosti ... Jaz ne bi upal reči, da si lažeš, ampak bi rekel, da si ne upaš priznati (kar je v bistvu eno in isto, obenem je pa še kako daleč ...)
V vsem ostalem pa se (zopet

-
- Kofetarica
- Kontakt:
DrFreud napisal/-a:Morda pa je vse veliko bolj enostavno kakor si ti predstavljaš/interpretiraš ...
ja itak da je! samo treba si je vzet en dan časa, in resno in iskreno premislit kako stojijo stvari! tako do bivšega, kot do sedanjega. ker biti z nekom samo zato, da pozabiš nekoga tretjega je napaka. in ona definitivno še ni prebolela in predelala z bivšim fantom!

študentka20 napisal/-a:DrFreud napisal/-a:Morda pa je vse veliko bolj enostavno kakor si ti predstavljaš/interpretiraš ...
ja itak da je! samo treba si je vzet en dan časa, in resno in iskreno premislit kako stojijo stvari! tako do bivšega, kot do sedanjega. ker biti z nekom samo zato, da pozabiš nekoga tretjega je napaka. in ona definitivno še ni prebolela in predelala z bivšim fantom!
Spet se strinjam

Samo dodal bi še nekaj - že v eni drugi temi sem pisal o tem, da je tipa treba popolnoma preboleti in ne zgolj misliti, da si ga prebolela ali še slabše - da se v to prepričuješ in da s tem morda prizadaneš tretjega.
Če te "zaščemi" takrat, ko greš mimo njega, to zagotovo ni znak, da je šel popolnoma mimo ...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
študentka20 napisal/-a:drugače pa ja, dokler nimaš vsega pošlihtano v glavi je brezveze se spuščat v novo zvezo. samo trpita oba!
Drži kot pribito (spet

-
- Kofetarica
- Kontakt:
DrFreud napisal/-a:pa je ugotovila da temu ni tako - kako v tem primeru reagirati? Tu je največja "štorja"Zato vedno pravim - nikoli se v nekaj prepričevati, si zakrivati resnice ...
kako reagirati?heh. ja v bistvu s tem spoznaš da ga še nisi prebolel/a. in s tem ti postane jasno da moreš začet znova. s tem si padel na realna tla. tako je bilo vsaj pri meni! bla sem prepričana da sem ga prebolela,ko pa sem ga srečala, pa evo...točno v srce not..bum! v bistvu sem takrat komaj skapirala, da nisem še vsega predelala. pomagala sem si tako, da sem vsa svoja občutja zapisala v dnevnik, in sem tako dolgo pisala, dokler mi ni zmanjkalo besed. nisem zadrževala v sebi. dala sem ven iz sebe svoja občutja. in to moreš nardit...ne si zatiskat oči, da je vse ok, če pa tipa/punco še sovražiš oz. še mu zameriš...dati ven iz sebe občutja in vsa čustva.
ja pa definitivno si ne prikrivat stvari, ker na koncu vedno padeš na realna tla, in takrat še bolj boli!