pri meni je cisto odvisno od razpolozenja..ko sem bol u izi pa pase da gre vse lepo pocasii, nezno .. ko sem pa malo manj v izi mi pa see kako pase da je vse malo bolj na hard ..vcasiih mojga prosiim da me bolj grobo stisne, prime k si neupa da me nebi poskodovau : P
Meni občasno paše. Največkat tiskrat, ko se dolgo ne vidiva ( sploh zdej med poletjem ) in biu ga hotla sam met u sebi. Čeprav je biu zadnič mal pregrob in sm čutla skor pr maternici ga. In je bolelo. Kaj je sploh možno, da ga da tko globoko not ? Nežno mi je ušeč tiskrat, ko upletem ful čustev not.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
grob sex....oooooooo jaaaaaaaaaaaa...sicr analnega ne prakticiram kej dost....sam k me pa tip prime, tko da se ne morm niti premaknt pa me začne ful hudo nabijat...pol sm pa jst v 7ih nebesah
ja men je tud všeč mal bol grobo.. sploh si ne morn predstavljat kk bi blo da bi uno počasss pol bi me tk lahk 5 ur nabijo pa še tej ne vem če bi mi prišlo.. js tud krempam, grizem, šeškam usega po mal.. more bit bol divje..