spomnim se da sem pri onih gobah 40 dobla, pa pri prvi nalogi mi je prišo k=-2, ... drugač pa se več žal ne spomnim.

Drgač pa ni bla tko težka, vsaj na začetku ne!Na podlagi česa znižajo kriterij? Eni so rekli, da je odvisn od ocen pri MAT v 4. letniku, kako je povprečje, sam mal dvomim o tem....
  Drgač pa ni bla tko težka, vsaj na začetku ne!Na podlagi česa znižajo kriterij? Eni so rekli, da je odvisn od ocen pri MAT v 4. letniku, kako je povprečje, sam mal dvomim o tem....

pupa* napisal/-a:tamala82 napisal/-a:pupa* napisal/-a:Sploh se nič več ne spomnim ka je blo treba delat!!!
Jz bi mogla pisat 4 pa še za 2 nisem znala rešla!
Pa vsi pravijo, da naj bi bla matura lahka...

A je bla tako težka?
Ja!!! Men je bla vsa matura do zdaj težka pa drugač nism mela nikol nobenih problemov v šoli.

Drgač mi je pa kr šlo...sam pr matematki je vedno tko, da si mal površn pa je že kr vse narobe zarad npr. kšnga minusa k bi mogu bit plus. Pomojem bodo tud ta let kr spustil kriterij, ker kokr sm od ostalih zvedla, jim ni šlo glih supr.; sej roko na srce naloge res niso ble tok zlo lahke. Aja, jst sm tud 40 gob dobila
  Drgač mi je pa kr šlo...sam pr matematki je vedno tko, da si mal površn pa je že kr vse narobe zarad npr. kšnga minusa k bi mogu bit plus. Pomojem bodo tud ta let kr spustil kriterij, ker kokr sm od ostalih zvedla, jim ni šlo glih supr.; sej roko na srce naloge res niso ble tok zlo lahke. Aja, jst sm tud 40 gob dobila  
jancy napisal/-a:bubyka napisal/-a:jancy...kje pa je bil odvod?!!
pri zadnji nalogi si ga kao mogo nared, če si hoto rešit.