Smo res bolj lepe ko ste vi pijani?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
bbdd
Sramežljivka
Sramežljivka

Smo res bolj lepe ko ste vi pijani?

Neprebrana objava Napisal/-a bbdd »

Eno vprašanje, verjetno bol za moške. Pa seveda tudi za ženske, če imate podobne izkušnje. Na neki zabavi je biu nek tip, ki zeeelo dobro izgleda. Js pa malo manj. Pač par kilogramov preveč imam, ampak se ne obremenjujem s tem, ali kaj podobnega. No, s tem fantom sem se na tej zabavi tudi malo zapletla. Nisva sexala, samo poljubljala sva se. Bil je zelo pijan, tudi jaz sem bila, zato so pač popustile zavore, čeprav se drugače ne poznava zelo, samo tako na videz. No, in zdaj me zanima: je to res, da smo punce dosti lepše takrat, ko so tipi pijani? :) in, da bi samo zato biu z mano, da trezen me pa sploh ne bi pogledal..
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a steffy »

Zelo zanimivo. :? Če mene vprašaš, je kakršno koli zapletanje z nekom v rahlo ali zelo vinjenem stanju zelo tvegano. Namreč, ko smo pod vplivom alkohola, se včasih težko brzdamo in delamo stvari, ki jih trezni nikoli nebi. Ali se je zapletel s tabo ker je bil "pijan" in ali bi se zapletel tudi, ko ni, to boš ugotovila samo tako, da ga povabiš trezna treznega na en "kofe". :D Samo tako boš vedela, ali si mu res všeč tudi tako. Sicer pa pravijo, da "kar trezen misli, pijan naredi/izreče..." Če ti je res všeč - probaj! In ne pozabi - tudi nekaj odvečnih kg zna biti zelo seksi :wink: Pa srečno!

Lp,
Steffy
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ni vedno vse v vizualni lepoti, vcasih tud dekleta k niso 90 60 90 pritegnejo ful hude tipe v nepijanem stanju, ker oddajajo samozavest, pozitivno energijo itd.
bbdd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bbdd »

No, saj nimam namena imeti neko resno zvezo z njim :) pač samo tako malo me je zanimalo, če se tudi vam kdaj to zgodilo. Sem pa že imela prej fante, ki so res dobro zgledali, veliko bolj od mene, in niso bili nonstop pijani :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Hehe ... ženska je ženska - tako po izgledu, kakor po obnašanju, pa naj bo tip pijan ali pa trezen. Relevantješe vprašanje je, kaj hoče: zgolj seks ali še kaj več ...

Sicer pa ... vse ženske so/ste lepe ... no, skoraj vse :D
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

en moj znanec je enkrat rekel: po petem pivu vse grde punce odidejo domov :lol:
nevem pa koliko to zares drži :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Uff ... potem pa še dobro, da ne pijem piva :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

bbdd napisal/-a:No, saj nimam namena imeti neko resno zvezo z njim :) pač samo tako malo me je zanimalo, če se tudi vam kdaj to zgodilo. Sem pa že imela prej fante, ki so res dobro zgledali, veliko bolj od mene, in niso bili nonstop pijani :D

Mimogrede - si kdaj pomislila, da imaš slabo samopodobo?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

mojemu vem, da ko je pijan, mu je res tudi najgrsa (ampak res zelo grda) zenska vsec. :lach:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

HuDoBa napisal/-a:en moj znanec je enkrat rekel: po petem pivu vse grde punce odidejo domov :lol:
nevem pa koliko to zares drži :D

tud moj znanec govori, da so po petem pivu vse ženske lepe :lol:

drugače pa glede tvojega problema, najbolše da ga povabiš na kakšno pijačo ko bosta oba trezna in boš vidla kakšna je njegova reakcija takrat.
So give me your forever.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Ah, zdej tist ki je s kom v fazi pijanosti, ki mu sploh ni všeč, je zame neumen :)
skorajda vsak je že šel skozi kakšno one night stand avanturo in tud kar je želel od te avanturure so bile samo nežnosti v tistem momentu in kasneje ne.Pa ne da mu "partner" nebi bil všeč, ampak enostavno so nekateri primerni samo za mal lupčkanja, siskanja in kakšne sladke besede (dobr kšni tud za sex), ampak ne za partnerja s katerim bi bil v zvezi.
Nevem, jst sm mela dost takih avanturc, nekajkrat z istimi tipi, pa z različnimi, ampak od teh nekak nisem čutila, da bi lahko bil kakšen prav moj fant, ker mi ali karakterno ali pa kako drugače (različni pogledi, misli) niso ustrezali, pa seveda tud kakšnemu jaz ne.Pri lupčkanju in stiskanju za eno noč smo se pa pač ujeli :) In niti eden od teh ni bil da mi nebi bil všeč.Jst pa pomojem tud parim lih nisem bla slaba gleda na to, da smo avanturce tud še dostkrat ponovil.
To je pač ena normalna stvar.morš pač mal prebrat človeka, kaj hoče, ali hoče sam avanturo ali bi tudi jutri nadaljeval, ali bi drug dan nadaljeval pa nima poguma...Nevem z mojim sedanjim sva zgradila zvezo po one night stand variant, ampak s tem, da sm jst nardila prvi korak in ga po tej noči, povabila na kavico.pa še pri dveh bivših,sam da sta tukej nardila onedva korak.pri ostalih je blo pa jasno že ponoč, da je to to in nič drugega.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

To je pomoje ful odvisno od človeka.. en bi pijan poru use pofu**, drugi pa je pijan lih tak ku trezn.. Js sm se vedno sebe in druge sprašavla kej bi lahko to pomenlo, pa sm ugotovila da najboljše ve tisti tip s kerim sm bla.. Tkod a je res najboljše da ga vprašaš al povabiš na pijačko, če pa nočeš met neč resnega pol pa jebeš :D
Sama sm bla že pijana s takimi tipi s kerimi trezna fuul dvomim da bi bla in je blo tkrt tudi prvič in zadnjič :P
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

po moje ja... ko je moj bil vlit, se mu je ena punca zdela vredu, pol ko pa sem mu jo naslednjič pokazala, ko je bil trezen, pa se je samo križal :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

*purple* napisal/-a:skorajda vsak je že šel skozi kakšno one night stand avanturo
Kakšno je pa kaj razmerje med številom folka, ki so imeli ons avanturo in tisti, ki tega niso imeli?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Nisem statistik, da bi vedela točne podatke :)
Odgovori