moja prijateljica in bivši...

Pomoč iz čustvenih stisk.

KAJ BI NAREDILE: med vašo prijateljico in bivšim, ki ga imate še zmeraj rade se nekaj plete...?

trpele ob tem kar se dogaja
13
24%
povedale svoje mnenje in jih poizkušale spraviti narazen
10
18%
nebi se več družile z njima
24
44%
drugo
8
15%

Skupaj glasov: 55

p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz mislim, da to ni nobena kolegica. Nekoč sem bla v podobni situaciji in tiskrat sem moji kolegici, ker si je dopisovala z mojo simpatijo osladne SMS- je pa čeprav je vedla, da sem nora nanj, zamerla za vedno. Komunicirava še zdej in se dobro razmeva- sva BF, sam tega ne bom nikoli pozabla in ji niti oprostila.
Ti tvojo kolegico povabi na eno kavico in ji povej kako se počutiš, kako doživljaš use skupaj. Če bosta ona2 ostala skupaj se ju nekaj časa izogibaj usaj dokler ga ne preboliš. In razmisli ali je ta kolegica res oseba brez katere ne moreš bit, ker je brez veze, da ti trpiš ko sta ona2 srečna. Najprej poskrbi zase, pol glej na druge.
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _zvezdica »

Js sm se znašla u ful podobni situaciji; sam da sm js tista, ki je z bivšim od prijateljce. V bistvu nisva skupaj, pač se dobivava...
Bi rada povedala prijateljici (skup sta bla pred kakih letom, pa ona ma drugega, pa je recimo srečna) sam se mi še tu pa tam tk mogoče zdi, da še nekaj čuti do njega. Nevem... včasih si mislim, da ne bi rada zgubla prjatelce, drugi pa mi govorijo, da ne morm vedno na druge gledat... kaj pa vem.

Drgač pa mislim, da se pri tem ful razlikujemo ženske od moških, ker moški ne delajo takih težav, ko se gre za eno bivšo (ali pa tega tako javno ne pokažejo), ženske pa je takoj skregajo. :roll:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

meni se pa to ne zdi fajn od prijateljice. sploh če sta s fantom še v zvezi in gresta zaradi prijateljice narazen. mislim, če je prijateljica, ga ne bo osvajala ipd, tudi če je zagledana vanj. sicer pa imam jaz nekak do fantov svojih prijateljic vedno raje malo bolj zadržan odnos. oz. si ne morem predstavljati, da bi se zaljubila vanj, ko gledam, kako se mata s prijateljico fajn. če pa med njima škripa, pa naj on hodi po nasvete k svojim prijateljem in ne k njenim.
če bi se recimo meni zgodilo, da bi se prijateljica in fant zaljubila, ok. naj bota srečna, če že midva nisva bila. ampak posledično bi začela izgubljati stike s prijateljico, saj z bivšimi nikoli nisem želela imeti prijateljskega odnosa. ne vem no, jaz se v njuni družbi sigurno ne bi počutila sproščeno in kolikor poznam svojega fanta, se tudi on nebi.
in kako naključje, da sva se ravno včeraj o tem pogovarjala (glede nekoga drugega, ne o naju, hvalabogu. :) )
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a steffy »

Meni se zdi to zelo podlo in hinavsko. :evil: Najprej ti ga zrihta, potem, pa ko gresta narazen, ti ga pa "vzame". Oprosti, ampak zame to ni nobena prijateljica, še najmanj pa najboljša. Pa brez zamere. :x Sicer bi se na tvojem mestu še vedno pogovorila z njo in ji povedala, da mi to nikakor ni všeč. Kot pišejo tukaj ene, če je to kakšna prijateljica, potem ga bo pustila pri miru in bo bila fer do tebe. Če pa ji je tok do fanta, s katerim si ti bila, potem pa je najbolje, da greste vsak svojo pot. Žal. :(

Lp,
Steffy
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

_zvezdica napisal/-a:Js sm se znašla u ful podobni situaciji; sam da sm js tista, ki je z bivšim od prijateljce. V bistvu nisva skupaj, pač se dobivava...
Bi rada povedala prijateljici (skup sta bla pred kakih letom, pa ona ma drugega, pa je recimo srečna) sam se mi še tu pa tam tk mogoče zdi, da še nekaj čuti do njega. Nevem... včasih si mislim, da ne bi rada zgubla prjatelce, drugi pa mi govorijo, da ne morm vedno na druge gledat... kaj pa vem.

OK. to se mi pa zdi bw... sei že en let nista skupi in ima tudi fanta...
pol se pomojem zarad tega nebi smeli nekaj "skregat"...
in res v tem primerup a poglej na svojo srečo, saj ženska že ima tipa. dveh pa kakor se meni zdi nebo mogla imet...

lp.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

odjebala bi oba!!
to ni prava prijateljica, jebeš take
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Res ne vem, kaj bi naredila. Če nebi čutila več nič do njega, potem brez problema naj bosta skupaj in srečna. Če ga pa še nebi pozabila ali še slabše, da bi bila ona razlog za to, da sva šla narazen... Po eni strani bi imela v glavi to, da očitno nisva za skupaj in bolje, da se je to prej pokazalo in da si zaslužita biti skupaj, po drugi strani pa to, da takšnih ljudi, ki ne spoštujejo mojih čustev ter mojega zaupanja, ne rabim imeti ob sebi. Zelo težko je o tem govoriti, ko nisi v takšni situaciji. Ko je ena prijateljica govorila o mojem bivšem, da ima zelo lepe oči in da ji je zelo všeč, me ni prav nič motilo in če bi si želela, bi še njegovo cifro od mene dobila, ko pa je samo omenila da je lušen en, v katerega sem bila zaljubljena, sem jo pa skoraj zadavila, čeprav se je ona zafrkavala (ja, včasih se rada asmo zafrkava, brez kakšnih namenov).
Odgovori