Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Pri mati je možnih 12točk, za vsako nalogo so 4 točke. In teh 12 točk pol predstavlja 20%.

Še vedno me pa zanima za slovo :D Mogoče je isto.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Pr slovi je 20, sem neki strani nazaj napisala po kok tock je kej.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

ŽuŽa napisal/-a:^^ Pri mati je možnih 12točk, za vsako nalogo so 4 točke. In teh 12 točk pol predstavlja 20%.

Še vedno me pa zanima za slovo :D Mogoče je isto.

zakaj je meni napisala 4, 6, 4 :eek:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

josephina, sicer nisem našla tvojega posta, se pa spomnim zdaj, da smo se v šoli o tem pogovarjali.
3točke za gladko branje, 3 točke če odgovarjaš v knjižni slovenščini, 7 točk za drugo in 7 točk za tretje vprašanje. :) (če se ne motim)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ej, rezultati mature bodo res že 3.7. ????? mene je skoraj kap, ko sem to videla na ricu.
Rezultati splošne mature so v skladu z maturitetnim koledarjem objavljeni na šolah, kandidati pa si jih lahko s svojo šifro ogledajo tudi na spletu.

Objava rezultatov SM 2008 na spletu (dokument bo objavljen najkasneje do 3. 7. 2008)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Sm pogledla na RICu maturitetni koledar in piše da smo seznanjeni z uspehom šele 14.julija.. vsaj upam no, kr js se morem še psihično pripravit :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

[vanessa] napisal/-a:Sm pogledla na RICu maturitetni koledar in piše da smo seznanjeni z uspehom šele 14.julija.. vsaj upam no, kr js se morem še psihično pripravit :roll:

Kaj so lani naredili? Celo leto so govorili, da bodo rezultati 14.7. (objavljeni na internetu), podelitev pa bo 16.7. Potem so pa malo pred 14. povedali, da bojo rezultati na dan podelitve zjutraj ob 5.00.
Da bi bili rezultati 3.7. pa težko verjamem, ker ne vem, če lahko tako hitro popravijo...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

*sanja* napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Sm pogledla na RICu maturitetni koledar in piše da smo seznanjeni z uspehom šele 14.julija.. vsaj upam no, kr js se morem še psihično pripravit :roll:

Kaj so lani naredili? Celo leto so govorili, da bodo rezultati 14.7. (objavljeni na internetu), podelitev pa bo 16.7. Potem so pa malo pred 14. povedali, da bojo rezultati na dan podelitve zjutraj ob 5.00.
Da bi bili rezultati 3.7. pa težko verjamem, ker ne vem, če lahko tako hitro popravijo...

so že takrat rezultati, ampak samo za nekatere poklicne šole... kolega, ki hodi na kmetijsko, mi je povedal,da oni takrat zvejo rezultate...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

majchi_na napisal/-a:srčica, ti si pa imela dela s temi ustnimi...me veseli, da ni naša šola edina v sloveniji kjer imamo še v četrtek ustne. vidim, da ste po večini že vse končale.
komaj čakam četrtek, da bo vse za mano, potem pa končno počitnice :)

jap... samo še jutri... samo že nimam več volje... danes se še nisem spravla učit... kriza... komaj čakam, da bo konec... te pa kar bo bo... čeprav moram rečt, da ravno pri ustnih kot so matematika pa slova, ki sem se ful bala, mi je šlo vredu, pa profesorji so bli ful prijazni... pri umetnosti, ki pa je moj izbirni predmet, se pravi, da se ta predmet rada učim, pa sem do zdaj slišala same slabe reči o naši profesorici, da baje ful zajebava, pa hoče vse podrobnosti, tako da se moraš napiflat v nulo.... :( ... meni pa je sila, ker sem polo slabo pisala in če se ne bom jutri na ustnem dobro odrezala, bom še na koncu umetnost ponavlala... kaka beda :?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

gaby_ napisal/-a:josephina, sicer nisem našla tvojega posta, se pa spomnim zdaj, da smo se v šoli o tem pogovarjali.
3točke za gladko branje, 3 točke če odgovarjaš v knjižni slovenščini, 7 točk za drugo in 7 točk za tretje vprašanje. :) (če se ne motim)

Jup.

Pa glede rezultatov so neki na nasi soli govoril, da naj bi bli ze 11ga? Sam js dvomim v to,.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

jz mam tud še u četrtk slovo :?
jo res me je strah nevem kk bo to šlo k sm se najmn učila do zdej pa res je največ snovi sam nimam več vole se učit
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Eno vprašanje..
Včeraj sm zgubila denarnico, v kateri sm mela tud tisto številko, ki jo uporabiš 14.7. ko hočeš pogledat koliko točk si dosegel na maturi.. Kaj nej zdej nardim? A jo lahko spet na kak način dobim al ne? :?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Na šolo pejt vprašat. Zihr ti bodo dal številko.
Sploh pa rezultate vidiš tud v šoli 14.7.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

ja nam so rekli, da je na šoli še več tega...da greš v tajništvo vprašat, pa dobiš...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

buubbika napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ Na šolo pejt vprašat. Zihr ti bodo dal številko.
Sploh pa rezultate vidiš tud v šoli 14.7.

Kaj to bo vse na oglasni deski?? :eek:

ja sam kuker vem se po šifrih najdeš..zaradi zasebnosti..zato pa so šifre :wink:
Zaklenjeno