doggy style

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mju napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:

določene stvari so logične, samo če se ne zaletiš v prvi stavek, ki ga vidiš in pri dugem že začneš v glavi sestavljat nevmesne stavke

:eek:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Alo, alo, pejte se kregat na ZS. Al pa si dejte dobit privat sobo. :twisted:

Doggy je pa itak zakon. Sploh če je še malo dominance zraven.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
sramežljiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a sramežljiva »

men doggy ful odgovarja in se ne počutim ponižano pred fantom
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

men je doggy stile ful dober...tak živalski :D to je pač eden izmed xx položajev in nevem zakaj bi se ženske počutile ponižano :gruebel:
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a steffy »

Se strinjam s tem, da ne vidim tukaj nobenega vzroka za ponižanje. Sicer pa ljudje čutimo in razmišljamo različno. Pač, enim se zdi to ponižujoče. Ampak meni se zdi ta položaj zelo super, sploh ko me objame tako odzadaj potem, ko mu pride (pardon za izraz). Je odlična ideja za položaj, ko ti paše malo bolj "hard"! :wink:

Lp,
Steffy
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Meni položaj zelo odgovarja in uživam pri njem. Tudi, če ima fant večji penis me ne boli.
rositaviolet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rositaviolet »

Meni je tudi zelo všeč.
Na začetku mi je bil pa grozen, ker še nisva bila navajena :lol:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

mene ful boli v dogiju zadnje case, tako da ga ze ene pol leta ne prakticirava :cry: boli kakorkoli se postavim :? ima katera kak nasvet?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

missy* napisal/-a:mene ful boli v dogiju zadnje case, tako da ga ze ene pol leta ne prakticirava :cry: boli kakorkoli se postavim :? ima katera kak nasvet?

Naj ti ne zarine celega noter ampak naj malo pazi...to je pomoje edini nasvet...na kakšen način te pa boli? Ok..saj nisem ženska tako da ti ne bi znal pomagati...edina ideja ki mi pade na misel je ta, da pregloboko vate prodre in od tu izvira bolečina :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

missy* napisal/-a:mene ful boli v dogiju zadnje case, tako da ga ze ene pol leta ne prakticirava :cry: boli kakorkoli se postavim :? ima katera kak nasvet?

Lubirkant, velika mera sproščenosti, ta položaj uporabita bolj proti koncu odnosa (ne začenjati z njim!), poskuista najprej, da ležiš na trebuhu, potem pa se postopoma dvigaj, počasno prodiranje fanta, naj bo izjemno nežen, noge čim bolj razširi, najdi kot, pod katerim ne boli - zagotovo obstaja, če ne, pojdi h ginekologu, ker je čudno, da bi te tako bolelo ravno v tem položaju, če seveda upoštevaš vse zgoraj omenjene nasvete.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Nama pa ta položaj sploh ne rata, vedno zdrsne vn.. nevem a je on prevelik al kko. :nixweiss:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Eh ta ginekologinja moja...dela takrat, ko sem jaz zasedena, dopusta pa nemorem vzet kar tako...mislm no, zdaj dva tedna, ko bom doma, je ona na dopustu :D Ampak ja, bom zrihtala pregled :)

Z uporabo lubrikanta ali brez njega je isto. Na zacetku ali na koncu spolnega odnosa - isto.
Moram edino se to probat ja, da se ulezem na trebuh, pa se potem dvigneva...ampak najbolj cudno mi je, ker nikoli do zdaj s tem polozajem nisem imela problemov, ne glede na to, ce je celega porinil not. Le zadnje pol leta se to dogaja. Ko da bi mi v jajcnike prihajal zrak. Ko pa me stisne za oba jajcnika (oz. okolico) in prodre vame, je vse vredu. In spet, takoj ko spusti, grozna bolecina.
Tudi ce ga da not le polovico. In ko klicem G, mi pravi sestra, da verjetno ni nic narobe, da je toliko drugih polozajev, naj tega pac ne izvajam :? Ampak problem je, ker mi v drugih polozajih skoraj nikoli ne pride :cry:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

I love it, I love it, I love it . . . :tanz:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

missy*, potem pa ne vem. Lahko te boli tudi zrak, ja. Sliši se smešno, ampak nama se dostikrat zgodi, da uhaja zrak v nožnico, ven pa ne more in tisto me prekleto boli - potem prekineva, mečem noge sem in tja, da gre zrak ven in je ok, ampak se vse ponovi. Zaenkrat še raziskujeva, zakaj pride zrak noter, ven pa noče takoj in kako bi to preprečila, ker najeda užitek. Sporočim, če bo kaj novega :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Meni položaj odgovarja.
Si pa ne predstavljam, da bi se s sestro pri ginekologu pogovarjala o položajih.
Odgovori