Zakaj solze?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

študentka20 napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:sem pa v podobni situaciji tudi sama! :( s dečkom sma ga neke bluzla nekaj časa in sem ugotovila da to ni to, da se ne morem zaljubit vanj, pa sem že dvakrat probala, ampak ne gre! tipson pa se je zelo zapalil za mene, in tako mislim danes vse zaključit za vedno.ker se je tip preveč zapalil, in vem da ga bo bolelo,če boma še nadaljevala.

Tole bo pa bolelo ... :(

pap*

ja vem ja! sam je bolše da prekinem zdaj, preden se še bolj zapletema in se še bolj zapali in zaljubi! sej sploh ne vem kak mu naj povem? po smsu mu ne bi glih, ker nisem p***a..na štiri oči...

Morda bi bilo bolje, da mu sedaj nekaj dni nakažeš nekaj "hladnosti", da ne bo kot "odsekano" ... sicer pa - ja, imaš prav ... globlje bo šlo, težje bo zanj ...
ba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ba »

DrFreud napisal/-a:
ba napisal/-a:brez zamere, sam ocitno si, ce gres razglablat na ta forum kot pa da bi stopila na realna tla in se poglobila vanj.. je tvoja dolznost, saj serjeta, ali pa pac ne..

Nisem Študentkin odvetnik, ampak meni se ne zdi napak, če na forumu napiše svojo izkušnjo. Morda komu prav pride, morda pa dobi celo realen nasvet kako pristopiti ... kolikor sem jaz prebral se je trudila vanj zaljubiti in ji ni uspelo. Razumem jo in do neke mere celo sočustvujem ...

Če ga serjeta ali ne ... to sploh nima takšne veze - pomembneje je, da ga ne vleče za nos od takrat, ko je sama pri sebi razčistila in prišla do spoznanja, da to ne bo šlo ...

ni napak, se opravicujem slabi oz prekratki razlagi.

ocitno jo ma fant rad, pa tega ne pokaze.. tu je ljubezen.

morda je pa nima in sam pogresa pozornost, katero je ohladila.. torej je na mestu ego..

sama je napisala, da ga serjeta in da je na zacetku hotela vec, on ne, zdaj ko je obrnla, je pa obratno. v tem primeru je fajn razcistit, saj bo le tko najdla pravi odgovor.
ba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ba »

DrFreud napisal/-a:
ba napisal/-a:brez zamere, sam ocitno si, ce gres razglablat na ta forum kot pa da bi stopila na realna tla in se poglobila vanj.. je tvoja dolznost, saj serjeta, ali pa pac ne..

Nisem Študentkin odvetnik, ampak meni se ne zdi napak, če na forumu napiše svojo izkušnjo. Morda komu prav pride, morda pa dobi celo realen nasvet kako pristopiti ... kolikor sem jaz prebral se je trudila vanj zaljubiti in ji ni uspelo. Razumem jo in do neke mere celo sočustvujem ...

Če ga serjeta ali ne ... to sploh nima takšne veze - pomembneje je, da ga ne vleče za nos od takrat, ko je sama pri sebi razčistila in prišla do spoznanja, da to ne bo šlo ...

ni napak, se opravicujem slabi oz prekratki razlagi.

ocitno jo ma fant rad, pa tega ne pokaze.. tu je ljubezen.

morda je pa nima in sam pogresa pozornost, katero je ohladila.. torej je na mestu ego..

sama je napisala, da ga serjeta in da je na zacetku hotela vec, on ne, zdaj ko je obrnla, je pa obratno. v tem primeru je fajn razcistit, saj bo le tko najdla pravi odgovor.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ba: mislim da si me malo zamenjala za avtorico teme. jaz nisem na začetku htela nič resnega al pa kaj, in tudi zdaj nočem!

drfreud: hvala za zagovor, kolikšna je tarifa! :) drugače pa je, sem danes vse razčistla. tak da sma zaklučla vse. bolše za njega, ker sem vidla da se je zalubo, in ne vidim razloga zakaj bi ga vrtela okoli prsta. sem poskušala, pa ni šlo. silit pa igrat pa tudi ne morem!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:drfreud: hvala za zagovor, kolikšna je tarifa! :)

Naslednjič me zagovarjaš ti :D Upam, da ti ni bilo bedno, ampak jaz sem tak - bolj gobezdave vrste - tip :D

študentka20 napisal/-a:drugače pa je, sem danes vse razčistla. tak da sma zaklučla vse. bolše za njega, ker sem vidla da se je zalubo, in ne vidim razloga zakaj bi ga vrtela okoli prsta. sem poskušala, pa ni šlo. silit pa igrat pa tudi ne morem!

Fajn punca! :) Zato so meni punce bolj všeč od fantov - no, ne le zaradi tega :D :D

pap*
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

hehe! ja pa veš da te bom. če bom le znala! ne se ni panike, lepo je prebratu tud kak moški nasvet. pa moški pogled na stvar! :) ja zaklučla sma, pa je to to. sploh nimam slabe vesti,ker vem da sem nardila prav. men tud ni blo fino,ko me je en vrtel okol prsta, pa me pol tud pusto, jaz pa sem zapalila za njega. treba je biti iskren od začetka! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Iskrenost je fajn zadeva, ker na ta način lahko partnerju zaupaš, zaupanje pa je temelj za dobro funkcioniranje. Ampak absolutna iskrenost (zdaj se z mano verjetno ne bo strinjalo 99,8% ostalega foruma) pa je lahko destruktivna za zvezo ...

Ampak to je debata z v kakšno drugi temo ...

pap*
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Če veš, da zveza ni to, ker si želela, potem je najbolje takoj zadevo končat, ker potem, ko se na nekoga navežeš je grozno :(

Kulika tut jaz mislim, da mu ni čisto vseeno. Če ne drugega mu je bila všeč tvoja pozornost ali pa vsaj to, da je vedel, da je nekomu všeč..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ne verjemi moškim solzam! Sam to ti pravim... ker eni so pač taki, en dan so topli in bi zate preplezali kitajski zid, čez en teden, ko te ma v pesti, bo pač spet vse isto, kot je blo prej. Ne si delat utvar. Jaz sem si jih še par ur nazaj, pa vidim da sem bla slepa in naivna... ne bo bolš, človek se ne more spremenit, lahko te pogreša, ne bo se pa spremenu.

mam ravnokar ta problem :(
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Ne verjemi moškim solzam! Sam to ti pravim... ker eni so pač taki, en dan so topli in bi zate preplezali kitajski zid, čez en teden, ko te ma v pesti, bo pač spet vse isto, kot je blo prej.

Moške solze so bistveno relevantnejše kakor ženske. Koliko tipov je jokalo pred tabo? Ampak okej, vsak ima svoje izkušnje ...

Ampak z ušesi sem pa zastrigel, ko sem prebral to, da te ima v pesti. Čeprav večina problemov izhaja prav iz tega, da ima večina tipov ženske "v pesti" - ampak to je zgolj zato, ker se jim pustite! Danes sem prebral na tem forumu (sicer je bilo objavljeno že lep čas nazaj), da je ena zjutraj tipa vprašala kaj bi za zajtrk, pa ji je zamrmral burek in se obrnil stran (verjetno zaspal naprej) in ona se je žrla, češ, "kaj zdaj to pomeni", na koncu pa je celo pozabla burek kupit. Katastrofa! A res mislite, da delate dobro, če klečeplazite pred tipi? Kako za hudiča te lahko ima "v pesti", če se mu ti ne pustiš? Ampak če se pa pustiš ... heh, potem je pa druga pesem. Ampak ta pesem se večinoma konča tragično.

Tipu ne smeš dat vedet, da ima moč. Ko mu daš moč, mu daš kontrolo nad sabo. Ko ima to - ve, da lahko dela kar hoče, ker si tako ali tako, po njegovem mnenju (ki ga seveda ne bo povedal) "odvisna" od njega ...

Tole, da te ima tip v pesti niso krive njegove (kao lažne) solze, ampak tvoja naivnost in pripravljenost "podrejati se".

pap*
Jaz imam vedno prav.Slika
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Moj bivši je včeraj jokal pred mano, pa ta cel vikend je jokal zaradi mene, dans mi je pa reku, da mu nism bla dost pač in da me nima rad na tak način, kot bi mogu... Tko da očitno niso?

Naivnost pa to pa pride zraven, ko maš enga rad.. se ne morš temu upirat, če je ljubezen do nekoga močna, mu tut bolj verjameš in hočeš verjeti...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Moj bivši je včeraj jokal pred mano, pa ta cel vikend je jokal zaradi mene, dans mi je pa reku, da mu nism bla dost pač in da me nima rad na tak način, kot bi mogu... Tko da očitno niso?

Jaz bi verjel njegovim solzam in ne njegovim besedam. Besede so lahko plod ega, kompenzacije, strahu pred "porazom" ... solze so pa izraz (trenutnih in dejanskih) čustev, ki jih je bistveno težje kontrolirati kakor besede ...

sončk napisal/-a:Naivnost pa to pa pride zraven, ko maš enga rad.. se ne morš temu upirat, če je ljubezen do nekoga močna, mu tut bolj verjameš in hočeš verjeti...

Zato pa uporabi razum. Čeprav se razum in čustva (zaljubljenost) izključujeta, to še ne pomeni, da ju ne moreš uporabljati "izmenično". To je namreč ključno za uspeh zveze ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

OT: am tisto z burekom v temi kaj moški mislijo, mislim, da je blo mišleno zlo sarkastično

verjet moškim solzam al ne? js bi jim. sicer tip še nikol ni jokal zarad mene. ko pa sem enkrat in edinkrat vidla tipa jokat, je blo iskreno... ne verjamem, da bi šli hlinit. to je ženska domena, da se gre izsiljevat stvari s solzami... (kar je ena ogromna napaka!!!!)
LOVE hurts
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

po moje so moške solze iskrene. glede na to, da moški 'ne jokajo' oz. jokajo samo takrat, ko jim je zares hudo. moški naj ne bi kazali svojih čustev, bili močni in pogumni. nisem še srečala moškega, ki bi jokal pri pocukranem romantičnem filmu, ob smrti hišnega ljubljenčka ipd. če moški joka zaradi ženske ni isto kot če ženska joka zaradi moškega. ker ženska joka za vsako malo napako, moški joka samo za res hudo.
seveda samo moje mnenje.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

tudi jaz ne verjamem moškim solzam...moj bivši se je jokal in jokal....tak hudo da me je njegova mami v solzah poklicala kaj se je zgodilo...
sem nasedla tem solzam..
kaj se je zgodilo...čez en teden je postal do mene hladen..kot da mu ne pomenim nič na svetu...in zdaj nisva skupaj...
zdaj pa jaz jokam za njim.... :cry:
Odgovori