Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

mislm da nebi dolgo čaku pa dal v javnost, pa že s kakimi odvetiki okol skaku, da on pa tega že ni reku, če nebi blo to res, kar pišejo.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Blah, zoprnež Sandi. :heul:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

ok sploh nimam več besed glede na tiste glasovew..prou tok je biu prepričan da bo zmagu...in zdei ma ego na nuli ker ga je naske premagu.pomoje si naske bolj zasluži keš..sandi mi je biu od zmer zoprn sam zdei je pa pokazu svoj pravi obraz..beed je hinavc
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz ne verjamem, da je res to reku. Pomoje so mediji to prav fajno okol obrnili. Nekaj je pač treba brat. Sicer sem pa jz tud slišala, da so zablokirali Santijevo tel. št. da se ni moglo glasovat zanj. In tudi to, ko so ves čas razlagali, kako je Naske bogi in ga ves čas favorizirali, ni ravno nekej pošteno. Po mojem mnenju je bilo tudi vse tko zrežirano, da je Naske zmagal. Ker Sandi pač ni bogi revež, kakršni zmagujejo v slovenskih resničnostnih šovih
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni pa se zdi pretirana reakcija Sandija, ki je najel odvetnika, zaradi glasov. Mislim, da proti POP TVju ne bo zmagal, pa cetudi je bilo glasovanje res zavajajoce.
V Novi sem vidla, da je Eltyeb izjavil, da ce bi dobil sponzorja za poroko v Dubaju, bi se takoj porocil.
Glede Sare pa ne vem, zakaj imate tolko proti temu, da se bo slikala. Taki, kot je ona, bi se verjetno tudi brez tega, da je bila v BB, ampak si je ocitno to zelela. In seveda si bo s tem pridobila vecjo prepoznavnost (kar si ocitno zeli), kot pa ce bi se slikala preden je sla v hiso. Ampak Playboyevo zajcico 08 ze tako imamo - gospodicna Remar oz. Cimirotic. :)
Naske in njegova Emina sta mi pa tud hecna, povsod se pojavljata skupaj, cudno da ni mame zraven.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ja prav na vsak intervju gre z njim. Meni je to je kar malo skeri. Meni osebno je Sandi veliko bolj simpatičen, ker je bil eden redkih, ki se v hiši ni držal nazaj in delal nekaj lepega.

Je pa res to malo pretirana reakcija, samo pomisli, da ti izgubiš takole v finalu, pa jasno je bilo kakšno podporo ima iz strani navijačev. In potem baje niso mogli glasovat zanj. Meni se zdi to podlo do nule.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Naske je reku, da se je na BB hotu prijavit že lani, pa mu bivša punca ni dovolila oz mu je odsvetovala, letos sta se pa z Emino prijavla oba :) Sej punca je kar simpatična in zdej bo mal izkoristla Naskejevo zmago, pa se mal uštulila u medije :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

_Petra_ napisal/-a:Glede Sare pa ne vem, zakaj imate tolko proti temu, da se bo slikala. Taki, kot je ona, bi se verjetno tudi brez tega, da je bila v BB, ampak si je ocitno to zelela. In seveda si bo s tem pridobila vecjo prepoznavnost (kar si ocitno zeli), kot pa ce bi se slikala preden je sla v hiso. .

če nebi bila v BBju je nebi nihče niti povohal :wink:
poleg tega pa, kaj imamo proti?načeloma nič, naj počne s sabo kar želi, ampak najlažje je pickico pokazat in si "popularen".Gledam predvsem na kej druzga, če ne na talent, pa na kakšno izvirno iznajdljivost, kar pa slačenje v plejboju zihr ni.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Mah tale BB je itak kuhna. Jst sicer nisem mela favorita, sam sem tut jst na konc opazla da favorizirajo Nasketa. Men se je prav zasral, ko so začel s tisto streho jamrat, pa ko je pop naredu un spot pri domačih in so vsi napol jokal. Beda od bede. Prej pa cela dva meseca in pol nič o tem.
In men se tale njegova punca prav smili. Osebno ne bi mogla živet s fantom, ki bi bil tako zelo navezan na mamo. Vse do nekih mej. Ker ko sem gledala ko so ble mame tam, je bla ta meja, za moj okus krepko prekoračena.

Glede Sare pa mislim, da smo tko vsi pričakoval, da se bo slekla. Ne vem no, je že v BBju povedala, da ji to ni nič takega in kaj, če njej paše, naj :wink:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Tole s Sandijem ej..jst ostanem brez besed k piše folk grdo o njem..pa tut način kako so ga prkazal,sam jebat ga to je show..sam za dnar gre..sicr pa bomo vidl kdo se bo nakonc smejou..jst mislm da je prou da bo tožu,ker je u ozadju marsikaj!

Sara pa itaq...nej se slika,če ji paše..sej ma kej pokazat,kr pa še nima bodo pa dodelal ;) :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

hahaha učeri v portorožu sm pa vidla džanin(al kukrkol se že napiše) pa marcela,ks ta se za roke držala.zgleda da sta skupi :D
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

kamis napisal/-a:hahaha učeri v portorožu sm pa vidla džanin(al kukrkol se že napiše) pa marcela,ks ta se za roke držala.zgleda da sta skupi :D

haha a res? kako lepo :love:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Nejc podira frizerski rekord

Elyteb je dobrodelen

Ok, ce jim pase. Meni se zdi oboje hecno. Saj ne, da imam kaj proti dobrodelnosti, ampak dobrodelnost zarad reklame... Kr nekaj.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

kamis napisal/-a:hahaha učeri v portorožu sm pa vidla džanin(al kukrkol se že napiše) pa marcela,ks ta se za roke držala.zgleda da sta skupi :D

kamis...si mi polepšala dan :P Ku fajn...mi je tut ušeč da ju ne "vlačijo" po medijih...tko k nekatere ostale...fajn da sta se umaknila in uživata oz. nadaljujeta tist kar sta začela...Ooooh :love:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Shanaxi napisal/-a:^^ in kako on ve, da je bla tisto sosedova streha??????? Mu je Naske to osebno povedu, al kaj????
Mislim, kaka budala je ta Sandi! Mene bi blo sram na njegovem mestu.

Ja ne vem ane loh bi vedu, če je biu na njegovi žurki npr.

Nism vidla članka in ne spremlam velik, sam ne verjamem, da je kej tacga izjavu. Kaj vse so mediji že napihnl pa kšno debelo laž napisal, sam da se je prodajal.. Nima smisla. Zato pa so mrhovinarji in ne novinarji. :evil:
Odgovori