Nevem kaj mi je-nešteto problemov!
- mala račka*
- Sramežljivka
Nevem kaj mi je-nešteto problemov!
Živjo...
nevem kje naj začnem ampak najbolje, da vam čimbolj razložim, da me boste razumele!
S fantom sem skoraj eno leto...ko hodiva po cesti se obrne za vsako bejbo, ki naj bo bila huda (za močnejšimi,starejšimi se ne obrača..tako da to ni samo v moji glavi!) in jaz se ob njem ne počutim samozavestne niti lepe.zdi se mi pač, da mu nisem dovolj dobra, da išče drugo boljšo...pred tem sem imela fanta 4 leta in me je imel neskončno rad in do take situacije nikoli ni prišlo zato se sedaj tudi ne znajdem!kregava se..on to zanika, da bi druge gledal...samo oba veva da se jaz ne motim!nevem kaj naj naredim, ker mi je grozno hodti po cesti z njim in on nenehno obrača glavo in gleda druge!!moti me to in sem mu povedala...
druga stvar je,da mi ne daje občutka, da mu pomenim vse, da me ima rad..ne kaže mi čustev,ne crklava se, v družbi me nikoli ne objema, lupčka (kot počnejo to drugi..in tudi navajana sem tako!)..enostavno nevem kaj naj mislim?kot vsaka bejba rabim nežnost, dotike, objeme, da pokaže družbi, da sem njegova in da me ima rad...on pa nič!kot da bi ga bilo sram kazat čustva?kot da mu je bolj pomembno da kolegom razloži nevem kaj?tudi to me moti, da daje kolegom prednost pred mano in večjo pomembnost...mogoče se motim samo občutek je tak in je grozen!!
mi lahko pomagate?se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
nevem kje naj začnem ampak najbolje, da vam čimbolj razložim, da me boste razumele!
S fantom sem skoraj eno leto...ko hodiva po cesti se obrne za vsako bejbo, ki naj bo bila huda (za močnejšimi,starejšimi se ne obrača..tako da to ni samo v moji glavi!) in jaz se ob njem ne počutim samozavestne niti lepe.zdi se mi pač, da mu nisem dovolj dobra, da išče drugo boljšo...pred tem sem imela fanta 4 leta in me je imel neskončno rad in do take situacije nikoli ni prišlo zato se sedaj tudi ne znajdem!kregava se..on to zanika, da bi druge gledal...samo oba veva da se jaz ne motim!nevem kaj naj naredim, ker mi je grozno hodti po cesti z njim in on nenehno obrača glavo in gleda druge!!moti me to in sem mu povedala...
druga stvar je,da mi ne daje občutka, da mu pomenim vse, da me ima rad..ne kaže mi čustev,ne crklava se, v družbi me nikoli ne objema, lupčka (kot počnejo to drugi..in tudi navajana sem tako!)..enostavno nevem kaj naj mislim?kot vsaka bejba rabim nežnost, dotike, objeme, da pokaže družbi, da sem njegova in da me ima rad...on pa nič!kot da bi ga bilo sram kazat čustva?kot da mu je bolj pomembno da kolegom razloži nevem kaj?tudi to me moti, da daje kolegom prednost pred mano in večjo pomembnost...mogoče se motim samo občutek je tak in je grozen!!
mi lahko pomagate?se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
- mala račka*
- Sramežljivka
jappppp vsak dan posebej mu povem kaj rabim itd.sevda da sem mu že rekla
saj se trudi sam pol pa spet isti rata...
ja njegova prva resna ja...samo čakaj po enem letu bi se moralo to malo spreminjati se ti ne zdi?
on pa gleda za drugimi in se jaz počutim ob njem nesamozavestno itd.pa skos govori da pretiravam itd.da je on pač tak in da ga nemorem spremenit!!!kaj?a to pomeni, da bom jaz vedno tam nekje na dnu njegove lestvice pomembnosti?da bo vedno gledal za drugimi bejbami?
no te vojne VEM da se nemorem iti niti zmagati, ker sem preveč čustven človek...tako da..

ja njegova prva resna ja...samo čakaj po enem letu bi se moralo to malo spreminjati se ti ne zdi?
on pa gleda za drugimi in se jaz počutim ob njem nesamozavestno itd.pa skos govori da pretiravam itd.da je on pač tak in da ga nemorem spremenit!!!kaj?a to pomeni, da bom jaz vedno tam nekje na dnu njegove lestvice pomembnosti?da bo vedno gledal za drugimi bejbami?
no te vojne VEM da se nemorem iti niti zmagati, ker sem preveč čustven človek...tako da..
mislim, da si si že sama odgovorila, mene tud vsakič posebi zmoti ko se obrne za kkšno, sej ne rečem pogledaš ajde, sam da se pa glava čist obrne, medtem k mene za roko držiš je pa men bedno..itak da ti vse pol na samozavest udar...midva sva že 3 leta skp, pa se to še ni popravilo.
glede druge zadeve, ko ne pokaže nobenih čustev ko sta zunaj je pa spet odvisno od osebe, nekateri pari si izkazujejo nežnosti na vsakem koraku, nekateri pač ne. a si mu to že kaj omenila? moj sicer s tem nima težav, sem pa že imela bivše, ki se me tud dotaknt niso hotl v javnosti oz. da ne bodo izpadl reve pred frendi...ampak to so take otročje zadeve, ki jasno pokažejo na kateri stopnji razvoja je fant...takrat mi je bilo vseeno, zdaj pa od fanta pričakujem, da se me ne sramuje v javnosti.
nažalost ni druge rešitve kot da mu poveš kaj te moti, če se popravi super, čene pa...že sama veš
glede druge zadeve, ko ne pokaže nobenih čustev ko sta zunaj je pa spet odvisno od osebe, nekateri pari si izkazujejo nežnosti na vsakem koraku, nekateri pač ne. a si mu to že kaj omenila? moj sicer s tem nima težav, sem pa že imela bivše, ki se me tud dotaknt niso hotl v javnosti oz. da ne bodo izpadl reve pred frendi...ampak to so take otročje zadeve, ki jasno pokažejo na kateri stopnji razvoja je fant...takrat mi je bilo vseeno, zdaj pa od fanta pričakujem, da se me ne sramuje v javnosti.
nažalost ni druge rešitve kot da mu poveš kaj te moti, če se popravi super, čene pa...že sama veš
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
Re: nevem kaj mi je-nešteto problemov!
mala račka* napisal/-a:se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
Pusti ga. Tip ni zainteresiran za tebe.
pap*
ce je clovek tak kot je, in se ne spremeni po tvojih prosnjah, sori, sam tak bo ostal.. v tem primeru bi sama sla stran, saj ni prihodnosti, razen ce uzivas v mucenju same sebe..
ce beg ni resitev, pa poglej z druge strani- morda mu je stvar banalna, nekaj obicajnega.. mu ni to, na kar ti ciljas oz kar mislis da se dogaja, torej nima slabih namenov, ampak je kar je.. v tem primeru bi mogla sprement svoje dojemanje in delat na samozavesti.. sama rada pogledam za kom, isto moj, jebiga, mava se pa rada na polno in veva kje stojiva.
ce beg ni resitev, pa poglej z druge strani- morda mu je stvar banalna, nekaj obicajnega.. mu ni to, na kar ti ciljas oz kar mislis da se dogaja, torej nima slabih namenov, ampak je kar je.. v tem primeru bi mogla sprement svoje dojemanje in delat na samozavesti.. sama rada pogledam za kom, isto moj, jebiga, mava se pa rada na polno in veva kje stojiva.
- mala račka*
- Sramežljivka
meni se zdi da je resna zveza ja če že eno leto živiva skupaj in parkrat sem že totalno obupala nad vsem in sem se hotela odseliti pa je rekel da bova rešila itd. nevem pač zdi se mi da neve točno kaj pomeni definicija ''resna zveza'' ???in tudi od nikjer je ne bi mogle dobiti...tudi starša sta se ločila (mislim da veliko vpliva to na naju!)...ja moti me ja, da pogleda za usako bejbo ki je kao huda itd. ne rečem da ok ajde valda pogledaš človeka normalno samo da buljiš vanjo pa da me za roko držiš in jaz ti v tem času neklaj razlagam...fak!res to opažam zadnje čase, da se nepočutim več dobro ko greva nekam skupaj ven...in to me moti in on to ve ampak zanj to pomeni da pretiravam!!!ampak jaz vem da ne...ker jaz pa če koga pogledam ozon mene je cela pizdarija!!
ma dej mu samar
..ne, bod pametna, pa obraci igro, dokazi mu svojo bolecino, pa ga oponasaj.. ne v pomenu otroske provokacije, ampak z namenom, da mu odpres oci in da uvidi kok je resna zadeva.. ko vids fajn fanta, poglej za njim, ma bulji za njim, pa preveri odziv.. ce se mu utrga, ga spomni na svojo bolecino in vprasaj v cem je razlika, saj sta na istem.. treba mal pogona za dolocene kolescke, treba da descu zalaufa kaj dejansko mislis s tem, pol bos pa ze vidla kok je ura.. ti zelim vse najboljse.

..ne, bod pametna, pa obraci igro, dokazi mu svojo bolecino, pa ga oponasaj.. ne v pomenu otroske provokacije, ampak z namenom, da mu odpres oci in da uvidi kok je resna zadeva.. ko vids fajn fanta, poglej za njim, ma bulji za njim, pa preveri odziv.. ce se mu utrga, ga spomni na svojo bolecino in vprasaj v cem je razlika, saj sta na istem.. treba mal pogona za dolocene kolescke, treba da descu zalaufa kaj dejansko mislis s tem, pol bos pa ze vidla kok je ura.. ti zelim vse najboljse.
DrFreud napisal/-a:mala račka* napisal/-a:se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
pap*
Ok no ne morš po enem postu sklepat da zdj pa tip kr ni zainteresiran zanjo glede na to da skupi eno leto in živita skupi pol neki more bit na tem. Razn če sklepaš po sebi, in si z punco samo zato da si ko pa vidš boljšo jo pa pustiš?!
Pač eni fantje izkazujejo čustva povsod, drugi so bolj hladne vrste in tega nočjo al pa ne znajo.
Mala_račka odločitev je čist tvoja. Po eni strani ga ljubiš (sej ga ne?) po drugi strani pa v zvezi zarad teh stvari niso srečna a ne? Jst bi na tvojem mestu še mal počakala (mogoče pa se lej kej spremeni) in dala tipu jasno vedt da tko ne bo šlo veš naprej. In če res ne bi blo bolš bi najbrž končala zvezo, čeprov bi me grozn bolel, sam če nisi zadovoljen/srečen v zvezi pol je bolš končat. Če je že po enem letu tko, kako bo šele čez 10 let npr.
- mala račka*
- Sramežljivka
vem...veliko razmišljam o tem...sicer mi on skos zatrduje, da mu ni nič do teh bejb, da ni to tako kot jaz mislim...itd.samo...sem že poskušala spregledati in se delati da pač neopazim sam me preveč moti in nikakor nemorem čez to...ja vem, da je to posledica nezaupanja itd. ampak imam razlog!
glede samozavesti...o sebi nemislem, da sem grda, marsikdo se obrne za mano ampak pač sej veste kakšne so blont bejbe napou nage itd.?no meni pač kurbirstvo ne sede in se mi zdi da se te punce ponižujejo, ker mislijo, da bodo tako dobile fanta v resnici pa jih tipi položijo in gredo naprej...ampak tudi to je dost da zveza razpade!!me razumete?skos mi zatrjuje, da ve kje stoji, da živiva skupaj in da ima mene rad...ampak eno gre z drugim!ne kaže mi te ljubezni tako kot si jaz želim!!!
poskušam na vse načine, da bio se to spremenilo!ko sem npr.zadnjič govorila z ivanom (ta voditelj iz mtva) je bil moj tip ves penast kao da mi je všeč itd.če sm mu dala cifro blablabla...nevem kaj naj naredim ampak najin odnos ni sproščen.pri prejšnem tipu je bilo tako perfect vse (razen da je lagal) da pogrešam to in vem da to hočem od fanta!me razumete?
glede samozavesti...o sebi nemislem, da sem grda, marsikdo se obrne za mano ampak pač sej veste kakšne so blont bejbe napou nage itd.?no meni pač kurbirstvo ne sede in se mi zdi da se te punce ponižujejo, ker mislijo, da bodo tako dobile fanta v resnici pa jih tipi položijo in gredo naprej...ampak tudi to je dost da zveza razpade!!me razumete?skos mi zatrjuje, da ve kje stoji, da živiva skupaj in da ima mene rad...ampak eno gre z drugim!ne kaže mi te ljubezni tako kot si jaz želim!!!
poskušam na vse načine, da bio se to spremenilo!ko sem npr.zadnjič govorila z ivanom (ta voditelj iz mtva) je bil moj tip ves penast kao da mi je všeč itd.če sm mu dala cifro blablabla...nevem kaj naj naredim ampak najin odnos ni sproščen.pri prejšnem tipu je bilo tako perfect vse (razen da je lagal) da pogrešam to in vem da to hočem od fanta!me razumete?
tak pač je, spremenu se ne bo. maš pač smolo, da si naletela na tipa, ki je čisto nasprote tvojega bivšega... in ker si še navajena na njega in njegov način, te pr tem zdj tolk stvari mot... tko da če ga boš sprejela azga kokr je ga sprejmi, če ne pa mu lepo povej, da on ni tvoje sorte človk in da ne morš bit več z njim. ker da bi se mogla ti zdj zarad njegovih lastnosti opovedat vsem nežnostim in zaživet nov način življenja, je brezveze, za njega pa isto velja. če mu to ne sede, mu ne sede in da bi se mogu nekj na silo s tabo stiskat pred kolegi pa te objemat pa lupčkat... od take veze ne bosta mela kj dost, ne ti pa ne on
Ne vem, mogoče je res take sorte človek, ki ne mara kaj pretirano kazati čustev, ampak mislim da če si zaljubljen in srečen z nekom, boš to tudi pokazal. Pa lahko tip govori, kar hoče, da me ima rad ipd., važno je tisto, kar pokaže, ker samo tako lahko začutiš njegovo ljubezen.
Mene bi to motilo in ne bi mogla biti z nekom, ki se zame ne bi zmenil in pokazal z majhnimi dejanji, da me ima rad. Recimo da te kdaj prime za roko v družbi ali te objame čez ramena... Se mi zdi, da je to že skoraj sestavni del vsake srečne zveze.
Zdej če lahko zdržiš v taki zvezi, je odločitev tvoja.
Ker mislim, da če je že po enem letu tako, dvomim da bo v prihodnje kaj boljše, če ne še slabše.
Ma čudni so tipi, sej mam jaz tut podobno izkušnjo, zoprno je to res.
Mene bi to motilo in ne bi mogla biti z nekom, ki se zame ne bi zmenil in pokazal z majhnimi dejanji, da me ima rad. Recimo da te kdaj prime za roko v družbi ali te objame čez ramena... Se mi zdi, da je to že skoraj sestavni del vsake srečne zveze.
Zdej če lahko zdržiš v taki zvezi, je odločitev tvoja.
Ker mislim, da če je že po enem letu tako, dvomim da bo v prihodnje kaj boljše, če ne še slabše.
Ma čudni so tipi, sej mam jaz tut podobno izkušnjo, zoprno je to res.
ŽuŽa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:mala račka* napisal/-a:se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
pap*
Ok no ne morš po enem postu sklepat da zdj pa tip kr ni zainteresiran zanjo glede na to da skupi eno leto in živita skupi pol neki more bit na tem. Razn če sklepaš po sebi, in si z punco samo zato da si ko pa vidš boljšo jo pa pustiš?!
Pač eni fantje izkazujejo čustva povsod, drugi so bolj hladne vrste in tega nočjo al pa ne znajo.
Res je, da ne poznam realne situacije, ampak sklepal sem po tem:
kot vsaka bejba rabim nežnost, dotike, objeme, da pokaže družbi, da sem njegova in da me ima rad...on pa nič!
Mislim, da to potrebujemo tudi tipi - vsaj če smo zaljubljeni. Če pa tip ni zaljubljen ...
mi je grozno hodti po cesti z njim in on nenehno obrača glavo in gleda druge!
in
ne rečem da ok ajde valda pogledaš človeka normalno samo da buljiš vanjo pa da me za roko držiš in jaz ti v tem času neklaj razlagam...fak!
Tudi jaz vsake toliko pogledam kakšno, ampak hej ... na način kot je ona to pisala ... zna bit že precej hudo.
Strinjam se pa s tem delom addie-jinega posta:
mislim da če si zaljubljen in srečen z nekom, boš to tudi pokazal. Pa lahko tip govori, kar hoče, da me ima rad ipd., važno je tisto, kar pokaže, ker samo tako lahko začutiš njegovo ljubezen.
Besede niso nič, če dejanja govorijo drugače.
Postavi mu ultimat. Povej mu, da te to moti in da naj to spremeni, če te ima rad. Če tega ne želi spremeniti, potem veš kje si ... pa ne mi rečt, da se ne da kontrolirat vratu, da le-ta ne obrne glavo za vsako "dolgonogo" ... Če tip dela to - da si vidno ogleduje druge - medtem ko mu ti nekaj razlagaš in se držita za roke ... Heh, jaz bi se vprašal, kaj dela ta tip, ko tebe ni zraven ...
Ne želim delat črnega scenarija, ampak - hej, če mu je kaj do tebe, ti bo to tudi pokazal in ne le govoril!
pap*