ravno se odpravljam na kosilo, potem pa vidim to sliko. mi je salbo postalo. kaj je to za nasmeh??? kaj je to za trebuh??? v 15-20 minutah analno, vaginalno in 'na roko'. ta tip je za odstrel. sploh ne morem verjeti, da taki obstajajo.
^to, da poje, pa itak vemo samo po tem, se na teh pasjih procesijah predstavlja kot pevec. Jst ga še nikol nisem vidla pet, njegov kao hit SrečnA sem ker sem moški, pa po moje sploh ne obstaja.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Mi je zelo žal, ampak da o njem napišete 155 strani ( vsebina sploh ni pomembna) je res patetično! Če vam gre tako grozno na k**** (kar gre tudi meni) potem ga preprosto ignorirajte. Dečko se pa pojavlja povsod, govori se o njem in je kot zgleda dosegel svoj cilj - medijsko prepoznavnost. Kakšna sredstva je za to uporabil... Ja eno od sredstev ste tudi vi ( in zdaj na žalost tudi jaz) ki o njem tako vneto in kot kaže z zanimanjem pišete. Obžalovanja vredno...
hehe, punca v čem je problem?murko je slaven in kot za vsako slavno osebo dajemo komentarje tudi zanj, murko pač vedno poskrbi da se kaj dogaja in se pojavlja na medijski sceni in me pač podamo komentar o tem, v tem ne vidim ničesar slabega...l.p