Zakaj solze?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Zakaj solze?

Neprebrana objava Napisal/-a kulika »

Okej nič mi ni jasno več.S enim,ko nisma resna pa sem si jaz to želela sma se včeraj spet dobila.Pa potem,ko je videl da sem jaz tudi čisto hladna,me niti pogledal ni in v očeh je imel solze..,Zakaj,če mu je tako vseeno?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Očitno mu ni.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Mogoče pa si on zdaj to želi, ko ti več nočeš...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Ni mu vseeno, je pa povsem verjetno, da to težko prizna. Lahko zato, ker lahko škoduje njegovemu "ponosu", lahko pa se preveč boji zavrnitve ... možnosti pa je seveda neskončno ...

pap*
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Zgleda, da ga v življenju dajejo še neke druge stvari, ki ga spravljajo v jok. Po moje ne ve kaj bi rad.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Fant ma po usej možnosti probleme. Pa s tem ne mislim nč slabga. Očitno ga neki mori.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

virginiaNOmore napisal/-a:Zgleda, da ga v življenju dajejo še neke druge stvari, ki ga spravljajo v jok. Po moje ne ve kaj bi rad.

Pomoje tudi, ker brez razloga ne jokaš.
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Re: Zakaj solze?

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

kulika napisal/-a:Okej nič mi ni jasno več.S enim,ko nisma resna pa sem si jaz to želela sma se včeraj spet dobila.Pa potem,ko je videl da sem jaz tudi čisto hladna,me niti pogledal ni in v očeh je imel solze..,Zakaj,če mu je tako vseeno?

Js mam pa čist eno drgačno vprašanje ... Zakaj si se odločila da se začneš tko hladno obnašat do njega?
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Zakaj se sploh dobivata, če kao nista za?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

po moje mu ni vseeno za tebe! tako da če si hladna do njega,in veš da no ni to oz. nisi zaljubljena v njega, prekini vse stike. sploh se ne dobivajta. tudi on ima čustva, in mu ne bi bilo fajn,če bi ga prizadela oz. se samo malo igrala z njim! ker tebi tudi ne bi bilo če bi ti kdo to naredil!

sem pa v podobni situaciji tudi sama! :( s dečkom sma ga neke bluzla nekaj časa in sem ugotovila da to ni to, da se ne morem zaljubit vanj, pa sem že dvakrat probala, ampak ne gre! tipson pa se je zelo zapalil za mene, in tako mislim danes vse zaključit za vedno.ker se je tip preveč zapalil, in vem da ga bo bolelo,če boma še nadaljevala.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:sem pa v podobni situaciji tudi sama! :( s dečkom sma ga neke bluzla nekaj časa in sem ugotovila da to ni to, da se ne morem zaljubit vanj, pa sem že dvakrat probala, ampak ne gre! tipson pa se je zelo zapalil za mene, in tako mislim danes vse zaključit za vedno.ker se je tip preveč zapalil, in vem da ga bo bolelo,če boma še nadaljevala.

Tole bo pa bolelo ... :(

pap*
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Tipu je pomoje všeč, da ena neki čuti do njega... Zdj pa, ko si se "ohladila", je pa vrjetn mal razočaran...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

DrFreud napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:sem pa v podobni situaciji tudi sama! :( s dečkom sma ga neke bluzla nekaj časa in sem ugotovila da to ni to, da se ne morem zaljubit vanj, pa sem že dvakrat probala, ampak ne gre! tipson pa se je zelo zapalil za mene, in tako mislim danes vse zaključit za vedno.ker se je tip preveč zapalil, in vem da ga bo bolelo,če boma še nadaljevala.

Tole bo pa bolelo ... :(

pap*

ja vem ja! sam je bolše da prekinem zdaj, preden se še bolj zapletema in se še bolj zapali in zaljubi! sej sploh ne vem kak mu naj povem? po smsu mu ne bi glih, ker nisem p***a..na štiri oči...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
ba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ba »

brez zamere, sam ocitno si, ce gres razglablat na ta forum kot pa da bi stopila na realna tla in se poglobila vanj.. je tvoja dolznost, saj serjeta, ali pa pac ne.. vprasanje vesti in srca, sama bi se pogovorila in razcistla, the sooner the better- za oba. good luck :wink:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

ba napisal/-a:brez zamere, sam ocitno si, ce gres razglablat na ta forum kot pa da bi stopila na realna tla in se poglobila vanj.. je tvoja dolznost, saj serjeta, ali pa pac ne..

Nisem Študentkin odvetnik, ampak meni se ne zdi napak, če na forumu napiše svojo izkušnjo. Morda komu prav pride, morda pa dobi celo realen nasvet kako pristopiti ... kolikor sem jaz prebral se je trudila vanj zaljubiti in ji ni uspelo. Razumem jo in do neke mere celo sočustvujem ...

Če ga serjeta ali ne ... to sploh nima takšne veze - pomembneje je, da ga ne vleče za nos od takrat, ko je sama pri sebi razčistila in prišla do spoznanja, da to ne bo šlo ...
Odgovori