Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
upam da ne....ker mi je že zdaj preveč hudo...
če pa bi hujše šele prišlo...pol pa nimam več smisla živet, ker je moja bolečina preveč globoka in huda...
sem čisto brez volje...
ne morem živeti brez njega....
vse kar je okrog mene vidim črno....dnevi, ki sem jih komaj čakala..so se spremenili v nočno moro....
skupno morje, izleti,.....
toliko planov neizpolnjenih....
na drugi strani pa toliko spominov....
zakaj najprej vidim same lepe stvari..zakaj ne vidim tistih ki bi me začele odvračati od njega....
zakaj si želim da bi bilo spet vse kot prej....
zakaj sem obupana...
hočem biti nasmejana dekle kot prej....ne razumem kako ti lahko en človek zlomi srce..in postaneš drugačen..popolnoma nesrečen..
samo upam da mine boolečina...in da ga spravim iz misli...
če pa bi hujše šele prišlo...pol pa nimam več smisla živet, ker je moja bolečina preveč globoka in huda...
sem čisto brez volje...
ne morem živeti brez njega....
vse kar je okrog mene vidim črno....dnevi, ki sem jih komaj čakala..so se spremenili v nočno moro....
skupno morje, izleti,.....
toliko planov neizpolnjenih....
na drugi strani pa toliko spominov....
zakaj najprej vidim same lepe stvari..zakaj ne vidim tistih ki bi me začele odvračati od njega....
zakaj sem obupana...
hočem biti nasmejana dekle kot prej....ne razumem kako ti lahko en človek zlomi srce..in postaneš drugačen..popolnoma nesrečen..
samo upam da mine boolečina...in da ga spravim iz misli...
-
- Kofetarica
!!
^^ To ne pomeni, da je bil on nepozaben, ampak, da moraš ti preden se spustiš v naslednjo zvezo, ogromno spremeniti na sebi, ker to pomeni, da si bla "odvisna" od njega. Vem, kako to izgleda, ker sem sama preden sva nehala premišljevala samo o tem, kaj če nehava, kaj bom delala brez njega. Pa je ravn en mesec in 14dni kar sva nehala, pa mi je isto pomenil cel svet, ampak sem se zaposlila in skoraj ne pomislim več nanj. Edina stvar o kateri razmišljam glede njega je, kako se on počuti, ker sva pretrgala vse stike in kdaj se vprašam kaj dela oz. kaj bi delala v tem trenutku, če bi bla še skupej. Mi je pa ta razpad zveze in izguba fanta, ki sem ga ljubila, pomagal pri tem, da znam uživati sama in nisem odvisna od ene same osebe.
vso srečo britney!
vso srečo britney!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
Re: !!
DRFreud, orng si me zastaršil. Upam, da je najhujše že mimo. Upanja umre zadnje!
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Razlagalka napisal/-a:DRFreud, orng si me zastaršil. Upam, da je najhujše že mimo. Upanja umre zadnje!
ja finta je v tem, kako si ti razčistila zadevo sama pri sebi! ni druge. lahko da je trenutno vse super krasno, potem pa boš doživela nek dogodek, pa bo vse šlo dol!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
onegirl111 napisal/-a:pol pa nimam več smisla živet, ker je moja bolečina preveč globoka in huda...
sem čisto brez volje...
ne morem živeti brez njega...
Ženska spravi se skup!

onegirl111 napisal/-a:zakaj najprej vidim same lepe stvari..zakaj ne vidim tistih ki bi me začele odvračati od njega....
Z zadnjim stavkom si odgovorila na prva dva. Vidiš le lepo zgolj in samo zato, ker tako hočeš, ker hočeš, da bi bilo vse tako kot prej. Če misliš, da ti je lahko lepo le z njim ... Potem ti lahko samo še bog (če obstaja) pomaga. Ker drugi ti ne morejo ...
onegirl111 napisal/-a:samo upam da mine boolečina...in da ga spravim iz misli...
Bolečina po pošla, on pa bo počasi izpuhtel iz misli. Ne bom ti govoril, da misli na kaj drugega, ker vem, da ne zmoreš, ne bom ti govoril, da si najdi drugega (kar tako), ker ti to ne bo pomagalo (ali pa prizadelo tretjega) ... ampak poskušaj sebe prepričati, da niti pod razno ni on edini tip, ki te zmore "zavrtet", ker je zunaj takšnih še veliko ... Moraš si želeti ga pozabiti, moraš si želeti zaživeti, moraš si želeti ... Ko si boš nekaj resnično želela, se bo to tudi uresničnilo ...
pap*
študentka20 napisal/-a:Razlagalka napisal/-a:DRFreud, orng si me zastaršil. Upam, da je najhujše že mimo. Upanja umre zadnje!
ja finta je v tem, kako si ti razčistila zadevo sama pri sebi! ni druge. lahko da je trenutno vse super krasno, potem pa boš doživela nek dogodek, pa bo vse šlo dol!
Fora je v tem, da moraš postati močna. Ne smeš se zadovoljiti s tem, da si ga zgolj prebolela (ker ponavadi je tako, da ga ne preboliš popolnoma še lep čas) ampak moraš v tistem trenutku, ko ti je lažje s polno paro naprej. Ne smeš stagnirati. Ogromno je dogodkov, ki lahko še prebolevajoče srce spravijo pod rušo ... v tem je največji problem. Takoj ko zmoreš popolnoma normalno zaživeti, to stori. Pika. Tako ti bo najlažje.
In še nekaj - ni dovolj, da misliš, da si ga prebolela, ampak ga moraš tudi dejansko preboleti.
pap*
-
- Komunikatorka
onegirl111 napisal/-a:hvala freud za te besede...
vem da se moram spravit skup...samo kaj ko je tak težko....
vem da ni vreden mojih solz....vse to vem....
ampak....
srce in glava tega na razumeta
Ne, res ni vreden tvojih solz. Sploh mi je čudno, da si ti imela še neke plane za dopust in to (?), on te je pa kratko malo pustil ... Nekako imam občutek, da mu nisi bila ravno "center sveta" in iz tega vidika resnično ni vreden nikakršne solze ...
Postavi se pred ogledalo in si reci: res sem lepa in kmalu bom v objemu drugega in mi bo lepo, tako da ni vredno, da me tak tip spravi v depresijo! Potem pa glavo gor in v družbo. Če pa slučajno misli zopet zaidejo k njemu pa jih preusmeri na razvozlavanje pomena mojega avatarja

pap*
-
- Komunikatorka
ne res mu nisem bila center sveta...vsaj zadnje dni....
v bistvu sem jaz njega pustila....je pa zakomplicirana zadeva.....
ni me varal....nič....
ampak ko veš da nemoreš več tako naprej....vem da je zame boljše....
je pa hudo.....
upala sem da se bo malo trudil...pa nič....
sva se razšla že pred enim mesecem...pa so me vsi prosli da se naj vrnem k njemu, ker je obupno razočaran....in sva se po pogovoru spravila skupaj....tudi jokal se je...vmes so bli njegovi starši njegovi prijatelji, vsi so me klicali da se moram vrnit k njemu....in sem se...in s tem storila največjo napako...
zdaj moram biti močna....in ga preboleti...čeprav je tako hudo....
v bistvu sem jaz njega pustila....je pa zakomplicirana zadeva.....
ni me varal....nič....
je pa hudo.....
upala sem da se bo malo trudil...pa nič....
sva se razšla že pred enim mesecem...pa so me vsi prosli da se naj vrnem k njemu, ker je obupno razočaran....in sva se po pogovoru spravila skupaj....tudi jokal se je...vmes so bli njegovi starši njegovi prijatelji, vsi so me klicali da se moram vrnit k njemu....in sem se...in s tem storila največjo napako...
zdaj moram biti močna....in ga preboleti...čeprav je tako hudo....
onegirl111 napisal/-a:v bistvu sem jaz njega pustila....je pa zakomplicirana zadeva.....
ni me varal....nič....
je pa hudo.....
upala sem da se bo malo trudil...pa nič...
Zelo znana zgodba ... Nisi edina. Veliko je takšnih in sam jih poznam kar nekaj, problem pa je - roko na srce - da takšne najdlje prebolevajo. Zato se čim prej spravi skupaj in zaživi dalje. Ne dopusti si tega, da boš nanj mislila še tri leta ...
pap*
DrFreud napisal/-a:
Ženska spravi se skup!Življenje brez njega nima smisla?! Kaj govoriš?! Resnično misliš, da med vsemi tipi "tam zunaj" ni niti enega samega, iki bi te znal osrečiti kakor te je osrečeval on? Res misliš, da ni niti enega samega takšnega, ki bi mu pomenila vse na svetu? Misliš, da več nikoli ne boš našla tipa, ki te bo znal objeti in dahnil "Ljubim te"? Če to misliš, potem te prosim, da za nekaj časa nehaš razmišljati.
Niti približno ne razmišljaj o tem: ne morem živeti brez njega, umrla bom, kar obesila se bom ... Katastrofa! Namesto tega se raje klofni po obrazu, poravnaj joške in s pokončno držo stopi čez vrata in zakorakaj v družbo. To je rešitev, če rešitev želiš ... če pa je ne želiš ...
jaz tega ne mislim, ampak to vem

HuDoBa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:
Ženska spravi se skup!Življenje brez njega nima smisla?! Kaj govoriš?! Resnično misliš, da med vsemi tipi "tam zunaj" ni niti enega samega, iki bi te znal osrečiti kakor te je osrečeval on? Res misliš, da ni niti enega samega takšnega, ki bi mu pomenila vse na svetu? Misliš, da več nikoli ne boš našla tipa, ki te bo znal objeti in dahnil "Ljubim te"? Če to misliš, potem te prosim, da za nekaj časa nehaš razmišljati.
Niti približno ne razmišljaj o tem: ne morem živeti brez njega, umrla bom, kar obesila se bom ... Katastrofa! Namesto tega se raje klofni po obrazu, poravnaj joške in s pokončno držo stopi čez vrata in zakorakaj v družbo. To je rešitev, če rešitev želiš ... če pa je ne želiš ...
Kaj veš? To da ni nobenega tipa, ki bi te lahko osrečeval tako kot te je on? Khm ... tole je pa mal kruto. Glede na to da to veš, verjetno tudi vse tipe poznaš ... Glede na to, da pa jih zagotovo ne poznaš - kako lahko trdiš kaj takšnega?
pap*
DrFreud napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:
Kaj veš? To da ni nobenega tipa, ki bi te lahko osrečeval tako kot te je on? Khm ... tole je pa mal kruto. Glede na to da to veš, verjetno tudi vse tipe poznaš ... Glede na to, da pa jih zagotovo ne poznaš - kako lahko trdiš kaj takšnega?
pap*
nisem mislila na nobenega določenega tipa.
drugače pa ja, kar se mene tiče so vsi tipi isti, "zgrajeni" po istem kopitu. oziroma so taki vsi, ki sem jih do zdaj spoznala na kateri koli način. Mogoče res obstaja izjema...ena na milijon osebkov, ampak jaz enostavno nimam več živcev, moči in volje, da bi jo iskala/srečala/čakala...kajkoli pač.
Saj vem, da se itaq 99% oseb na tem forumu pa tudi na splošno ne strinja z mano, toda to je moje mnenje.