smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost.
jutri še matematika, nato pa koooonec. Sam me je tele matematike tok strah, ker to pa res nimam pojma.
sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing. )
Ja, upam da res. Ker filling mam full slab, ker sm komi enkrat prerala knjigo, v matematiki oz. v definicijah nisem nikoli ravno blestela. Pa še strah me je, da nebom znala rešit naloge, ker le teh si pa res niti pugledala nism.
ej naloge so čiiiiist osnovne tku d res nč bat! če sem mela jst trikotnik pa 2 kota sta bla dana pa sm mogla 3 kot zračunat tku d glede nalog nč bat
Huuh, to bi pa še js znala rešit.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
jst mam tud sam še jutr slovo pa se mi bo strenal...tega j čist preveč...
no do zdj sm mela srečo pr ustni upam sam da nav jutr odplavala stran...
še zame dršte pesti ...
Zdej ste pa povečini že konc a ne?
In začele se bodo počitnice, jeeeeeej
Mene samo anga skrbi, ker ko sm šla vn iz razreda, je notr bla še sošolka in mi je pol rekla,da je prfoksa rekla, da znam velik več povedat kokr pa sm. Da sm mela očitno ful treme, kar je res.
to kar je rekla pomen d je hotla soposlušalkam sporočit zakaj ti bo dala večje število pik kot si jih zaslužila, saj ve da si zmožna več...vsaj če bi naša tak stavek izjavla bi to pomenil to =)
zdej se pa lavfam cankarjevo dramatiko napiflat=) aaaah...bo že enkrat konc al ne porkaduš
Wiiiii, konc sm Sm pri matematiki opravla. Dobila sem pa kvadratno funkcijo, kakšen je pomen vodilnega in prostega člena ter diskriminante, odvode funkcij in pa kaj je trikotnik, kakšno je razmerje stranic in kotov v njem.
Mi je sošolka rekla, da je vidla da sem dobila vse pike. No, pa je šlo mem. Sicer sem se full sekirala zaradi matematike, pa tut nism znala prou na full, ampak je prfoks dojel, da mi more mal namignt, potem pa gre.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
srčica, ti si pa imela dela s temi ustnimi...me veseli, da ni naša šola edina v sloveniji kjer imamo še v četrtek ustne. vidim, da ste po večini že vse končale.
komaj čakam četrtek, da bo vse za mano, potem pa končno počitnice
jz sm pa mela slovo-> trubar&slovenska dramatika po 2. svetovni vojni.
šlo mi je =) bla sm ful vesela in prov prijetno je blo pokramljat s profesorco.edin rekla sem d je smole napisal salomo en antigono pa valda bruhnemo vsi naenkat v smeh-prfoxe in jz=) pa sm popravla pol=)
okej, še mata v četrtek...in ne tiste k se prtožujete d mate še v četrtek...niste same zj grem pa ven na relaxacijo
waaaaaaaaaaa končno konc!!!!!
sploh nism še dujela da mam zdj(če bo use po sreč) kr 3 mesce počitka od šole!!!...
pr slovi sm pa mela bosa pojdiva dekle obsorej pa vem da pr tretmu sm mogla moderni roman pa antidramo opisvt,...
pa ne morm vrjet da mi j kr šlo...čeprov se nč od tega nism učila...kr neki sm se spomnla pa še mal sm nakladala pa sm pol vidla da za 1 pa 2 uprašane mi j use točke dala wuuhuuu... po naprej je pa že vidla da sm firb je pa mal listk skrila...pišuka