moja prijateljica in bivši...

Pomoč iz čustvenih stisk.

KAJ BI NAREDILE: med vašo prijateljico in bivšim, ki ga imate še zmeraj rade se nekaj plete...?

trpele ob tem kar se dogaja
13
24%
povedale svoje mnenje in jih poizkušale spraviti narazen
10
18%
nebi se več družile z njima
24
44%
drugo
8
15%

Skupaj glasov: 55

Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Jah, tvoj bivši je tvoj bivši in tvoja prijateljica in tvoj bivši imata vso pravico, da sta skupaj. Nikoli nisem razumel, zakaj naj prijatelj ne bi bil partner bivšega partnerja njegovega prijatelja.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

zdej nevem kako je z vami, ampak jst nebi mogla bit kolegica z žensko, ki me je nekoč tolažila in verjetno pregovarjala proti njemu, potem pa ko bi končala zvezo, prec skočila v njegov objem.To bi tud pomenilo, da ji je bila že dlje časa trn v peti, ker je pač hodila s tipom, ki ji je bil všeč.In bohsigavedi kaj vse je nastajalo za njenim hrbtom.
mislm nevem, jst svojo zelo dobri kolegici nikoli tega nebi naredila.Če bi bla že tok noro zaljubljena v tega tipa bi pa vsaj počakala en čas, oziroma precej dobro premislila med kom naj izberem, ker je očitno da v teh primerih imaš težko oboje.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mimogrede pa...prijatelji so tako-tako...S tem, ko se nekdo odloči za prijatelja/prijateljico, namesto za tistega, v katerega je zaljubljen, lahko s tem tvega odličnega doživljenjskega partnerja. Mislim, da v takih primerih (vsaj zame) odločitev ni težka (mogoče tudi malce govorim iz lastnih izkušenj).
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mene pa zanima zakaj v anketi ni niti enega možnega odgovora, ki bi bil vsaj rahlo usmerjen v odobravanje situacije..?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

ewo... sem se pogovorila s prjatlco...
vse skupaj je brezveze... jz ubistvu nebom njej govorila kai nai dela...
kot zaključni stavek sem samo rekla:" dobr premisl predn kei nardiš, da ti nebo pol žou..."
ker se seweda zna nrdit, da je nebom več imela za tako dobro frendico...

mene pa zanima zakaj v anketi ni niti enega možnega odgovora, ki bi bil vsaj rahlo usmerjen v odobravanje situacije..?

jah sei je: gledala to in trpela... al nekei tazga...
ker jz nebi mogla mirno to gledat... vsaj zaenkrat ne....

lp
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*nobody* napisal/-a:ker se seweda zna nrdit, da je nebom več imela za tako dobro frendico...

Kako jo maš lahko sploh zdej za tok dobro kolegico?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ve bi se bile pripravljene odreči ljubezni, ker je vaša prijateljica hodila (poudarek je na pretekliku) z njim?S tem fantom bi se oh in sploh najboljše razumele, uživale bi z njim in recimo, da bi bil moški vaših sanj. Bi vas pretekla zveza z vašo prijateljico tako močno ovirala?

Sicer težko rečem, kaj bi js naredila. Vem pa, če bi bila jaz na mestu bivše punce in bi se bivši in moja prijateljica zaljubila, prijateljici ne bi zamirla in jo niti najmanj ne bi obsojala. Kaj pa čem, če se je zaljubila.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

freaky napisal/-a:Ve bi se bile pripravljene odreči ljubezni, ker je vaša prijateljica hodila (poudarek je na pretekliku) z njim?S tem fantom bi se oh in sploh najboljše razumele, uživale bi z njim in recimo, da bi bil moški vaših sanj. Bi vas pretekla zveza z vašo prijateljico tako močno ovirala?

Sicer težko rečem, kaj bi js naredila. Vem pa, če bi bila jaz na mestu bivše punce in bi se bivši in moja prijateljica zaljubila, prijateljici ne bi zamirla in jo niti najmanj ne bi obsojala. Kaj pa čem, če se je zaljubila.

ne rečem če bi nekje v preteklosti hodla z njim pa bi se ona2 pač pol zaljubila, ne pa da ta njena frendica točno ve, da še ga ni prebolela in bi rada spet bla z njim. v tem primeru bi se js, kot njena frendica lepo umaknala in pustla, da poskusita še enkrat.
So give me your forever.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Če vzamem konkretno ta primer punca je napisala:
*nobody* napisal/-a:vem, da med nama nič več ni

torej lahko sklepam, da ne bosta več skupaj. Prijateljica se je zaljubila, naj potlači svoja čustva?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

J sploh ne morm na prjaltcinga fanta gledat kot na nekoga,ki bi mi lahk bil ušeč.Pa tud če je rk moja znanka.Itak,da pač na začetku,če se menmo,povem če se mi zdi čedn al pa ne.Sam s tem,ko se začne ona bolj za njega zanimat,je konc.
In isto bi pričakvala od prjatlce.Sploh od dobre prjatlce.
Js vem,da če bi bla dobra prjatlca do tega trenutka,pol bi obdržala neke površne stike,ne bi več zaupala,pa vrjetn bi me proklet mikal,da bi ji na nek način vrnala. :D Drgač pa mrš,da je ne vidm več :D .
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

če bi se to zgodilo meni tik po tem, ko bi šla s fantom narazen, bi ji zamerila, potem nadrla, na koncu pa ju pač pustila na miru.
če bi pa od tega minilo že nekaj časa pa- zakaj pa ne? konc koncev sta oba človeka, ki si zaslužita srečo, in če jo najdeta drug z drugim, toliko boljše..
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka

Sharona05 napisal/-a:če bi se to zgodilo meni tik po tem, ko bi šla s fantom narazen, bi ji zamerila, potem nadrla, na koncu pa ju pač pustila na miru.
če bi pa od tega minilo že nekaj časa pa- zakaj pa ne? konc koncev sta oba človeka, ki si zaslužita srečo, in če jo najdeta drug z drugim, toliko boljše..

ravno v tem je problem.... ker sva šla ravno narazen.
okei sei čez čas njab ost askup če hočeta... ampak trenutno bi me pa to prizadelo in prijateljici nebi oprostila...

.... bomo videli kai bo iz tega...
ker mi prijateljica sedaj govori da ji jaz pomenim več kot on in da najbrž nebo z njim...
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

ok, sej te razumem in tudi jaz bi v tem primeru bila jezna, ampak če recimo ti VEŠ, da vidva nista za skupaj, onadva pa bi bila, potem ne bi mogla očitat prijateljici, seveda pod pogojem, da že prej nista nič imela..
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka

jah sei ubistvu vem ja....
ampak če tko pogledaš pa jz g amam šezemr rada fulll. in mugoč bi probala šenkrat... ker vem da bi spremenila napake k sm jih prj delala zanga...
ampak če je ona kle med nama ne morva probat... se ti ne zdi?

ah pa sei če šenkrat premislm... pa nai ga ma... na začetku me bo bolel čez čs bom pa že prebolela in bomo lepo užival naprej...
tipi pridejo drugi.... baje.... bomo vidl :)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

rachka_ napisal/-a:nevem zakaj folk jemlje ene osebe dobesedno kot njihovo lastnino, tudi ko več nima opravka z njimi..
Vsak živi svoje življenje in noben se sam ne odloči v koga se bo zaljubil..

ja, tko sm si tudi js vedno govorila..
že večkrat me je kaka frendica zajebala in sm vedno drugače reagirala.. z eno nism hotel več komunicirat, z drugo sm pač še vedno naprej govorila (čeprou nismof rendice ker mi je dosti slabga nrdila) s tretjo pa smo ful dore frendice :D itak je odvisno od situacije, samo to je res ja da prava frendica ti nbi tega nardila.. sploh pa če ga nisi še prebolela.. lahko bi vsaj malo počakala..
samo mej vseeno v glavi to da se človek ne zaljubi namerno, tko da glede tega js nobenga nism nikoli obsojala.. očitno ne boste več skupi in je šou on naprej v življenju..zdej pa k je s "frendico" bi ga mogla tolko bolj hitro prebolet
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Odgovori