majaoko napisal/-a:Kaj je sploh problem? Pač bosta v petek sexala Juhu, ane!? Jz bi bla vesela Nevem zakaj ti je tok bad? A je tvoja punca tok zahtevna al kaj?
Ne vem kaj je problem...pač sva v petek seksala in bilo je fantastično tako kot vedno. Bil sem vesel. Ni mi bilo bed. Ne, moja punca je normalno zahtevna.
o smeeeeh! tip ti delaš iz muhe slona!
no,če sta mela pa dobr sex potem se pa nehaj ubadat s takimi malenkostmi...večji problem bi bil,da bi ti rekla,da so bili vsi sexi s tabo zanič. nad tem bi se jaz bolj zamislila...
na podlagi tega,da ko ti punca reče da bo vajin sex brezvezen že takoj narediš paniko. a je bila punca takrat ko je to rekla sploh resna?verjetno ti tega nebi rekla kar tako...
*little girl* napisal/-a:na podlagi tega,da ko ti punca reče da bo vajin sex brezvezen že takoj narediš paniko. a je bila punca takrat ko je to rekla sploh resna?verjetno ti tega nebi rekla kar tako...
Ne, ko je to napisala je dala zraven onega smajlija, ko se na široko smeje. Jaz pa tudi njej.
*little girl* napisal/-a:na podlagi tega,da ko ti punca reče da bo vajin sex brezvezen že takoj narediš paniko. a je bila punca takrat ko je to rekla sploh resna?verjetno ti tega nebi rekla kar tako...
Ne, ko je to napisala je dala zraven onega smajlija, ko se na široko smeje. Jaz pa tudi njej.
No,tukaj je odgovor. Očitno ti preveč resno vzameš hec.
No,tukaj je odgovor. Očitno ti preveč resno vzameš hec.
zihr je mislna da bo kao "zanič", da komaj čaka da jo boš presenetil in prepričal v nasprotno! kaj pa nej druzga misl če je dala smajlija zravn?
Maximus, glede na tvoje globokoumne poste v marsikateri temi...me je tale tvoja prošnja za nasvet kar malček vrgla iz tira Bi takle povprečen forumaš pričakoval da boš rešil dilemo in no-time, a ne?!
Anyway - predlagam da jo za*ebeš in da ji u petek ne daš - sexat! HA! Pa je problem rešen - brez da sexata ne more bit sex brezveze, a ne?!