Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
men osebno se ne zdi da je na forumu rešitev; tu pač poveš svoje težave, pol pa ti folk svetuje! in potem je izključno na tebi kaj boš naredo! na forumu poveš težave in si anonimen...mogoče te je strah pred znanci povedat probleme, in jih prosit za pomoč.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Komunikatorka
ni res da skrivajo bolečino le fantje....
tudi jaz jo...res je jočem....trpim, upam,,, ampak pred fantom sem močna, kot da me ne gane....
čeprav komaj zdržim ampak moram....ker vem da to ne vodi nikamor...
in ja forum pomaga da se izpoveš...da ti je lažje, da veš da te nekdo razume, da veš da nisi edini ki trpi....
ampak še vedno se počutiš na dnu....ne najdeš smisla v življenju, čeprav obstajajo ljudje, ki bi dali vse da bi ti pomagali....toda noben ne nosi takšne bolečine kot tisti ki je vpleten...
vsaka stvar, vsaka pesem me spomni nanj....
lahko neham mislit nanj, slišim pesem, začnem jokat....
sovražim se ker sem cmera
tudi jaz jo...res je jočem....trpim, upam,,, ampak pred fantom sem močna, kot da me ne gane....
čeprav komaj zdržim ampak moram....ker vem da to ne vodi nikamor...
in ja forum pomaga da se izpoveš...da ti je lažje, da veš da te nekdo razume, da veš da nisi edini ki trpi....
ampak še vedno se počutiš na dnu....ne najdeš smisla v življenju, čeprav obstajajo ljudje, ki bi dali vse da bi ti pomagali....toda noben ne nosi takšne bolečine kot tisti ki je vpleten...
vsaka stvar, vsaka pesem me spomni nanj....
lahko neham mislit nanj, slišim pesem, začnem jokat....

sovražim se ker sem cmera
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja valda da ma vsak svoj način prebolevanja! pa tud vsak se zapre med 4 stene če je hudo! sem se tud jaz! sam je finta,da ko pa prideš "ven" iz teh sten, prideš na realna tla, in greš spet vse znova. ker vse ostane na istem mestu! je pa res, da če si pa dolgo zaprt med štiri stene, spet ni vredi oz. vodi spet v ekstreme! za moje pojme, se je treba nekomu izpovedat, dat ven iz sebe! eni na takšen način, drugi pa spet na drugačen način!
kako pa ne veš, kam spadaš?

življenje je igra,igraj jo,
-
- Kofetarica
- Kontakt:
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
onegiril, mi2 sva šla narazen 14 dni nazaj, ampak sma prej imela že 4 mesece kriznega obdobja, tk, da sma se kr precej že v tistem obdobju odtujila-brez cartanja, seksa, pogovorov....ampak čeprav je minilo slabega pol leta, me še vedno boli, je pa res, da je bolečima iz dneva v dan manjša, ampak ko pa se spomnim na lepe stvari, mi je še kr hudo,tk, da ne morem povedat, kak dolgo traja, da pozabiš, res pa je, da čas zaceli vse, tudi srčne, rane. Drži se!!!
Razlagalka napisal/-a:onegiril, mi2 sva šla narazen 14 dni nazaj, ampak sma prej imela že 4 mesece kriznega obdobja, tk, da sma se kr precej že v tistem obdobju odtujila-brez cartanja, seksa, pogovorov....ampak čeprav je minilo slabega pol leta, me še vedno boli, je pa res, da je bolečima iz dneva v dan manjša, ampak ko pa se spomnim na lepe stvari, mi je še kr hudo,tk, da ne morem povedat, kak dolgo traja, da pozabiš, res pa je, da čas zaceli vse, tudi srčne, rane. Drži se!!!
Zna se zgoditi, da tisto najhujše še pride ... verjetno bi marsikatera to lahko potrdila. Sam poznam vsaj dve takšni punci, ko sta se s tipom razšle, potem je bilo prve tri mesece čisto okej, zdaj pa katastrofa že kakšno leto ...

pap*