^^ Takim stvarem ne bi kaj preveč verjela, ker se je prevečkrat zgodil, da so mediji kakšno stvar odvzel, dodal in vse skupaj pošteno napihnil. Drugače pa kaj, če je rekel kaj takega, je vsaj naglas povzel misli vsaj 50% Slovencev.
Drugače je pa sara že opravila poskusno slikanje za Playboy in jo bomo vidli v naslednji številki. Mislim, da bo ona od BB-ja iztržila največ.
To je blo v Reviji Stop.
Naj bi odvetniki že preverjal kako je potekalno glasovanje in kaj so z glasovi počeli.
Sram ga je lahko.
Očitno med njenimi nogami ni več take gužve, ma cajt še kej druzga počet. Yey bravo Sara Sej dokler bo tiho bo dobr...ko se bo pa kje pojavlala in gluposti prbijala pa s tistimi svojimi grimasami kot da je 3 ikse začopila govorila...pa gooood save us
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Sandi je že takrat, ko je Dejan uporabljal italijanske besede, dal vedet, da mu gre na živce, ker tako govori in ker je Italijan. Sandi je naci, to sm že 1x povedala. In tole je 100% njegova izjava.. Kmet.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
ŽuŽa napisal/-a:Me prov zanima drgač če je tole res izjavu
Ja, tale članek je bil pred kakšnim tednom v Novi. Jaz sem tudi brala in kar nisem mogla verjet Pol je bila pa spodi še ena njegova izjava, v kateri je izjavil, da tista streha od Nasketa, ki naj bi bila potrebna obnove, sploh ni bila od Nasketa, ampak od soseda. Jao, tale Sandi
hmm ne gledam playboya..sam kaj bo pa sara pokazala pa res ne vem zgleda da v slovenski playboy pride prav vsaka ki se saj 1x u cajtngih pojav
drgač pa od sare kej drucga kot to ni blo za pričakovat! sej se ji je že v BB videlo da je rada v centru pozornosti in mislim da bo punca še kaj več iztržila kot par slikc v playboyu..se grem stavt, da bo vodila kako oddajo al pa ke..punca pač zna poskrbet zase oz. za svojo korist! no upam da ji rata še kaj več dosežt čeprav mi v BB ni bila kaj preveč ušeč..
glede sandita pa škoda besed...mislim da je že v BB večkrat pokazal svoj pravi obraz! in sem res vesela da je naske zmagal ker je res super dečko!
love18 napisal/-a:hmm ne gledam playboya..sam kaj bo pa sara pokazala pa res ne vem zgleda da v slovenski playboy pride prav vsaka ki se saj 1x u cajtngih pojav
Samo en popravek: Sara se ni slikala za Playboy ampak za revijo Nova. Tja pa itak pride vsak lolek.
love18 napisal/-a:hmm ne gledam playboya..sam kaj bo pa sara pokazala pa res ne vem zgleda da v slovenski playboy pride prav vsaka ki se saj 1x u cajtngih pojav
Samo en popravek: Sara se ni slikala za Playboy ampak za revijo Nova. Tja pa itak pride vsak lolek.
No da še jaz tebe popravim. Sara se je res slikala za Novo, ampak je Mayflower* samo nekaj postov nazaj napisala, da je Sara že opravila poskusno slikanje za Playboy (drugič raje malo preberi, o čem se govori, preden popravljaš druge).
^^ in kako on ve, da je bla tisto sosedova streha??????? Mu je Naske to osebno povedu, al kaj????
Mislim, kaka budala je ta Sandi! Mene bi blo sram na njegovem mestu.
Men je biu Sandi že skoz beden, zdej po koncu pa mi je s temi izjavami še bolj beden, in samo potrjuje moje mišljenje o njem. In je vsem tistim, ki ste ga tako vneto zagovarjali kako je ohinsploh vredu fant kar malo zaprl usta,ne? In res ne vem kdo je kako budalo delal iz njega, to je delu edin on sam s svojimi izjavami in početjem Službo je pa baje zgubu zato, ker je biu zmenjen sam za 7 dni dopusta, ni ga blo pa 3 mesce
Očitno ne berete dosti cajtngu, k ne vete, da se da izjave okol obrnt, spremenit, da je bolj zanimivo. Dragi moji, to so mediji, ni jim treba vsega verjet. Ko bo pa Sandi to osebno ali v kamero povedu bo pa baš drugač.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
^^ men se tud zdi da on ti točn tega izjavu. Pomoje so tole teli rumeni mediji mal okol obrnli. Čeprov nimam kej preveč dobrga mnenja o Sandiju, se mi zdi da tega ni izjavu.
Mayflower* napisal/-a:^^ Takim stvarem ne bi kaj preveč verjela, ker se je prevečkrat zgodil, da so mediji kakšno stvar odvzel, dodal in vse skupaj pošteno napihnil. Drugače pa kaj, če je rekel kaj takega, je vsaj naglas povzel misli vsaj 50% Slovencev.