moja prijateljica in bivši...

Pomoč iz čustvenih stisk.

KAJ BI NAREDILE: med vašo prijateljico in bivšim, ki ga imate še zmeraj rade se nekaj plete...?

trpele ob tem kar se dogaja
13
24%
povedale svoje mnenje in jih poizkušale spraviti narazen
10
18%
nebi se več družile z njima
24
44%
drugo
8
15%

Skupaj glasov: 55

Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

moja prijateljica in bivši...

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

živjo,

sploh nevem več kai bi naredila...
moia zelo dobra prijateljica mi je predstavila fanta in sva se super ujela vse, sva bila skupaj... sedaj ko je pa konec se pa ona nekaj zapleta z njim...

vem, da med nama nič več ni ampak jaz še vedno čutim nekaj do njega... rada ga imam še zmeraj... ne morem ga kar tako pozabiti.
razumljivo pa je, da bi ga lažje pozabila, če nebi bil s prijateljico...

vem, da boste rekle naj pozabim nanj in povem prijateljici da me moti...
ampak če je prijateljica srečna bom jz že nekako shajala...
ampak resno me preganja ta misel da sta skupaj... da bi morala to gledat in poslušat...

newem sploh kai naj... že od kar sva končala ga jaz hočem nazaj...
frendica mi je skoz pomagala, na koncu pa zvem da se med njima nekaj plete...

imate kakšen predlog kaj naj storim...???

lp. :cry:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Zame to ni prava prijateljica če se zapleta s tvojim biušim in ve, da ti še vedno nekaj čutiš do njega. :roll: Js s tako punco ne bi hotla met več nobenga opravka.
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

^^ ja....
tud jz o tem razmišlam... ampk pol sem ob zlo dobro frendico...
mah sploh newem več kdo je kle še taprau frend p kermu se lohk še zaupam...

zdej grem sicer s to frendico na pjačo d se kao o tem pomenva...
tok d... wish me luck. :(
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*nobody* napisal/-a:^^ ja....
tud jz o tem razmišlam... ampk pol sem ob zlo dobro frendico...

Joj punca, ne boš ob zelo dobro frendico, ker to ona definitivno ni.

No, upam da se bosta fajn pogovorili. Poročaj pol kaj sta se zmenili. :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

heh...ona ti je zlo dobra frendica in ti si pripravljena potrpeti to, da bo ona s tvojim bivšim.? Zakaj pa še ona nebi bla tko dobra prijateljica in ti prihranila trpljenje..ter ga tako pustila na miru?

Men to ni nobeno prijateljstvo....bi rekla, da je njej lažje prekin z njim stike, dokler še nimata nič..kot pa tebi gledat to ljubimkanje med njim....Pa če sta si tako dobri prijateljici...ji to definitivno povej...in upam da bo uopštevala tebe in tvoja čustva...Ne vem...gre za nek kolegialen odnos in fak..če si ti tok dobra, da bi požrla vse to in trpela ker sta onadva skupi...zakaj ona raje tega ne naredi ?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Men kr pritisk naraste ko pomislm da bi mi najboljša prjatelca to nardila :evil: . Na svetu je tok velik fantov in res ne vem zakaj se more pol ženska metat direkt za tvojim bivšim no. To za moje pojme ni pravo prijateljstvo. Jst za svojo prjatelco vem da mi tega ne bi nikol nardila, in jst ne njej..ker more bit občutek grozn. Pa k pišete da nj ji pove da ji to ni kul, tapravi prjatelci ne bi blo treba nč rečt ker bi pomoje sama od sebe ugotovila kakšna je stvar in se v to sploh spuščala ne bi :!: Kurc pa take prjatelce a ne.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Prijateljica???Ne, to ni prijateljica.
Za tvojim hrbtom se je očitno nekaj pletlo.
Ti je pomagala in te prijazno tolažila, da se ne vračaj h njemu in podobne zadeve?
Nevem, vsekakor bi ji jaz povedala, da se mi zdi stvar šprecej nesramna, sploh ker verjetno ve, da do tega fanta še nekaj čutiš in da te tajke stvari ki jih počneta bolijo.sicer on res ni tvoja last, ampak če bi njej bilo nekej do tebe, te nebi prizadela na tak način in ne rinila noža v hrbet.
Pomopje bi bilo bolje, da se malce oddaljiš od nje, ker če jo za tvoja čustva boli k***c s tako osebo nimaš kej delat.Kaj bi še vse lahko bilo kasneje?!
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

če taki osebi, k se je šla zapletat s twojim bivšim rečeš prjatlca ... svaka ti čast. moj predlog je, da jo začneš ignorirat, se ne več družit z njo. pač daš jima prostor, da naredta kar hočta, medtem pa se probi odstrant čimdel od niju. vrjetn to ni edina prjatlca, k jo maš, tak da nj ti ne bo hudo za vajino prijateljstvo, od kterga je očitn bl mal ostal.
čez čas bota pa tk oba ugotovila, da to mogoče ni prav in fer do tebe. v tem času boš ti že našla druge ljudi s katerimi si srečna in se dobr počutiš. ko bota pa prlezla usak s svoje strani nazaj, boš pa povedla, da hvala lepa za vse kar sta ti naredla. in pol bo njima še kok hudičev žal.
aveš ... vse se enkrt vrne. tut njima se bo za tole.
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

To ni prijateljstvo,kaj šele dobro! Od prijateljev se pričakujejo neke stvari.Ena izmed teh je definitivno ta, da niti ne pomisliš, da bil z prijateljičinim fantom ali bivšim,simpatjo al kdor koli že je, kaj šele da bi se z tistim zapleto.

Jaz bi tako prijateljico (ki to sploh ni) in tega bivšega poslala v 3 krasne!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

hmm..okej če ti dejansko še vedno nekaj čutiš do njega in ona to ve, res ni neka frendica. zdi se mi plehko ogrožat prijateljstvo zaradi enga tipa, ki očitno tudi ni najbolj resen..

drugač pa se mi zdi to razmišljanje, da pa kolegica nebi smela bit z bivšim, malo mimo..no razn v rpimerih ko so vmes prisotna čustva seveda.. kaj pa če se res ujameta in se hudo zaljubita..si pač želita biti skupaj?

jaz sem skupaj z bivšim od ene kolegice in so me tudi hudo obsojali.. s tem da niti približno ni bila moja najboljša kolegica ampak zgolj ena za priložnostne kavice + ni bila vedno najbolj poštena do mene.. ona je njega pustila, bila že nekaj časa narazn, trdila da nič več ne čuti do njega in se že resno zapletala z enim drugim.. mi2 sva se že od prej poznala in pač zaljubla (to se ne dogaja namerno) in je bilo vse narobe..
nevem zakaj folk jemlje ene osebe dobesedno kot njihovo lastnino, tudi ko več nima opravka z njimi..
Vsak živi svoje življenje in noben se sam ne odloči v koga se bo zaljubil..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

ŽuŽa napisal/-a:Men kr pritisk naraste ko pomislm da bi mi najboljša prjatelca to nardila :evil: . Na svetu je tok velik fantov in res ne vem zakaj se more pol ženska metat direkt za tvojim bivšim no. To za moje pojme ni pravo prijateljstvo. Jst za svojo prjatelco vem da mi tega ne bi nikol nardila, in jst ne njej..ker more bit občutek grozn. Pa k pišete da nj ji pove da ji to ni kul, tapravi prjatelci ne bi blo treba nč rečt ker bi pomoje sama od sebe ugotovila kakšna je stvar in se v to sploh spuščala ne bi :!: Kurc pa take prjatelce a ne.

Se strinjam.
A ona ve, da ti še vedno čutiš nekaj do njega?
Mislim ne morem vrjet, da ti tej osebi še vedno rečeš frendica. Kolk sm prebrala ti ga je celo pomagala dobit ga nazaj, pol se pa gre sama zaplest z njim :roll: Če bi js bla na tvojem mestu, bi ji povedla kr nekaj krepkih in se ne bi več ukvarjala z njo, ker takih ljudi pa res ne rabiš okrog sebe.

Pa poročaj, kaj se bosta pogovorili na pijači :wink:
So give me your forever.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Maudisa napisal/-a:To ni prijateljstvo,kaj šele dobro! Od prijateljev se pričakujejo neke stvari.Ena izmed teh je definitivno ta, da niti ne pomisliš, da bil z prijateljičinim fantom ali bivšim,simpatjo al kdor koli že je, kaj šele da bi se z tistim zapleto.

Se podpišem. Taprava frendica ne bi mela nič s tvojim bivšim, če bi bla kej fer.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

branchy napisal/-a:
Maudisa napisal/-a:To ni prijateljstvo,kaj šele dobro! Od prijateljev se pričakujejo neke stvari.Ena izmed teh je definitivno ta, da niti ne pomisliš, da bil z prijateljičinim fantom ali bivšim,simpatjo al kdor koli že je, kaj šele da bi se z tistim zapleto.

Se podpišem. Taprava frendica ne bi mela nič s tvojim bivšim, če bi bla kej fer.

taprava frendica bi pa tut tapravi frendici pustila naj bo zaljubljena :roll: sej si ne izbiramo sami v koga se bomo zaljubili! vsaj js ne recem: v njega se pa ne bom ker je hodu z mojo kolegico :lol: halo...najbrs se ni zanalasc zalubla
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

red_rose napisal/-a:
branchy napisal/-a:

taprava frendica bi pa tut tapravi frendici pustila naj bo zaljubljena :roll: sej si ne izbiramo sami v koga se bomo zaljubili! vsaj js ne recem: v njega se pa ne bom ker je hodu z mojo kolegico :lol: halo...najbrs se ni zanalasc zalubla

No ja, tud to je res, sam glede na to, da sta komi nehala in da ga punca zelo očitno še ni prebolela, bi lahka bla mal uvidevna. Sj ji ni treba navalit nanjga tisto sekundo, ko je frej.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

men se tut ne zdi nc narobe to, da bi bla prjatlca s tvojim bivšim, samo pros jo, če lahko mogoče ta čas, ko ga še prebolevaš, ne govori o njem in ne hodte skupej z njim ven...

ker se čist strinjam s temle...

red_rose napisal/-a:taprava frendica bi pa tut tapravi frendici pustila naj bo zaljubljena :roll: sej si ne izbiramo sami v koga se bomo zaljubili!

jst sm bla že v obeh situacijah pa smo se obakrat pomenil in se razumel še naprej, vsi trije...
Odgovori