Matura [Združena tema]
tinca malinca napisal/-a::scherzkeks: srečna številka 5 danes pri slo.![]()
dobila sem...Dogodek v mestu Gogi. povezala sem vse še s psihologijo (Freud-psihoanaliza) in pa besedni,nebesedni jezik, prvine, kaj je jezik...
fenomenalno in čist izi!mi je prof. rekla na koncu da je bilo odlično.
še ang v četrtek..bah.nato pa ZASLUŽENE počitnice!
Jaz sem pa lani dobila ta listek.

smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost.![]()
jutri še matematika, nato pa koooonec. Sam me je tele matematike tok strah, ker to pa res nimam pojma.
sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing.

- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
- super_shine
- Komunikatorka
pri nem ON:
persönliche identität: nekaj o sebi bla bla, značilnosti, lastnosti, opis...
slika justin timberlake: klobuk, črna jakna itd.
besedilo o gostilnah, ki so 'prijazne do otrok'. igrišča, igralnice itd.
potem me je pa spraševala še ful o faksu, mojem idealnem moškem...
aja, pa nič bat. jaz se nisem nič učila, ker se nisem vedla kaj. in nemščina mi sploh ne gre tako dobro, na ustnih je pa bilo vse čisto kul.
persönliche identität: nekaj o sebi bla bla, značilnosti, lastnosti, opis...
slika justin timberlake: klobuk, črna jakna itd.
besedilo o gostilnah, ki so 'prijazne do otrok'. igrišča, igralnice itd.

potem me je pa spraševala še ful o faksu, mojem idealnem moškem...
aja, pa nič bat. jaz se nisem nič učila, ker se nisem vedla kaj. in nemščina mi sploh ne gre tako dobro, na ustnih je pa bilo vse čisto kul.

- MusTangicA
- Sramežljivka
Jao, jst pa nimam sreče pr tej matur - pr obeh ustnih do zdj sm potegnila tako številko, k sm res sam blendala (pr slovk Ulikses in razsvetljenstvo v svetu, pr angleščin pa terorizem v svetu in pri nas, pa še nekej od Jimmy-jevega monologa in odnosa do neenakosti v družbi - wau! Bila sm navdušena ...).
Še matematko damo skoz v četrtk, pa sprejemce v petk, pol pa na Djerbo!
Še matematko damo skoz v četrtk, pa sprejemce v petk, pol pa na Djerbo!

Josephina napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost.![]()
jutri še matematika, nato pa koooonec. Sam me je tele matematike tok strah, ker to pa res nimam pojma.
sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing.)
Ja, upam da res. Ker filling mam full slab, ker sm komi enkrat prerala knjigo, v matematiki oz. v definicijah nisem nikoli ravno blestela. Pa še strah me je, da nebom znala rešit naloge, ker le teh si pa res niti pugledala nism.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
smotkica_ napisal/-a:Josephina napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost.![]()
sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing.)
Ja, upam da res. Ker filling mam full slab, ker sm komi enkrat prerala knjigo, v matematiki oz. v definicijah nisem nikoli ravno blestela. Pa še strah me je, da nebom znala rešit naloge, ker le teh si pa res niti pugledala nism.
ej naloge so čiiiiist osnovne

- ~Papillon~
- Debatorica