Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazy »

evooo js sm tut opravla z matematko..številka 26 k pr slovi zgleda srecna res mi slo dobr res sm happy..zj pa jutr se angla pa finitoooo..pol pa morjeee :razz:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

tinca malinca napisal/-a::scherzkeks: srečna številka 5 danes pri slo. :)

dobila sem...Dogodek v mestu Gogi. povezala sem vse še s psihologijo (Freud-psihoanaliza) in pa besedni,nebesedni jezik, prvine, kaj je jezik...

fenomenalno in čist izi! :) mi je prof. rekla na koncu da je bilo odlično. :)

še ang v četrtek..bah. :? nato pa ZASLUŽENE počitnice! :flower:

Jaz sem pa lani dobila ta listek. :D In se slovnice sploh nisem učila, pa sem znala in dobila vseh 20 točk. Ker besedno in nebesedno sporočanje je pa po mojem mnenju res ena najlažjih tem...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost. :)

jutri še matematika, nato pa koooonec. Sam me je tele matematike tok strah, ker to pa res nimam pojma. :cry:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sm drgač dubla pr slovi: 5.sonet nesreče od Prešerna pa značilnosti sodobnega pripovedništva (kle sm ga tok srala da joj).
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

waaaaaaaaaaaaaaa :jump: tud jaz konc z maturo :D
Dans sem še mela slo in sem zvlekla listek št. 29 :)
Mela pa sem Gospo Bovary in moderno pripovedništvo..mi je kr šlo :D
Zaj pa končno zaslužene počiitnice :D ..ne moreš verjet..prav čudno mi je ko se ne rabim nič več učit :P
..just wanna dance, wanna go insane...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost. :)

jutri še matematika, nato pa koooonec. Sam me je tele matematike tok strah, ker to pa res nimam pojma. :cry:

sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing. :D)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Josephina napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:Danes opravila slovenščino in dobila Lorco: Vitezova pesem in pa antična tragedija, gledališče in tragičnost. :)

jst sm lih to dobila dons :D

pa tko neki sm znala, itak mi je ful pomagala.. namigvala.. ;) ful je bla uredu profesorca dons..
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Juuuhuuu ... pa je mim matura za tale rok :D
Tud pr slovi sm menala listk, in dobila Lepo Vido ... kaj cs lepsga (vsaj zame je blo kul :) )
Zdej pa rezultate cakat :eek: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jaaa končno je konc!!
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

js mam pa ju3 še dojčo .. kaj ste kej mel?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

pri nem ON:
persönliche identität: nekaj o sebi bla bla, značilnosti, lastnosti, opis...
slika justin timberlake: klobuk, črna jakna itd.
besedilo o gostilnah, ki so 'prijazne do otrok'. igrišča, igralnice itd. :D
potem me je pa spraševala še ful o faksu, mojem idealnem moškem...

aja, pa nič bat. jaz se nisem nič učila, ker se nisem vedla kaj. in nemščina mi sploh ne gre tako dobro, na ustnih je pa bilo vse čisto kul. :D
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MusTangicA »

Jao, jst pa nimam sreče pr tej matur - pr obeh ustnih do zdj sm potegnila tako številko, k sm res sam blendala (pr slovk Ulikses in razsvetljenstvo v svetu, pr angleščin pa terorizem v svetu in pri nas, pa še nekej od Jimmy-jevega monologa in odnosa do neenakosti v družbi - wau! Bila sm navdušena ...).

Še matematko damo skoz v četrtk, pa sprejemce v petk, pol pa na Djerbo! :)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Josephina napisal/-a:

sej bo smotkica. Mene je blo tud ful strah mate, pol k sem pa dobila listek, sem se pa sam smejat zacela (v seb seveda, da ne bi profesorji dobil ksn cudn filing. :D)

Ja, upam da res. Ker filling mam full slab, ker sm komi enkrat prerala knjigo, v matematiki oz. v definicijah nisem nikoli ravno blestela. Pa še strah me je, da nebom znala rešit naloge, ker le teh si pa res niti pugledala nism. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

smotkica_ napisal/-a:
Josephina napisal/-a:

Ja, upam da res. Ker filling mam full slab, ker sm komi enkrat prerala knjigo, v matematiki oz. v definicijah nisem nikoli ravno blestela. Pa še strah me je, da nebom znala rešit naloge, ker le teh si pa res niti pugledala nism. :?

ej naloge so čiiiiist osnovne :D tku d res nč bat! če sem mela jst trikotnik pa 2 kota sta bla dana pa sm mogla 3 kot zračunat :D tku d glede nalog nč bat :wink:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

Ufff... slova mimo :D

Jst sm mela:

Srečko Kosovel : Kons. 5 ali Pesem št. X
in
razlaga geselskega članka iz SSKJ

done :D
Zaklenjeno