Mayflower* napisal/-a:Lejla mi je rekla da bo prišla, ampak ne za dolgo.
Kok pa je to "ne za dolgo", ker js res ne mislim hodit v Kranj za eno uro, sploh pa če bo prišla sam ena.
To tud mene zanima. Pa upam da ne mislte kok sm jst tečna pa zakomplicirana pa zoprna. Sam pač jst rabm že 45min da pridm do Lublane (ker morm najprej peš na bus, pol pa še z busom se furat pou ure). In pol še vožna do Kranja ene pou ure al kok že. In če boste ˝Kranjčanke˝ tm bl mal časa pol ne vem če se mi splača use to.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz v unem stanovanju še nimam neta tako, da naj me Josephina ali ti Žuža pokliče pa sporoči ali se gre v Kranj ali ne...
Jaz grem v vsakem primeru...no seje me se tudi dobimo v vsakem primeru, če bo kaka kranjčanka gremo v Kranj, če pa od tam nebo nobene kar upam, da se to ne zgodi se pa dobimo v Ljubljani...
Ena naj mi sporoči saj imata obe mojo cifro...drugače pa bom sigurno 25.6. še na netu...
peljete se pa valda lahko z mano...Žuža neskrbi jhaz te peljem lahko celo do postelje