Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Lej jaz se ne mislim njemu zdaj pod noge metat in mu rečt da morave neki rešit,ker bo spet šel meter nad zemljo.Poznam ga ful dobro in ud vem da če me ma rad mi tega nebo prvi pokazal.Jaz pa tud ne mislim vztrajat pri nekom kateri ne pokaže malo truda zame..hočem ga samo pozabi in to je to.Hodi na en forum in prav vse čekira o meni akj jaz pišem.Čist vse prebere.Pa fora da ge na forum v čudnih jutranjih urah...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
onegirl111 natančno vem, kake občutke imaš. Jaz sem resnično mislila, da ne bom mogla živeti, da nisem zmožna sama dihati. Ampak, verjemi, da čas zaceli še tako globoke rane. Jaz sem idealne primer. Ampak boli, boli in še enkrat boli. Mi je kr hudo, ker vem kaj preživljaš. skušaj se nekako zamotiti, idi v naravo, na morej, s prijateljicami ven,... Skušaj NE razmišljat o njem.
-
- Komunikatorka
razlagalka hvala za te besede...
ne morem verjet, da je to tako težko...izbrisat nekoga iz srca, še huje iz misli....
nimam nobene volje da bi počela karkoli drugega kot pa jokala in jokala....
kot da je moje življenje brez njega brez smisla....
zakaj je tako...
zakaj imaš nekoga lahko tako rad..pa ta oseba tega ne zna cenit?
razlagalka kako dolgo si potrebovala da si pozabila?
jaz res ne morem...in ne znam dihat....
če se pogovorjam s komerokoli o NJEM....SE JOČEM, Nne morem početi drugega kot misliti nanj...
ampak moram biti močna...samo ne najdem moči....ne najdem sonca, ne najdem svetle točke ki bi me vodila naprej...

ne morem verjet, da je to tako težko...izbrisat nekoga iz srca, še huje iz misli....

nimam nobene volje da bi počela karkoli drugega kot pa jokala in jokala....
kot da je moje življenje brez njega brez smisla....
zakaj je tako...
zakaj imaš nekoga lahko tako rad..pa ta oseba tega ne zna cenit?
razlagalka kako dolgo si potrebovala da si pozabila?
jaz res ne morem...in ne znam dihat....
če se pogovorjam s komerokoli o NJEM....SE JOČEM, Nne morem početi drugega kot misliti nanj...
ampak moram biti močna...samo ne najdem moči....ne najdem sonca, ne najdem svetle točke ki bi me vodila naprej...

- Barbie_girl*
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
punce vse boste prebolele nesrečne ljubezni, samo z izključno željo če to želite. bolj ko se boste obremenjevale, bol ko boste razmišljale, slabše bo! vem da je težko, ampak vse je z namenom. lepo si vzemite čas in analizirajte zvezo oz.tipa, njegove lastnosti, slabe stvari... vsak je bivši z razlogom pravijo! ko boste pa analizirale in gledale z druge strani zadevo, boste vidle da res ni to to!
joj sem ga zabluzla!

joj sem ga zabluzla!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Kofetarica
- Kontakt:
^^ ne vem če vam je glih pod častjo! sam pač nočete javno priznat, ker ste kao močni,pa take finte. rajši se zaprete med štiri stene, pa se tam jočete in objokujete! al pa čist sfalite s poti, in se padate v brezno brez tal - alkohol, droge.. iščete rešitve,tam kjer jih ni!
življenje je igra,igraj jo,
DrFreud napisal/-a:Dekleta - ne boste verjele: ničkoliko tipov prav tako "joče" za svojimi (bivšimi) dekleti in se sprašujejo: "zakaj ni mogla spoštovati moje ljubezni" ... le da pri tipih to ni objavljeno na forumih, ker bi jim bilo "pod častjo".
Tudi jaz sem že jokal za punco ...
pap*
lepo od tebe, da si napisal tole...

Ja, je pod častjo. Marsikdo želi izpasti "močan" in mu ponos ne da, da bi priznal, da mu je resnično hudo.
Iščemo rešitve tam kjer jih ni. To skoraj zagotovo. Ampak tu nismo osamljeni. Punce imate iste probleme - pa da izpostavim le (tukaj) najbolj očitnega - a na forumu pa rešitev je?
Podaš se na tisto pot, kjer misliš da boš našel rešitev - ali jo najdeš ali ne; to pa je povsem druga "pesem" ...
pap*
Iščemo rešitve tam kjer jih ni. To skoraj zagotovo. Ampak tu nismo osamljeni. Punce imate iste probleme - pa da izpostavim le (tukaj) najbolj očitnega - a na forumu pa rešitev je?
Podaš se na tisto pot, kjer misliš da boš našel rešitev - ali jo najdeš ali ne; to pa je povsem druga "pesem" ...
pap*