Jaz se angleščine in slovenščine skoraj nisem učila. Edino matematiko sem se pa res, ker mi je delala skozi celo gimnazijo precej težav. Pa sem vseeno uspešno maturirala.
Matura ni tak bav bav, kot večina misli. Čim manj komplicirajte, pa bo vse OK:
crazy napisal/-a:jaoo ta matematika prou znorela bom,nič ne znam..ajoooj...upam da kj dobrga dobim..držte pesti..
ja enako.... sj bo, jz sm šla kr po teh kombinacijah k ste jih kle gor pisale. a mogoče kera ve kok je vseh kombinacij pri mati? pri slovi jih je blo 37, a je tuki tud tko?
Jst mam jutr ob 7h (!) zjutri slovo in sam upam da dobim neki u izi. Zdele si morm še enkrat obdobja pogledat ker nimam kej velik pojma še o tem. Mah una uprašanja k jih dobiš zravn del so mi usa krena no .
Komi čakam da bo jutr konc usega pa da se res začnejo počitnice .
ŽuŽa napisal/-a:Jst mam jutr ob 7h (!) zjutri slovo in sam upam da dobim neki u izi. Zdele si morm še enkrat obdobja pogledat ker nimam kej velik pojma še o tem. Mah una uprašanja k jih dobiš zravn del so mi usa krena no .
jst mam pa jutr ob 11ih s tem da sm do zdej samo preletela una 3. vprašanja, pa še to tistih o jeziku nism..
vse ostalo me pa še čaka.. bom ob 5ih ustala
ŽuŽa napisal/-a:Jst mam jutr ob 7h (!) zjutri slovo in sam upam da dobim neki u izi. Zdele si morm še enkrat obdobja pogledat ker nimam kej velik pojma še o tem. Mah una uprašanja k jih dobiš zravn del so mi usa krena no .
jst mam pa jutr ob 11ih s tem da sm do zdej samo preletela una 3. vprašanja, pa še to tistih o jeziku nism.. vse ostalo me pa še čaka.. bom ob 5ih ustala
Jst pa ob 10h S tem da znam fuuuul mal in sm že čist zmatrana od te slove... adio pamet
velik sreče dns usem...&žuža, upam d ti je dobr šlo jz se pa zj spravlam slovo učit...še ene par del z unga seznama morm predelat plus obdobja=) sm se odločila sam un seznam napiflat ker pr nas vsi s tega dobivajo =D če se zajebem pa se...=/
pol pa še mata u četrtk...ojoj=)
Konec matureeeee:jump: . Sam mam tok čudn filing, kr nč več se ni treba učit haha, zdj mam končno cajt da bom loh pogledala use sezone k so od razočaranih gospodinj .
Js sem tut konec z maturo! Danes sem imela še gospodarsko poslovanje in sem dobila res en super listek (spet št. 13) in sem govorila, govorila in govorila; ma niti enga vprašanja nisem povedala do konca, ko je prof. že rekla naj začnem govort druzga.
mene pa zanima pr slovi...če morš prebrat dramsko delo...prebereš osebo didaskalije pa pol kaj un reče al sam osebo pa kaj reče, d didaskalije spustiš al kako?=)