Big Brother 2008
- Študentka.
- Komunikatorka
- Študentka.
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst sm učeri vidla saro u centru k je sedela v enem lokalčku ob Ljubljanci. In je bla ful lepo oblečena...tko sploh ne vpadljivo pa glih se je pogovarjala z eno punčko ki se stopila do nje..očitno je želela avtogram
in mi je izpadla ful simpatična pa čist nč fency al pa kej!

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Kofetarica
- Sweet Princess
- Kofetarica
Jaz sem nekje prebrala, da v centru LJ oblecen v neko noso (grajsko?) nekaj prodaja.
Je kdo gledal vceraj oddajo o tem kako nastaja BB? Ko je ona zenksa govorila, kolko denarja je prisla kuhinja, dodatki itd. Da jih ni sram tega povedat.
Sicer pa mi je blo dobro, ko so pokazali, da so vse naloge sprobali sami, preden so jih dali tekmovalcem, da jim slucajno ne bi dali kaj taksnega, kar ne bi mogli narediti. In je kazalo, ko so probavali tisto nalogo z miskami in sirom.

Je kdo gledal vceraj oddajo o tem kako nastaja BB? Ko je ona zenksa govorila, kolko denarja je prisla kuhinja, dodatki itd. Da jih ni sram tega povedat.
Sicer pa mi je blo dobro, ko so pokazali, da so vse naloge sprobali sami, preden so jih dali tekmovalcem, da jim slucajno ne bi dali kaj taksnega, kar ne bi mogli narediti. In je kazalo, ko so probavali tisto nalogo z miskami in sirom.
Men so tiste kao miške bl podgane zgledale. K jih mam doma in vem kak zgledajo mlade podgane. Me prov zanima kaj so pol z njimi? Puding že vržeš stran, podganc pa ne morš kr razpustit.
Men je čist kul, da je Marko vsaj neki od tega meu, sej mu je blo vrjtn kr težko tm not. Takim prvoščim, ne glede na to, kaj drugi rečejo
Men je čist kul, da je Marko vsaj neki od tega meu, sej mu je blo vrjtn kr težko tm not. Takim prvoščim, ne glede na to, kaj drugi rečejo
- Sweet Princess
- Kofetarica
MilkyWay napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Naskejeva spletna stran
Zdi se mi, da bo to aktualno zelo malo časa in da bo potem kar nehal pisat notr
ja, se strinjam - stran je katastrofalna...pa kaka anketna vprasanja: kaksno streho bo Naske kupil mami? mislim

I love SISLEY& RW