uf!! Najbolj zmagala je pa ena moja žlahtnca, k je ene 5let stara. Ma pa njena babica ful krčne žile po nogah. Pa pride tamala do nje pa ji reče : BIca!!! A veš, da si ne smeš po nogah risat s plavim flumastrom!!!!
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
smo bli pr eni žlahti na obisku, ker majo 4 letnga sinčka pa ene 3 mesce staro punčko... pa tamauga pr večerji stric praša, kaj njegova tamalla sestrca za južno je, odgovor od tamauga je biu pa: ''ona je čudno bitje, hrani se samo z mlekom.''
kak inteligentn stauk za 4 letnga otroka svaka mu čast
ena moja učitlca je v osnovni šoli med odmori vedno jedla kvas (prizadeto res ) ..pa gre ona po stopnicah, pa gre lih ena moja sošolka mim nje pa reče: ''dj pazte učitlca da ne bote kipnali ''
Dans sm šla z mamo v shoping, pa preden sm šla mi je rekla d mam na voljo pet min, d se zrihtam, jst pa njej rečem avtomatsko: "Sm še skopat se grem, pol pa gremo, ja"...pol sm pa ugotovila d je par min le premal..hihi
chupachups* napisal/-a:ena moja učitlca je v osnovni šoli med odmori vedno jedla kvas (prizadeto res ) ..pa gre ona po stopnicah, pa gre lih ena moja sošolka mim nje pa reče: ''dj pazte učitlca da ne bote kipnali ''
smešno. drugače pa se pozanimaj zakaj vse je kvas dober, pa se ti mogoče ne bo več zdelo tako prizadeto...
picerija kjer delam je glih ene 50m oddaljena od glavne ceste oz.centra kjer je zmer ful velik folka..
čez tedn ponavad ni neki ful dela ampak bl sedimo zuni na čiku..
in en sodelavc si je omislu dalnogled da sedi zuni pa gleda folk k se sprehaja mim pa v razna stanovanja.. mal mu je dolgčas..
in pol pride šef in ga praša zakaj rabi dalnogled na šihtu..
in pol sodelovc: edn nam je spizdiv 5€ zdej ga pa iščemo
Smo šle danes s kolegico na bazen pa srečamo enga kolega in praša ta kam pa rabista prevoz pa reče ta moja kolegica: "Sam notr in vn" Usi 3, smo misnli da umremo od smeha. Kr namreč rečt bi mogla sam gor in dol, ona pa "notr in vn"
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Hehe, se pogovarjava s kolegom, pa je dans tekma nemčija:turčija..Pa on prbije..itak morjo nemci zmagat, kje si vidla turka fuzbal špilat.Oni delajo kebab!
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Danes tko pr kosilu sedimo jst mami oči in brat za mizo pa tko mama neki gleda očija pa mu tko reče: sam ti maš ramena k en nosorog. Pol pa on nazaj: "Ti si pa že od vedno k ena bogomolka". jst pa brat sva misnla da pokneva od smeha.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
for je razlagu kko se je en njegov kolega napiu k so bli mladi in je hotu pridt v stanovanje pa je pou ure utikov kluč u vrata pa ga fotr vpraša kwa pa čakaš pa prau d se bo moja soba mim prpelala to smo se tok režal