Kakšni moški so vam všeč?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

marypa napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Vsekakor mi niso všeč plešasti

Men se zdi, da še nikol v življenju nism slišala, da bi bila kera nora na plešaste moške... :gruebel: tko da to bi blo samoumevno, ane :roll:

Ja samo nekatere to moti druge pa ne. Jaz tudi ne bi imela dolgolasca, nekatere pa bi.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Men so pa ušeč taki bol športni tipi. Adidaske, bl široke hlače pa to. Od frizurce pa preferiram take srednje, pa fajn je če ma čist mal kodrčkou. :love: Mi je pa tud ful ušeč če je tip velik. Tko kšna 20cm večji od mene. Ja ja ja.. :)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Karizmatični. Taki, ki ti dajo občutek, da si prava ženska, ne pa njihova mamica. :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Samozavestni, malo nedosegljivi, pa da se ne smilijo sami sebi zaradi nepomembnih stvari, da ne zgledajo obupani, če jih punca zavrne, da imajo tudi svoje življenje,... ampak morajo bit odkriti, pošteni, in ko so z mano, moram imet občutek, da me imajo radi in sem jim res všeč, tudi če tega ne ponavljajo kar naprej.

Hehe... potem pa upoštevam te kriterije in vedno najdem kakšnega, ki je všeč vsem puncam in tudi one njemu :wall: :D
Aja, pa čisto na živce mi gre, če je on bolj zaljubljen kot jaz :gruebel: (my bad)
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Taki, ki znajo razmišljati s svojo glavo, imajo dobro srce in so pošteni (do te mere, da ne gredo preveč na lastno škodo), so samozavestni v pravem pomenu besede in imajo nekaj, kar me tudi vizualno privlači. Široki kriteriji, pa vseeno zelo ozki. :D
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Kaj pa tisto glede avta, ko je že shanell omenjala?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Avto ni del moškega. :D
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

vizualno:

visok, dalši temni lasje, temne oči, normalne postave (ne športne in ne nezdrave), mal sexy bradice, lahko ma kkšna huda očala (korekcijska), preprost stil oz. nezakopliciran ampak da mu ni čist useen kaj da nase, vajen redne higiene (lol),

kot oseba:

da ma cilje v življenju in da dela na tem da jih doseže, SLOVENC al pa kej druzga sam ne čefur (kao rasistka), da je odprt za kej novga, da zna kej po hiši pošraufat, da se rad pogovarja, da je družaben, da ni "All Spots On Me", da je zaščitniški, da ni hinavski, da je pozorn, da saj nekak razume ženske potrebe (cunje, čevli, ličila, dekoracija, nakit, kič, lepotičenje, parfumi and so on), da mi pusti opremt stanovanje bolj po moje-sj mal tud po nejgovo, ampak...., da pije pivo, da kadi,....

huh
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Da mi pade popoln neznanec v oči, mora izstopat. To pomeni, da če je neki šmeki, ma emo frizuro (kot jo ma danes večina), se oblači kot večina, hodi kot večina, dela stvari kot večina... Go away!

Če pride skos prvo fazo, potem skoraj gotovo odpika v naslednji fazi (vsaj kot potencialn kandidat za partnerja ali dobrega kolega). Za kr neki se vzame tut kr neki tipe. Če ima glavo na vratu zato, da je ne rabi v rokah nosit - go away! Če nima pojma kaj bi sam s sabo počel, nima niti sanj, niti enega cilja, niti ene ambicije - go away. Če ma 2 levi roki (saj to se takoj vidi) - go away. Če razmišlja kot razmišljajo tipi danes - go away, ker še moj plišasti medi bolj pametno študira!

Anway...Če najdem tipa, ki bo meni ustrezo, vam sporočim :D .
In ne, ni problem v meni, sam vsakega terca na 2 nogah, ko zna abecedo odlobudrat pač ne rabim haklat :D .
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Vizuelno: temen, visok, temne očke in zagorela polt ... pa bohne dej presuh!! Lih prov, da se je fletn stisnt :)

Notranje pa more bit inteligenten (joj, kr živčna ratam, če ni dojemljiv, če mu morm stvari ponavljat), more razmišljat s svojimi možgani, ne sam žlobodrat tist, kar sliš, da nekdo reče, pol pa o tem lapa po dolgem pa po čez, spoštljiv odnos, da ni živčen tip človeka, zna sklepat kompromise in da se rad pogovarja, ker je s tem itak večinoma vse rešeno. Aja pa da uresničuje svoje cilje - mislm, da si neki zaželi, dela na tem, da cilj doseže in ga potem tud doseže - primer: jz si ful želim it v južno Ameriko in bom delala, da bom zaslužla dinarčke in si bom splanirala in bom šla (sam še sokompanjona najdem :D ).
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

No, če že gremo v takšne vrste detajlov, ki v bistvu niso detajli :D, bom še jaz povedala kakšni tipi mi najbolj padejo v oči. :oops: Sicer je to čisto odvisno od posameznika in ima lahko kakršnokoli barvo las in frizuro, ampak zadnje čase opažam, da so mi bolj všeč svetlolasci, ampak ne blondinci, pač pa tipi s svetlorjavimi kratkimi lasmi, malce razmršenimi (nič želeja gor, yuck!), z modrimi, sivimi ali drugače svetlimi očmi (podobno kot jaz, hehe), visoki tam približno od 175 cm dalje (vendar ne višji od 185 cm), bolj mi je všeč, če je tip suh (ampak da ga je za kaj prijeti :D) kot pa če je bolj močen (sploh poudarjanje bicepsev mi je grdo, tako da kakšni zagrizeni športniki ali redni obiskovalci fitnesa odpadejo pri meni), preprosto oblečen, a vseeno z okusom (brez uhana kjerkoli, ker se mi to zdi grdo, če ga ima v ušesu pa gejevsko - moj okus, da ne bo kakšne zamere :)). Kar se tiče vedenjskih vzorcev pa imam raje tipe, ki so zgovorni in povedo kar mislijo, tudi če so malce neresni tu pa tam (v smislu zafrkavanja) ni nič narobe (važno, da je tip resen kar se tiče zveze). Aja, pa nikoli ne bi imela tipa, ki bi bil deloholik, ker z nekom ne živiš skupaj zato, da ga potem nikoli oz. redko vidiš. Pretirano ambiciozni ljudje me ne pritegnejo, četudi gredo za dobrim zaslužkom.
Drugače pa med drugim iščem tudi nekoga za pustolovščine, takega, ki je rad nekje vstran od doma in je tudi samostojen oz. mi nudi varnost. Aja, pa glede vere, ker ste ravno nekatere omenjale... Če smo že pri tem in ker so zaradi vere ponavadi radi problemi - če je ateist je najbolj super, če je kristjan kot jaz, pa četudi ni veren, ampak ima zakramente, tudi ok (jaz več ne hodim k maši, pač stvar odločitve). Muslimani idr. vere pa so pač pereče oz. je potrebna spreobrnitev na eni strani... Glede nacionalnosti mi je vseeno kaj je, če je Slovenec toliko bolje.
Aja, pa kadilc mora biti, sicer ni šans, da se razumeva. :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sanjaanja napisal/-a:
marypa napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Vsekakor mi niso všeč plešasti

Men se zdi, da še nikol v življenju nism slišala, da bi bila kera nora na plešaste moške... :gruebel: tko da to bi blo samoumevno, ane :roll:

Ja samo nekatere to moti druge pa ne. Jaz tudi ne bi imela dolgolasca, nekatere pa bi.

Ja koliko stare tipe pa lovite (oz. oni vas), da so že plešasti? :D Razen če govorite o obritih "frizurah" v stilu skinheada. :D No, tole zadnje še preferiram in imam raje obritega (če se mu paše seveda) kot pa dolgolasca. Stvar okusa pač. :D
Skinny Ginny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Skinny Ginny »

zanimiva tema :D sem se pri enih kar nasmejala kaj jih vse rajca :D no saj mamo vsi svoj okus... jaz mam rada svetlolasce, če so športniki toliko boljše :twisted: pa bolj divje :oops: :P aja, me pa zanima kaj je to six pack, ker sem pri eni prebrala, da tega noče pri tipu? prvič slišim za ta izraz (razen pri pivu) :D
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Jest sem pa ugotovila, da so mi geeki všeč...ampak taki mal bolj sexy! K majo tista svoja črna očala pa k so tko mal sramežljivi :hearts:

Drugače je pa moj idealen tip tak, da ma temne lase, tak bolj punk rock stil (kakšne kariraste hlače pa to mi ful hudo pride na tipu), more se ukvarjat z umetnostjo!!! Pa, da je tak bolj v izi going! Glede osebnosti more bit pa bolj sramežljiv, ne tako glasen pa, da je zanimiv, da ma kaj za povedat! Ne maram takih, ki mislijo kaj so, pa, da ko gremo ven, da so jebači :( !
Mi je tut zlo všeč, če je tip sprva nedosegljiv, pa da se morš mal trudit, da kaj globlje prodreš v njegovo osebnost :)
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chuxsta »

Skinny Ginny napisal/-a:zanimiva tema :D sem se pri enih kar nasmejala kaj jih vse rajca :D no saj mamo vsi svoj okus... jaz mam rada svetlolasce, če so športniki toliko boljše :twisted: pa bolj divje :oops: :P aja, me pa zanima kaj je to six pack, ker sem pri eni prebrala, da tega noče pri tipu? prvič slišim za ta izraz (razen pri pivu) :D

Six pack je zelo zdefiniran trebušček (tak da se vidi 6 mišic)
Odgovori