No, če že gremo v takšne vrste detajlov, ki v bistvu niso detajli

, bom še jaz povedala kakšni tipi mi najbolj padejo v oči.

Sicer je to čisto odvisno od posameznika in ima lahko kakršnokoli barvo las in frizuro, ampak zadnje čase opažam, da so mi bolj všeč svetlolasci, ampak ne blondinci, pač pa tipi s svetlorjavimi kratkimi lasmi, malce razmršenimi (nič želeja gor, yuck!), z modrimi, sivimi ali drugače svetlimi očmi (podobno kot jaz, hehe), visoki tam približno od 175 cm dalje (vendar ne višji od 185 cm), bolj mi je všeč, če je tip suh (ampak da ga je za kaj prijeti

) kot pa če je bolj močen (sploh poudarjanje bicepsev mi je grdo, tako da kakšni zagrizeni športniki ali redni obiskovalci fitnesa odpadejo pri meni), preprosto oblečen, a vseeno z okusom (brez uhana kjerkoli, ker se mi to zdi grdo, če ga ima v ušesu pa gejevsko - moj okus, da ne bo kakšne zamere

). Kar se tiče vedenjskih vzorcev pa imam raje tipe, ki so zgovorni in povedo kar mislijo, tudi če so malce neresni tu pa tam (v smislu zafrkavanja) ni nič narobe (važno, da je tip resen kar se tiče zveze). Aja, pa nikoli ne bi imela tipa, ki bi bil deloholik, ker z nekom ne živiš skupaj zato, da ga potem nikoli oz. redko vidiš. Pretirano ambiciozni ljudje me ne pritegnejo, četudi gredo za dobrim zaslužkom.
Drugače pa med drugim iščem tudi nekoga za pustolovščine, takega, ki je rad nekje vstran od doma in je tudi samostojen oz. mi nudi varnost. Aja, pa glede vere, ker ste ravno nekatere omenjale... Če smo že pri tem in ker so zaradi vere ponavadi radi problemi - če je ateist je najbolj super, če je kristjan kot jaz, pa četudi ni veren, ampak ima zakramente, tudi ok (jaz več ne hodim k maši, pač stvar odločitve). Muslimani idr. vere pa so pač pereče oz. je potrebna spreobrnitev na eni strani... Glede nacionalnosti mi je vseeno kaj je, če je Slovenec toliko bolje.
Aja, pa kadilc mora biti, sicer ni šans, da se razumeva.