kupujem si večinoma klasike in strokovno literaturo, ki jo rabim za študij in ob študiju. pa kake priročnike 
Važno, da je zastonj ali vsaj ful poceni, potem pa navali narod (Hofer življenjska filozofija).
čeprov js sm si jih v indiji ful nakupila k majo mehko vezavo pa black market printe, sicer so mal slabša kvaliteta, ampak brat se da
drugač pa mi je bedno, ker najljubše knjige sicer res berem dvakrat, za kake mi je pa škoda dnarja za nazaj...

Satya napisal/-a:btw, kaj pa zdej berete?

Satya napisal/-a: všeč so mi ble delove in dnevnikove akcije poceni knjig, sam so ble vezave tok v k***.. no ja, js jih mam in sm tut vse prebrala

recimo celo trilogijo Ognjeni veter (Vetrna piščal, Mojstrovi sužnji, Ognjena pesem), pa še iz ene trilogije Čarovnik iz Zemljemorja in Atuanska grobica - tretjo knjigo še čakam, je sploh še ni v Sloveniji
pa mam DaVincijevo šifro & Angeli in Demoni .. pa še ene par jih je .. 

~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
učasih edin mami prnese kkšn roman, pa ga preberem (like 1x na leto) alpa na morju.. sam ponavad tud dol ni časa
kupila sm edino knjigo k je bla za domače branje pr ang.
Pontifex Maximus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
učasih edin mami prnese kkšn roman, pa ga preberem (like 1x na leto) alpa na morju.. sam ponavad tud dol ni časa
Torej si navadno nerazgledano in neizobrašeno tele?

*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst knjig ne berem, še v knižnici si jih ne sposojam, kaj šele da bi jih kupila..
Torej si navadno nerazgledano in neizobrašeno tele?
Zakaj pa nerazgledano in neizobraženo
Sej gotov hodi v šolo, spremlja kaj po tv in to je to.
Na Amazon-u je itak taka zakladnica knjig, da glava boli.
Če bi le imela dovolj dinarčkov, bi si definitivno še kake knjige naročila.