doggy style

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Tomideliskosmideli! Kleče, leže, stoje, z eno nogo gor, s stisnjenimi telesi..., na vse možne načine, sam da je od zadi! :wink: In tudi meni paše, da je kdaj mal 'hudoben', da me cuka za lase, udari po ritki, da me sexa s sunki.. mmmmmm.. :twisted:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: doggy style

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

[/quote]Hm, prvič slišim, da bi se v tem položaju počutila ponižano, ker se mi zdi, da fantom kar paše ta položaj in sploh nimajo česa takega v mislih, [/quote]
Točno tko!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Jaz imam sicer rajši druge položaje, a mi tut ta ni slab. Mi2 ga navadno proti koncu prakticirava. Moj dragi pa ga naravnost obožuje :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

hm.. midva ga prakticirava bolj na začetku.. sicer pa ne vem zakaj bi se ob tem počutila ponižano, meni je to zelo všeč saj me ima pod nadzorom in vem da ga ta položaj najbol vzburja.. saj zraven gleda še mojo ritko se me dotika kjerkoli..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ponižano, ker sexam na kolenih? Haha :D
Za tiste, ki vam je to neko ponižanje, piše v tanovem Cosmotu, kako se temu izognit :wink:

Sicer pa zame to ni nobeno ponižanje, zakaj bi blo? Meni je eden izmed položajev, ki mi res najbolj paše... Ponavadi ga uporabljava bolj proti koncu, ker tistikrat je rees supr...
In da bi se zarad tega počutla manjvredno od tipa? Ja in kej še :D Lih to mi gre po glavi med sexom, ja... :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

men je doggy eden najboljših položajev. :runningdog:
Sam včasih na začetku če nisem dost ogreta me skor mal boli. Za na koncu je pa zakon, in mi tut največkrat pride v tem položaju. :P

Ne razumem zakaj bi se pri izvajanju le tega počutila ponižano XD
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mo ko je ta poližaj dober! Mi2 ga skor vedno prakticirava. Tud meni paše, da je mau grob včasih.
Ko sm se zdej napalla, ko sm pomislna na pasje. :rofl:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ponižano se počutjo tiste kvazi feministke, ki v vsaki stvari vidijo moško premoč, tiste, ki se hočjo počutit ponižano ... večinoma je pa to bolj v podzavesti, tako da se tega racionalno nujno ne zazna. meni se zdi čisto logično, da se lahko počutiš ponižano, me pa to ne moti. saj s tem, ko oblečeš minico in petke, se tudi na nek način ponižaš, pa se ne počutiš tako.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Včasih res paše....ampak ne vedno....včasih pa prav boli.... :?
reelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reelle »

mah ni vazno kaki je polozaj, sam da je akcija :D
se mi pa zdi malo hecno da se katera pocuti ponizano pred moskim ce jo ta od uzadi..v enem normalnem odnosu se noben v paru nebi smeu pocutiti ponizno se posebi ne pri takiih stvareh :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

jest mam rad od zadej...ker ma moja lubica tko fajn ritko, da me pogled nanjo res vzburja...sicer pa je pr nama vsak položaj lep :)
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Meni je ta položaj izredno odbijajoč. Ne zato, ker bi se počutila ponižano ali kaj podobnega, ampak zato, ker je telesni stik minimalen oz se partnerja ne gledata v oči. Pa tudi ženska nima čisto nič za delati z rokami itd. Jaz jih pač rada za kaj ponucam, se ga dotikam, božam, grabim, praskam po hrbtu ...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Shannon napisal/-a:Meni je ta položaj izredno odbijajoč. Ne zato, ker bi se počutila ponižano ali kaj podobnega, ampak zato, ker je telesni stik minimalen oz se partnerja ne gledata v oči. Pa tudi ženska nima čisto nič za delati z rokami itd. Jaz jih pač rada za kaj ponucam, se ga dotikam, božam, grabim, praskam po hrbtu ...

Ja, stik z očmi je res minimalen, ampek sej ni treba, da se s tem položajem začne in konča. Lahko se najprej gledata v oči, potem malce zamenjata in od vzadej, potem pa spet drugače....men je všeč, če me tko mal prime in zasuka :wink:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jst tud ne štekam zakaj bi se počutila ponižano :? ampak ok sej eni tko drugi tko.
Amm men drgač v tem položaju najbl sede. Je pa pr nama problem če me ful nabija da me učas ful boli k da bi zadeval v eno točko oz če ga da celega not..ne vem a zarad velikosti al kaj. Tko da ga ne prakticirava vedno. Drgač je pa men ta položaj zakon. Mi še paše če sm kao podrejena oz je moj mal grob :twisted: :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Meni je doggy style sicer super položaj oz. mi izredno paše sex v tem položaju.
Ampak kot je rekla shannon, nič ne delaš pri tem položaju. Daš se na vse 4, potem pa tuliš v povšter :D . Zato, četudi je poza izredno super, je ne prakticiram tako pogosto. Raje imam druge poze, kjer si lahko aktiven tako z nogami (da jih raztegneš, daš bolj skupaj, prestaviš eno tja, drugo tja), kjer imaš možnost, da partnerja grabiš z rokami, ga stiskaš k sebi, mu nakažeš, kaj želiš,...,skratka... Doggy je preveč "monoton".
Odgovori