Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Huh, prvi ustni je mimo. Sem imela angleščino. Dobila sem pa slikco nuklearke, pogovor o manirah in navadah po svetu, tretje vprašanje je bil pa odlomek iz Look back in Anger in sicer med Jimmy in Heleno, tam ko sta se pogovarjala o tem, da bo Cliff šel stran in ko na koncu reče Helena, da ljubi Jimmy. Mislim, da je kr šlo, koliko bo pa pik bomo pa vidli.

Zdej se grrem pa matematko pa slovenščino učit :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

čez jz dons čez eno uro in 59 min dobim look back in anger bom skočila skoz okno!
joj=) zdej me je začel mal grist...vem d je angla na izi sam kaj če bo zablokiral, če prvega stavka ne bom mogla spregovorit?=)

ah=) še dobr d mi drgai pride srečo zaželet...

za kres pa se javim.kam pošljem/prinesem zvezke?mam še vse od prvega letnika ;)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

_Larissa_ napisal/-a:ka pa ste mele kj na listkih za mto k use pravte ko j blo lahko...
jst jo mam jutr pa iz minute v minuto bl obupavam...
res se nism rodila za piflarijo :( :? :(

js mam višji nivo pa sm imela:

kartezični produkt(pač isti vprašanje kokr v uni knjigi)
izpeljava formule za trojne kote sinus, kosinus iz adicijskih izrekov
statistični prikaz s histogramom, poligonom kolačem

za tiste k mate NEMŠČINO, dobra novica, vse prfokse so se ful prtožvale kašno maturo so dal, da je to čist pretežko itd. tko da morjo bit zdj ful usmiljeni pr pismu in spisu :D pa na ustnih morjo tud popuščat :wink:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

jaz sem danes tudi rešila ang. sem pa dobla-prehranjevalna piramida,simptome bolezni,in sliko avta in letala.
simptome sem znala,pri slikah me je spraševala o prednosti če se voziš z avtom,pa kako je kaj z busi,pol pa sem še rekla da bi se nekoč rada pelala z letalom...pa tak...
pri piramidi sem malo zajebala...ker nisem po vrsti začela govorit...in mi je malo komplicirala da morem po vrsti...pol mi je ona začela da so prvi ogljikovi hidrati,ker jaz sem prvo začela z vitamini in minerali(malo bla zmedena)..pol sem pri OH naštela 2 hrani,pol sadje in zelenjava,pol sem rekla proteini(belja.) tam me je vprašala kaj je tam,pa sem rekla da jajca,mlečni izdelki(sem rekla da je dobro če pijemo posneto mleko) pol sem rekla da imamo še meso in pa na vrhu sladkarije in mast.
malo sem zmedeno govorila...kaj mislite bo mi ful odštela pik?
pa upam da je kaj tremo upoštevala....
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

^ naj te potolaž da js nimam pojma sploh kako se reče OH pa beljakovinam po anglešk :D

drgač sm pa mela dons mato-višjega in sm mela tako srečo z listkom (čeprou je bla št. 13), da kr nism mogla verjet .. u 10 minutah sm bla fertik pa prfoxa je nakonc rekla: "uff, sm si pa tut js oddahlna k kočno edn zna :) ". jupiiii, sam še ang&nem :)

aja, mela sm pa:
=> kako ponazorimo racionalna števila na št. premici, zaraj koren iz 2 ni r.št., pa za narisat neki (3/5 pa -12/5)
- tangens (definicija, nariši, lastnosti ...)
=> produkt dogodkov - kaj je, kako zračunamo verjetnost + primer (neodvisna dogodka, wiiha :) )
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

super_shine napisal/-a:^ naj te potolaž da js nimam pojma sploh kako se reče OH pa beljakovinam po anglešk :D

hehe....am jaz sem to znala...ehhe.....
no upam da res ne bo taaaaaaaaaaak hudo strogo in da bom dobla kar solidne točke...hehe....ker sem tu malo zajebala....al je to full vlka napaka?
Uporabniški avatar
*ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *ninika* »

Je že imela katera nemščino? :eek:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Karja napisal/-a:
_Larissa_ napisal/-a:za tiste k mate NEMŠČINO, dobra novica, vse prfokse so se ful prtožvale kašno maturo so dal, da je to čist pretežko itd. tko da morjo bit zdj ful usmiljeni pr pismu in spisu :D pa na ustnih morjo tud popuščat :wink:

Če mene prašaš, bi se mogli letos pritožit še zaradi angleščine (predvsem zarad slušnega) kr je blo grozno :roll:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

Jst sm mela matematko učeri.. Sam da je mim, jupiii :D

Mela pa sm vprašanje št. 12:

1.) Definiraj lastnosti računskih operacij v iracionalni funkciji in izračunaj: 1/2 - 3/4 * 7/5 in (1/x - x/x-1)*(xˇ2-x) --> neki tazga, nism čist zihr

2.) Kdaj sta 2 vektorja enaka? Kaj je ničelni vektor in kaj nasprotni vektor? Kako (grafično) seštevamo in kako odštevamo vektorje? (čist izi :))

3.) Definirajte racionalno funkcijo. Kaj je ničla in kaj pol racionalne funkcije? Kako se obnaša graf racionalne funkcije daleč od izhodišča? Kako se graf racionalne funkcije obnaša v bližini pola?
Nariši graf funkcije: f(x) = x+1/xˇ-1

to je to :D
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

*ninika* napisal/-a:Je že imela katera nemščino? :eek:

jp... jaz sem jo mela... slikice so fuuul bedne... teme so ble vredu... tekst pa opet bedn...

sicer pa kakor komu ne...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jst sm mela anglo u sredo.
1. opis slike ko invalidi igrajo košarko
2. potovanja, kam bi šla, kaj spoznamo na potovanjih, prednosti/slabosti turizma za državo
3. odlomek iz the curious.. tm ko je krisofr pršu h mami v london in pol je še fotr pršu za njim in sta se mat pa fotr kregala
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Uspesno opravila s slovo. :D

1. Janez Menart - Kroki
2. Povojna dramatika

Simpl k pasulj. :D

Jutr pa mata. :pale:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jst mam pa čez 2 uri mato :/
pa se mi zdi da nč ne vem
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

o hvala bogu moj pru ustn je mem...
sm mela matematko pa mi j kr šlo...
hvala usm za pomoč! :D
drgač sm mela pa listk št. 8 pa sm mela linearno funkcijo, vektorje pa še polinom..
je blo kr lahko na konc....

aja pa vanessa sam tok k si rekla za anglo za slušnga veš so ble res baje pritožbe in je baje clo šansa da bojo usm use točke tuki priznane...
po pravic povedan ne vrjamem lihk da bojo to nardil sam nikol se ne ve...
upanje ostaja :razz:
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

aja pa nia velik sreče :wink: ...
sj ti bo šlo...jst sm bla živčna k nevem kaj pa še več k 3 ure sm čakala k nismo mel ur pa sm prežvela pa še šlo je....tko da ne dvomm da boš tud ti razturala :wink: :D
Zaklenjeno