Če povem po pravici sem jaz bolj pro EP in svetovna prvenstva, ligo prvakov in ostale tekme spremljam bolj tko na švoh zaradi polne zasedenosti in pomanjkanja časa....
začnem s
C.Ronaldom, ker je zdej najbolj aktualen, lol...Na trenutke naredi kaj tako dobrega in spektakularnega, da ostanem samo WOW...Potem naredi celo verzijo nepotrebnega dribljanja, po možnosti izgubi žogo in ostanem ''khm..ja ok''. Sigurno se mi zdi zelo sposoben, dober v igri ena na ena, mu pa definitivno še manjka izkušenj in psihične stabilnosti, da bo lahko igral dobro tudi v najpomembnejših trenutkih.
Kaka ki je za moje pojme izjemen igralec... lep način igre, čeprav ga ne spremljam ravno pogosto(pač kar vidim na svetovnih prvenstvih in občasno kakšni tekmi Milana), dobri napadi, pripravlja lepe priložnosti, je hiter,...Se mi zdi tudi nekoliko bolj konstanten od Ronaldota, mogoče bi lahko rekla bolj trden, stabilen karakter, vzame vse malo bol z rezervo, se ne prepusti čustvom(žalost, jeza, živčnost,..) kar je pomoje za nogometaša izjemnega pomena.
Robben, super v vseh pogledih. Hiter, natančen, stabilen, zmožen zadeti iz nemogočih postavitev,...
Potem je še dosti takih, ki me navdušujejo, ampak se res ne morem spomnit vseh. Recimo od golmanov Buffon in pa Van der sar, potem od branilcev Cannavaro definitivno, pa še kdo bi se našel....na tem EP mi je zlo všeč igra Ville, itd...
So pa moja mnenja precej nepoznavalska, se nimam za nekega nogometnega profija SPLOH!