Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly_87 »

sončk čist sm se najdla v tvojem postu, ker je bil moj bivši isti. Ni vedu kaj bi rad, a bi bil z mano al ne in potem je to mene spraševal in se iz uro v uro spreminju. Isto je znal bit kšn dan ful sladek in prijazen, pol je pa pršu dan, ko sm se prov odveč počutila ob njem. Vrjamem in vem da zdele ful boli in da za večino mogoče kriviš sebe, ampak tuki je problem on! On sam more pri sebi dost razčistit in s takim človekom, ko ne ve kaj bi sam rad težko shajaš. Boš vidla, ko bo minil neki časa ti bo to vse jasno in boš vesela, da si končala s tem neodločnim zmedencom!

velik sreče :wink:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

sončk natančno vem, kaj preživljaš. Mi smo ti tukaj v oporo. Vedi pa nekaj, da če je bilo tak, veza tako ali tako nima prihodnosti. Naj se sliši še tako kruto, če bi te resnično ljubil, bi bil prepričan, da bo s teboj. Skušaj se nekako zamotit, idi na morje, najdi družbo,..... Drži se, v misilih smo s teboj!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

vas čist razumem kako vam je :( mene po enem letu še vedno ful boli :cry: ne vem kaj še naj naredim ... držim pesti za vas
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jao, jaz upam da ne bom tolko časa prebolevala... :( resnično... Ker grem septembra, oktobra po svetu, mogoče tud za dlje časa in se mi zdi, da me bo tam samo še bolj bolelo. Zakaj se nama ni moglo izit, zakaj dva človeka, ki se mata rada ne moreta bit skupi? Narazen pa tud ne... :(
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

^^ Pomoje pa ti bo pomagal, da bos sla v tujino.

:bussi:
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

Začni se ukvarjati z nečim novim, pridruži se kakem klubu, pojdi na kak dopust...prebolela ga ravno še en boš, bo vseeno ublažilo..
Meni je pomagalo ko sem šla en teden stran iz Slovenije pa slučajno uletela en dan v nek geto, kjer ko so ljudje živeli v taki bedi da si še predstavljati ne moreš.. A vseeno so imeli v očeh upanje in zanos...oh.. :cry: Ena gospodinja nas je povabila k sebi in ko sem videla tisto revščino me je tako stisnilo, da sem se počutla ko en idiot.. V življenju imam vse in javkam zaradi neke nesrečne ljubezni in se sama sebi zdim najbolj boga na svetu..eh, smola pač, ne nesreča. Nesrečni so tisti ljudje iz geta, tista gospodinja, ki gara po cele dneve da potem lahko oskrbi svoje 3 otroke s 50 euri na mesec...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

sončk napisal/-a:Jao, jaz upam da ne bom tolko časa prebolevala... :( resnično... Ker grem septembra, oktobra po svetu, mogoče tud za dlje časa in se mi zdi, da me bo tam samo še bolj bolelo. Zakaj se nama ni moglo izit, zakaj dva človeka, ki se mata rada ne moreta bit skupi? Narazen pa tud ne... :(

Tako je bilo tudi pri meni. Imela sva se rada in verjamem, da se imava še sedaj, ampak to očitno ni bilo dovolj. On je vedno iskal neke objektivne razloge, zakaj sva skupaj, zakaj sva šla narazen, nikoli pa najbrž ni bil pripravljen vztrajati samo zato, ker me je imel rad.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

CorfuGirl napisal/-a:Naj mi kdo pove kako preboleti osebo ki jo videš vsak dan...prav vsak dan!!!Kak naj si ga izbiješ iz glave?Kak naj mirno gledam kaj vse počne pred mano z drugimi,pa čeprav vem da nima nič z njimi?

A kdo ve???????????????
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

^^ Razcisti sama s sabo, probaj bit mocna, ne pustit da manipulira s tabo..

Sam mej voljo, pa bo slo. :bussi:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

CorfuGirl napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:Naj mi kdo pove kako preboleti osebo ki jo videš vsak dan...prav vsak dan!!!Kak naj si ga izbiješ iz glave?Kak naj mirno gledam kaj vse počne pred mano z drugimi,pa čeprav vem da nima nič z njimi?

A kdo ve???????????????

poglej stran, zamisl si da je nekdo drug, k ga ne poznaš.. dopovej in prepričaj sama sebe da pač če ni ni in da s tem sam cajt zapraulaš
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

^^^^
delam z njim in je to tako veliko težje..in ve kere sodelavke mi niso prav poleg nje in se druži samo z njimi...ni mi prijteno poleg!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Uboga ... Jaz sem tudi morala delati z njim in ne znam povedati kako mi je bilo hudo, ko me je ignoriral. Še zdaj postanem žalostna, ko se spomnim.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

CorfuGirl napisal/-a:^^^^
delam z njim in je to tako veliko težje..in ve kere sodelavke mi niso prav poleg nje in se druži samo z njimi...ni mi prijteno poleg!!

a sta hodila alpa kj mela? kolk časa je trajalo?
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

hodila nisva ampak vem da me je mel rad...ful rad.Potem pa se je naenkrt vse končalo zaradi majhnih stvari in njegovega ega.Razumela sva se v vsem,čist v vsem.Vsak dan sva se slišala,čist vsak dan videla,namesto s prijatelji sva odšla sama ven.Samo da sva bila skupaj.Potem pa se konča zaradi takšnih bv stari zaradi katerih ni hotel zgubit ponosa... :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ni nobene možnost za pogovor z njim alpa karkoli?
Zaklenjeno