moji tamali sm na win. visti naložila msn in zrihtala da se lahko z gmailom vpiše.. zdej pa en problem:
ne izpiše se njeno ime tam k piše "Vnesite svoje ime, kot naj ga vidijo drugi" je vpisan njen email - spremenit pa ne morem (je sivo obarvano)
what to do?!?
Dej probej MSN zapret, pa poj k ga boš še 1x odprla probej.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kak se že imenuje tisti dodatek za MSN, da vidš barve v imenih?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mi lahko kdo pove kako si na msnju naštimam, da se bo moje osebno sporočilo barvno prelivalo (npr. iz temne v svetlo do konca stavka) ali pa iz ene barve v drugo? pri imenu vem to narediti, pri osebnem sporočilu pa ne.
potrebujem pomoc gled ZGODOVINE SPOROCIL... je mozno da ceprav nisem mela shranjeno med moznostmi naj se sporocila shranjujejo, da vidim eno sporocilo?
Lilah napisal/-a:mi lahko kdo pove kako si na msnju naštimam, da se bo moje osebno sporočilo barvno prelivalo (npr. iz temne v svetlo do konca stavka) ali pa iz ene barve v drugo? pri imenu vem to narediti, pri osebnem sporočilu pa ne.
Kako pa nick narediš, da je npr. ena črka rdeče barve, ena pa vijolične? Če posamezno črko obarvam, se mi vse pomeša in se kode vidijo, ne barve. Se mi zdi, da sem to včasih znala narest, zdaj pa več ne gre.
Sporočilo se da, sigurno. Sem vidla že dolgo nazaj enemu na msn-ju, ampak sem ga pol blokirala, tak da ga nisem vprašala.