Prebrala sem samo osnovni post, ostalih ne.
Najprej sem premišljevala - tvoj sedanji fant ne gre, gre pa bivši, ker sta ohranila prijateljsko vez. In sedanjega fanta imaš rada, hkrati pa veš, da če bi ti bivši polagal take besede na ušesa, ki jih rada slišiš in ki jih moški v danih trenutkih izredno hitro znajo uporabit z namenom ujeti prepovedan sadež in pogreti pretekle vezi in doživetja, zakaj potem on gre zraven?
Ne vem, kako boš lahko mirna in sproščena na maturantskem izletu. Na kaj boš gledala - kako se ves vede tvoj bivši, kaj v tem času razmišlja tvoj fant, kdaj bo trenutek, ki se ga bojiš (ali pa tudi ne), da bi prevarala svojega fanta, kaj bo naredil v trenutku, ko ve, da si ti miselno in čustveno neodločena in na ločenih bregovih, kdaj bo izkoristil priložnost; ali - kam boste šle s sošolkami med prostim časom, ki ga ob na pretek, kaj boste počele, kako se boste veselile skupaj, zganjale norčije, ki jih sicer v prisotnosti svojih partnerjev oz. celo bivših nebi

?
Ampak še nekaj mi tu ni jasno - zakaj gre bivši zraven? Moje sošolke in sošolci so tudi imeli fante/punce in ni šel noben poleg. Pa tudi nisem še slišala za primere, da bi šli. A je to tako, da bivši hodi na isto šolo, le drugi razred, no ali pa druga šola, pa greste na isto lokacijo istočasno? Ne vem, ker drugače res en poznam tega, da bi partnerji hodili zraven.
Edit: sem šla še mal poste brat
Punchee napisal/-a:Bi šle na maturanca...
Ja
Punchee napisal/-a:... ali bi ostale doma s fantom?
Ne
Na tvojem mestu bi šla jaz z razredom, brez fantov

.
Če bi bila sposobna prevarat v primeru zaužitega alkohola, pol prej pri sebi razčisti, komu si bolj pedana, bivšemu ali sedanjemu, ker če prevaraš, boš še bolj zmedena, pri komu ostat.
Sweet Princess napisal/-a:problem je v pogrešanju..
Ah dej ga lomit no! En teden se ne more zdržat brez tipa? Ni dobr da skoz visita skupi...
~NIA~ napisal/-a:Sweet Princes: pr nama bi bil problem zdržat brez tipa 1 tedn.
preveč sm navezana, vem
[OT/Punce, kolk časa ste v vezah? Dejte ga sekat, ko boste enkrat 10 let, vam bo pa še pasal, če boste lahk kak dan čist ločeno peživele in tud en teden ne bo problem, čeprav se vam sedaj to čudno sliš.

/OT]